Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    09. Svibanj 2016. 10:44

Domaćica kokooooos!!!  Probala je jučer i presavršena je. Nemam riječi 
    A ti sanjarka ženo, prezgodna 

Sunshine1
    09. Svibanj 2016. 10:47

Zdravo ljetnice!

Bebacica haljina je preslatka ko i trbuscic!

Sobe su vam isto divne, mi cemo imat krevetic uz nas 2,3 godine dok ne krenemo na uredenje potkrovlja.

Deedee ja planiram uzet grudnjak iz mullera, svi ga hvale. Bijeli,pamucni,ruzan i najudobniji,uzela sam i jedan iz lidla jer isto kazu da je ok a za spavanje si nozda uzmem potkosulje iz h&m.

Sanjarka pridruzujem se ekipi iz 88'. Ja jos ovaj mjesec uzivam u 27oj   ti i mudrica ste preslatke. Btw wow za noge,ja sam negdje na +10 i nekako mi sve u noge i dupe proslo. I prijavljujem pregled u cet vjerojatno oko 7.

Aurelija tnx na info za klc bolnicu,ako se sjetis neceg slobodno napisi. Ispricam mm sta si cula na tecaju i kaze on...sve mi je jasno ali mi nije jasna ona cokolada! 

Mi jucer ulovili vremena za dugu setnju sa pesicom,krrcem se ko pingvin  a majka priroda me nagradila i otkrila mi nalaziste sa vec zrelim sumskim jagodama!  Aaaa bas sam se nagustala,ja i pesica,mm nam je brao. 

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 10:48

Hvala cure svima na lipim komentarima 😘 jep svi misle da smo sestre jos uvijek, a mozete si zamislit kako je to bilo kad sam je rodila sa 18 😂😂

Peppe u principu mi je tamno smeđa, no na momente izgleda skroz crno, ovisi o tko zna cemu 😃
    Uuuu uzv! Pa napokon sigurno jedva cekas ❤

Crazy nek ti muz ostane van tog kluba zauvijek 😎

Deeka o pa blizu si nas splicanki 😉 a Aurora mi je predivan izbor za curu aaaaa! Fige da pobijedi 😃

Pregledi:

Uto: Peppe
    Sri: Abies
    Cet: Sanjarka, Marigmar

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 10:48

Vani predivan dan, sunce i toplo.... A ja koma... Sad sam isla malo prosetat,najednom crno pred ocim, kicma me boli(od polovice prema gore), mucno mi... Katastrofa... Kad mirujem i da ne vrtim glavom onda je ok.... Jbmti.... Neznam vise jel to od vremena(kad god bude promjena neka meni lose), ili do stitne,tj jer sam bez nje...  Neznam koga/sto kriviti.... 😖 a planirala danas pranje i peglanje......

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    09. Svibanj 2016. 10:57

Sunshine jagodeeeee 🍓🍓! Pingvinska setnja poznato, neki dan na sv. Duju dok sam se dogegala do rive trebalo mi je duplo vremema nego inace 😂
    Jucer sam vecinu pricesti bila u sjedecem jer mi bas bilo tesko stat na nogama, bio mi je neki pritisak u plucima i kratak dah.... Tko ce vise znat kako mi izgledaju organi unutra 🙈

Ima nas 88' onda 😊 ja jos 16 dana pa punih 28 🎊

Ja sam na + 5-6 i sve otislo u trbuh. Ovo ostalo nula bodova. Ja se nadala da ce bar koja kg u dupe 😠

Bruna 😕😕 tebi je ova t sve samo ne blazeno stanje uh... Neznam tko je kriv, no zelim ti da ti vrijeme do poroda cim prije prode i da napokon osjetis olaksanje

Pregledi:
    Uto: Peppe
    Sri: Abies
    Cet: Sanjarka, Marigmar, Sunshine

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    09. Svibanj 2016. 10:59

E cure ja sam '89 godiste. Jucer pricamo ja i mm dok sam imala 17god govorila sam da cu se udat tek sa 29-30god tako nesto i rodit,a sad bome 27god cu napunit u 7mj i trece dijete na putu😁,nimalo mi nije zao sto je tako na kraju ispalo.
    Cure brat mi govori da ce pravit vjencanje u 7mj sta mislite sta bi bilo dobro za obuci,ipak cu biti trudna 8mj

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 11:02

Ja cu taman nakon rodenja nase bebice napunit 28, najljepsi rodendanski poklon :)

Ma svasta ja prozivljavam u ovoj t ali sam sretna jer se Sofia uredno javlja i veseli me(iako zna dobro ciljat moje organe ;) )... A i znam da se nemam bas pravo zalit dok sam doma, sa svojima i dok ne lezim u bolnici... I brijem da su sve ovo nuspojave stitnjace i hormona a ne t...

mare1989
    09. Svibanj 2016. 11:07

Bruna meni ova trudnoca tako tesko pada,nisam se tako osjecala ni u jednoj,stalno sam umorna,tesko mi ustajat,kad je promjena vremena meni se vrti u glavi,tlak padne.
    Ali kao sto ti kazes nemam se pravo zaliti jer sam ipak doma sa svojima

Abies
    09. Svibanj 2016. 11:10

ajme ja ko metuzalem kraj vas.... ima netko s početka 80'? ili sam solist?

grudnjaci - carriwell mi je super. ovaj iz mullera hvaljen al meni nije baš nešto. imam jedan grudnjak tj top za dojenje, taj obožavam. budući da ih imam dovoljno ne kupujem nove, al te topove sam vidjela na ebayu za siću. uz napomenu da ja imam jako male grudi pa nisam zapravo našla niti jedan grudnjak za svoju veličinu. (75 trebam, a svi rade od 80 košarice). a ni sad nije ni gram otišao u njih, sve trbuh i bokovi :(

sad idem raditi ono što sve mi jako volimo... kuhinja peglanje pospremanje....koliko mogu. neki robot bi mi dobro došao

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 11:11

Mare ko da pricas/pises kako se ja osjecam.... Sada sam vec par dana tolko umorna i pospana da bi cijele dane samo u krevetu bila.... Preumorna da i i jela a kamo nesto drugo..,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.