Sanjarka, kako si mi krasnaa i bome sve pohvale na sexi nogama! A i curica ti krasna, ljubi ona svog bracu 😍
Deeka, Aurelija mi je jako lijepo ime. Nije svakidasnje ali je bas lijepo 😘
Nama je Marcel za sad favorit ali tko zna sta ce moji hormonceki jos sve u mojoj glavi napraviti i koje ime ce stvarno biti upisano. Bas mi prico prosli tj kolega na poslu kako su njegovi poznanici birali ime. Dogovorili se muz i zena tjekom trudnoce da ce im se sin zvati Maximilian ali zena za vrijeme trudova muzu rekla , ukoliko porod prode bez komplikacija da ce djetetu kao drugo ime nadjenuti po tadasnjem papi Benediktu. Muz je nije ozbiljno shavio i bio sad sretan kad je sljedeci dan covjek kod kojeg se upisuje ime, dosao kod njega da on ispuni sve formalnosti (kod nas dolaze ti maticari- ili kod koga se vec upisuje ime- u bolnicu tako da se zena ne mora patiti par dana nakon poroda i obilaziti grad s malom bebom da bi to rijesila). Kasnije dolazi muz do zene i kaze ona njemu, sreca sto je taj covjek za upisivanje imena dosao i do nje jer muz zaboravio upisati ime Benedikt kao drugo ime 😁😁
Tako da cure, ako ne zelite da vam djete cijeli zivot nosi ime koje ste odabrale usred bolova i naleta hormona, dajte mizicu da upise ime koje ste dogovorili za vrijeme trudnoce 😉😁
Hehe, a zanimljive su nam te priče, tko će što do kad odradit u životu, čovjek planira a Bog određuje... Kod mene HB sve po nekom "planu" iako su obje bebe mrvicu ranije došle nego se mislilo, pa sam se eto trudna udavala... Već ja krenula na dijetu da sve to u haljini dobro izgleda, kad ono mučnine i svi oni prvi znaci trudnoće...
A što se imena tiče, moja ih djeca očito sama biraju... Koje ime zapne, znači da je to to :D Ja sam htjela da bebo bude Danijel, ili Benjamin... al maleni za sebe odabrao da bude Josip...
Bebacica, wow...haljina je mrak, ti si predivna..a noge, ni ne izgledaju jako naotečene..predivna si...
Bruna, ma nemam što zamjeriti, iako si nas zamijenila, godilo je :)
iva, soba je lijepa...sve spremno
mare - kćer ti je super...nek samo tjera muža po cvijeće...lijepa gesta..i ja sam kuma na vjenčanju u 7. mj ako ću biti još 2u1...mislim da ću zadnji tjedan otići po neku haljinu...
Sanjarka vam ima sad 19 godina, pardon, 19,5 stvarno odlično izgledaš...hvala za komentar ulaska u treće tromjesječje...kćer je prava ljepotica...
A domaćica s kokosom...super je..ja sad čekam Lino Ladu s kokosom..nikak da dođe u dućane
Ellie, nikamo ti ne ideš..želimo te tu da se s nama družiš i dopisuješ...svako iskustvo je dobrodošlo..kako ti je sad tlak?
Meni došli klinci na instrukcije i jedan mi veli SRETAN MAJČIN DAN! Reko, sunce maleno, još nisam majka,ali kao da jesam..baš me to raznježilo :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Poludit cu pokraj ovog moba, proslu poruku sam pisala 2x jer sam slucajno kliknula na ocisti kad sam htjela jedno slovo ispraviti a sad opet napisaca cijelu pricu i otvori on meni sam od sebe neku drugu stranicu i naravno sve obrise 😲😵😭
Idemo ispocetka:
Vidim da pisete o godistima, ja '87 i prva beba na putu. Mogu reci da sam sasvim zadovoljna s dosadasnjim tjekom dogadaja u zivotu. Sve proslo bas onako kako sam zamislila kao mala. Nadam se da ce tako i ostati 😉
Kilogrami i raspodjela po tijelu-hmm... Ja trenutacno na +8/9 kg i vecina njih se lijepo raspodjelila ali ipak malo vise otislo u guzu i noge. Sokirala se nekidan kad sam obukla pidzama-hlace i jedva ih navukla preko bedra 😨😢
Uz to dosta otislo i u sise. Iako sam i prije imala poprilicne za moju gradu gornjeg djela tijela (75-D), sad se mogu nadati samo da ce jednog lijepog dana opet stati u te grudnjake. Trenutno sam na 80-D i primjetila da je i iz toga pocelo polako viruckat 😣 Nadam se da ce do poroda ipak ostati na toj velicini, ne trebaju mi jos vece 😦
Crazy, jel bi moglo biti da se nas dvije i poznajemo? Mislim-isto godiste, Medimurje, ti arhitekt... Jesi hodala mozda u srednju u GOC Cakovec?😉
Hehe, Ejić ne znam, ja sam u gimnaziju išla :D možda smo prolazile na autobusnom jedna kraj druge... Jesi baš iz ČK ili?
