Bebačica prekrasna si, a haljina je divna! Sad sve 4 u zrak da otekline malo splasnu. Ja jos HB nisam pocela oticati, al pred kraj mi ne gine. Jesi make up isla kod kozmeticarke ili si sama ovako vješta?
Vikend mi je bio presavrsen, za sad mičem muža iz notornog kluba ;-) a moj prvorođeni, predivno jedno dijete...što reć srce mi ko kuća ♡
Pozdrav zene!
Evo napokon da se i ja oglasim nakon sta sam vas malo popratila hehe.
I u nas je ljetna beba, sad smo 25+4 :)
Bebacica slažem se sa Crazy, prekrasna si i tvoj trbuh i tvoja haljina!!
Deeka dobrodošla!! tipkala se ti puno s nama
Hvala cure 😄
Crazy sama sam se naucila sminkati pomocu youtube tutoriala, pratim od srednje neke beauty blogerice. To mi je bila omiljena razonoda u pauzama od ucenja, nesica i par makeup filmica. A onda sam pocela i sama eksperimentirati. Veli mi mm da ako ne nadem posao, platit ce mi tecaj i nek sminkam 😝
Zaboravila sam novim curama zazeljeti dobrodoslicu. Neka vam je trudnoca, kako se kaze, po skolski do kraja 😄
Dobro vecer
Sretan vam Majcin dan
Bebacica super izgledas
Novim curama dobro dosle
Ovo je poklon od moje djecice ugodno su me iznenadili
pc screenshot
evo i nasa sobica je skoro pa spremna, jos samo tata mora biti kreativan p anam nesto nacrtati :)
nove curke dobrodosle :)
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Kleopatra sobica je super
Ja mom vec glavu probijam da krene praviti komodu i kolijevku,a on kaze ima vremena ,joj joj ti muski
Bebacica haljina immake up savrseni, odakle je haljina?
Sobe su prekrasne , na zalost moja bebica ce dobit krevet uz nas , a komoda ide u dnevni, stan je mal a za sada cekamo veci koji cemo vjerojatno dobit kad se bebulja rodi!
deka dobro dosla samo neka nam se ouni 8 mjesec da ne ostanemo same kad nam rode ove nase ljetnice!
Mare prekrasan buket, vide se djeca cjene svoju mamicu !
Sortiraj odgovore
Najstariji