Da se i ja malo javim, evo sinoć prva svadba od kada nas je dvoje i jedva izdržala do 1 😱 Nisam ni znala da ti noge stopala mogu nateći a da sjedim cijelo vrijeme 😂😂😂. Sve u svemu malac uživao red papanja, red spavanja muzika tresti a ja se napatila.
Sto se tiče šećera meni na KKS na početku trudnoće bio 5.1 sto je bilo dovoljno da mi Dr. Preporuci trudničku dijetu i pošalje dijabetologu, u 25 tt sam radila OGTT on je bio uredu no svejedno me poslala sada 12.05 idem na ECHO ultrazvuk malog srceka na Srebrnjak. Mislim si možda malo previše zbog graničnog šećera ali Dr. Kaže da posto imam pravo i indikaciju na te pretrage da ih i napravim, po meni je u pravu dok mi svi govore da ona paničari. Bolje da je takva nego nonšalantna 👍🏻
Sretan majčin dan svim mamama i onima koje će to vrlo brzo postati
Peppe super ti je trbuh, bas je sladak okruglast
Sanjarka dobar provod želim danas, uživaj u finim kolačima, dobrom društvu i nezaboravnim uspomenama
Ellie uživaj sa curkom i uživaj u klupici. Palac gore za muža
Drage mame i buduće mame, sretan vam majčin dan! Znajte da radite najvažniji, najteži i najljepši posao na svijetu! Ruke su uvijek pune posla, ali i srce prepuno ljubavi! Uzivajte danas u predivnom danu ♡
Samo mama??? Ne mogu podnijeti kad ljudi kažu: "Ti si samo mama?" Da, ja sam mama! To me čini budilicom, kuharicom, spremačicom, konobaricom, učiteljicom, medicinskom sestrom, sucem, majstorom, zaštitarom, fotografom, savjetnikom, planerom događanja, dekoraterom, frizerom, osobnim asistentom, bankarom i ja sam ta koja tjera Baba Rogu. Ja nisam plaćena, nemam godišnji odmor ili bolovanje. Radim dan i noć. Ja sam na raspolaganju 24 sata/7 dana u tjednu ostatka mog života. To je "samo" biti mama! Ja mogu biti ništa za vas, ali ja sam sve to za nekoga! .. Samo mama??? Razmislite još jednom! :)
Curke moje sretan majčin dan svim mama uključujući i buduće...
Sanjarka opusti se danas koliko možeš i uživajte u danu...uskoro stižu neke druge brige...
Ellie Ena je predivna dugonoga princeza bit će ona dobro...drz se...
Mi danas na ručku u mojih...predivan dan je 🔆🔆🔆
Uživajte drage moje 😘💞
Sretan majcin dan zelim svim mamama i svima nama koje cemo to uskoro postati 😘
Peppe, trbuh ti je 😍
Sanjarka, uzivaj danas na prvoj pricesti! 😘
Zelim vam svima jos sto ljepsi ostatak dana 😘
Iva, jako ste lijepo uredili Davidov kutak 😘
Ja jucer pocela prazniti Marcelovu sobu. Nadam se da cemo jos ovaj tjedan naruciti namjestaj pa do onda kad namjestaj bude gotov oliciti zidove i htjela bi na zid nacrtati neki natpis. Ali natpis cu raditi tek kad mi pocne porodiljni da se mogu samo tome posvetiti 😍 Vec jedva cekam da pocnemo s konkretnim pripremanjem 😍
Vecer ljetnice 😊
Kao prvo, sretan majcin dan svim mama, a i svima nama koje cemo to uskoro postati 😍😘🔜👶
Ellie curica ti je predivna 😄😍 brzo ce ti proci vrijeme i uskoro ces doma, samo da ste ti i ona dobro 😄
Nije me bilo par dana i imala sam puuno za procitati. Za mene je ovo bio prenaporan vikend. Ne zelim to ponavljati. U subotu smo bili i na firmi i na svadbi. Jedva sam izdrzala, sa svadbe sam u 1 morala doma jer nisam mogla hodati vise koliko su mi noge naotekle, a samo sam sjedila. Opalit cu fotkicu haljinice nekome sam obecala 😄
Curke koje ste stavile slikice, busice su vam predivne, a sobice premedene 😃😃
Fotkala sam kad sam se vratila sa svadbe, noge ko balvani 😝 2x su me copnuli grcevi u listovima. Nadam se da je to od napora, jer namjeravam prestati piti mg.
Sortiraj odgovore
Najstariji