Ijoj grudnjaci, haha... meni cice za 3 broja veće nego prije... I nije mi to baš naj, iskreno... Baš sam si negdje prije trudnoće prve trudnoće kupila preeeedivni 2-dijelni badić, i sad samo u čudu gledam kako je malecni taj grudnjak... Pitanje hoću li ikad stat u njega...
Hvala curke na lijepim komentarima 😘😘
Tpol haljinica je iz orsay-a, uzela sam 40 velicinu i jos ima mjesta 😝
Nadam se da cu u nju stati i za 2 tjedna. Moram na firmu maloj od vjencanog kuma 😀 a jesu se svi naredali u taj 5 mj kad sam vec skoro pa za roditi 😉
Sanjarka wow koja macka, a tek noge, dobri geni sve u busicu otislo 👍
Netko spominje kokos?! Mogla bi si otvoriti vrecicu i jesti ga sa zlicom 😜😜 potamanila sam sve kolace ovaj vikend koji su imali i mrvu kokosa. Danas saljem muza u ducan po domacicu, vec se predugo opirem. Prosli put sam u ducanu okrenula glavu na drugu stranu, vec sam na +13 pa kolka cu biti ko 🐋🐳
Crazy, ne ja sam ti bila iz samog sjevera naseg lijepog Medimurja ali evo vec 10 god zivim u Au. A mozebit da smo se susretale u vrijeme srednje sk na autobusnoj ili na tulumarenjima s zajednickim prijateljicama 😉
Cure sto se tice grudi nakon prve trudnoce bilo mi je drago da su narasle jer sam bila ravna😊,nakon druge mi je vec smetalo posto su opet narasle sa 75b na 85b,morala sam sve nove grudnjake kupovat,sad gledam opet narasle i opet neki grudnjaci mali.Kaze mm jesi se zalila da si ravna sad si prirodnim nacinom postala bujna😁.
Ja cu sebi kupiti obic e pamucne grudnjake
Muke po grudnjacima vol.2 :D hahaha.... Ja sam bila sasvim zadovoljna svojim 75C..... A sada jedva uguram u 80D.... A problem naci vecu kosaricu,ako uzmem 85D bude mi siroko, a kosarica knap... Strasno.... Meni uz cice i trbuh,otislo u bedra i guzicu...al ce bit za skidat celulita.... Jaaaooo!! A mm dragi zadovoljan, non stop prica kak sam mu lijepa takva,okruglica njegova, a ja
Ko morz kad trebam iz kreveta ustat...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka ja sam nekako uvjerena da ce pobijedit, godinama sam govorila da ce mi se tako zvati curica ako je budem imala i mislim da ce bit, samo ja vec mislim puno unaprid pa razmisljam o tome koliko ce joj trebat da nauciti izgovorit svoje ime kad vec ima 2 R u imenu :P
Ja sam '89 godiste krajem 6.miseca, tako da jos malo uzivam u 26-oj godini :)
Ejic Aurora, ne Aurelija :) Hehe nadam se da mene nece ti hormoni oprat na samom porodu, dosta mi ih je i ovako sa stalnim promjenama raspolozenja.
Mene takoder muci velicina grudnjaka, s obzirom da sam prije trudnoce isto bila obdarena :P, Sad samo rastu i znam se salit da cu se morat kupat na nudistickim plazama buduci necu moc nac broj kupaceg. Probala sam proslogodisnji i dole ko saliven ali bome gornji dio nije nimalo zadovoljavajuci. Ja sam u ovih skoro 6 miseci na +6 i to sve islo u sise i trbuh :P
A mislim da mi polako pocinju i prsti naticat, uskoro ce bit skidanje prstenja :O
Sortiraj odgovore
Najstariji