Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    05. Svibanj 2016. 14:49

Ejic, to ti ne bi znala...kako Dunya predlaže, najbolje vidi s gin.....ja ti jedino mogu reći da sam u prošloj trudnoći dosta letila zbog posla, doduše to je sve bilo u ranijoj trudnoći i nisam osjetila nikakve posljedice zbog toga

curicax3
    05. Svibanj 2016. 14:50

Zumbul...sad ne gasim tv do navečer

bebacica
    05. Svibanj 2016. 14:50

Zumbul samo nam reci kad trebamo upalit tv. Rtl, nova tv? 😃😃 i ne brini 😘

• kokolo5
    05. Svibanj 2016. 14:52

ejic ja ti to stvarno pojma nemam (nikad jos nisam letila, hahhaha, grozan strah od visine), najbolje se posavjetuj s doktorom. U svakom slučaju, kojegod prometno sredstvo i lokaciju da odaberete, lijepo se odmori i nauživaj!
    Zumbul koja televizija je bila i za koju emisiju?
    Di nam je Ellie danas?
    E da, Sanjarka aj piši i naše ime na listu... Leni ...nije još 'uklesano u kamenu', ali je jedno od rijetkih koje nam se oboje sviđa (aleluja!)

baby♡girl
    05. Svibanj 2016. 15:07

Kokolo Leni 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 moja tiha patnja 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ako bude trece bebe zvat ce se Leni. Bilo musko ili zensko. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
    Muz je iz BiH, kad sam rekla Leni me pogledao i pitao kaj Zvezdu Granda mislim rodit 😂😂😂😂😂😂😂😂
    Zumbul daj javi koja je tv 😁😁😁

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

TPol
    05. Svibanj 2016. 15:12

Pozdrav svima vidim ispisale sfe puno stranica jedva sam sve procitala😂😂

Sanjarka potpisujem sve sto si napisala, i meni je jako cudno kad si aktivan negdje na forumu i onda ljudi nestanu pa se pitas gdje su sta se dogada , tako da mi je totalno normalno sto si napisala, a s druge strane s i smo razliciti i svako dozivljava i forum drugacije, neko se zblizi sa svima dok neko to sve vidi kroz random ljude koji tipkaju.
    I da normalno da se pojave nekad strahovi i da se to podjeli , sve je to za ljudr , i zloceste svekrve i muzevi hehehe 
    Crazy blago tebi ti si na bolovanju. Kolko dugo? Ja bas razmisljam da odem barem jedan tjedan al ova moja doktorica luda moram izmislit onda sta mi je hahha ... Ne vrijedi rec da se ne osjecam dobro 😬😬
    Starim prekrasna buša i krevetic 
    Mala koza hehe bas smijesni ljudi pa nije ti uopce toliki trbuh 
    Kokolo hvala ti za savjete za more. Ici cemo jedni na 10 dana i bas se veselim , al krajem lipnja pa nece bit tako vruce 

Ja sto kod pojedem moja bebica se javlja pocne udarat kao da igra nogomet, neznam sta ce bit posle , sad je jos mala pa ne boli 😬 Da sanjarka i mi vec imamo ime, jedva nekako nasli da nam se obadvoma svida, doduse ja sam htjela nesto unikatnije ali bas je tesko smislit ime . Zvat ce se Lea 

curicax3
    05. Svibanj 2016. 15:25

ajde kad ste svi krenuli s imenima danas da prijavim i ja - Katja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.