Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    05. Svibanj 2016. 18:25

Starim...šutim i 
    Malimimi...ko bi ti zamjerio što te tu nema...pa ti si sad full time mama...uzivajte jedni u drugima 

Lignje....jaoooo ubila bi sad za njih...

Abies
    05. Svibanj 2016. 18:48

Prosli zubaricu dobili lego figuricu. 
    Starim znaci u pripravnosti! Pricat ces kad prodje. 
    Malamimi - grcevi. Ja sam kim konzumirala - caj prezgana u kruhu. Grcevi minimalno bili prisutni. Je efekt ko da se grah jeo al nema grceva. Davala i one biogaya kapi...mislim da je to uz d vitamin bilo.

bebacica
    05. Svibanj 2016. 18:52

Jao cure kako ja vama zavidim koje zivite na moru 🏊🏄🐬😝😝😝 
    Mi ove godine necemo na more, mm ce uzeti godisnji kad se mala rodi i nesto prije svadbe u 9 mj. Tako da idemo iduce godine, onda cu vec i kantice i lopatice kupiti za kopanje u pijesku 👣💞
    Starim saljemo samo pozitivne vibre 😘

MalaKoza
    05. Svibanj 2016. 19:16

Malamimi, nek si se ti nama javila. Drago mi je da si se brzo oporavila.  Vjerujem da ni mi ostale kad rodimo nećemo moći ovako često visit na forumu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    05. Svibanj 2016. 19:32

Ola cure, evi ja malo gustala vabi na zraku s klincem! 
    Mi isto na moru, al nismo bas jaaaako ludi za kupanjem. Ljeto nam uglavnom prođe u stresu s turistima i pred kraj dana samo pušemo. Al sad je klinac taman pa cemo morat na kupanac. Beba u hlad ofc. Ako koja treba apartman nek mi se javi, ima jos nes malo slobodno ;-) meni je inace 9mj najljepši za kupanje, nema guzve a jos je toplo. 
    Malamimi puse vam saljem, mi smo isto imali malo problema s grčevima, al varijanta koža na kožu najvise pomogla. Čvrsto bih ga stisla uz sebe i prestalo bi. Drži nam se, mislimo na tebe! I tebi sretan majcin dan! 
    Starim drži nam se, navijam i ja i saljem dobre vibre! Iz mog iskustva, sto vise laznjaka to brzi porod ;-) 
    Abies i Sunshine, nisam ni ja daleko od vas ;-) :P
    Cro ajme odvalila sam na ovaj komentar za Kokolo i helikopter,ahahaha! Kokolo ajd bas bi mogla jedan ekstra porod na visini od 500m nadmorske visine :-) i ti bi ko zumbul zavrsila u vijestima! 
    Sanjarka svaka ti cast za mađaricu meni je to u glavi jedan od kompliciranijih kolaca. Al zato ju moja mama vrhunski napravi. Bas je usavrsila recept s godinama i to je savršenstvo. I tebi ce sigurno uspjet ;-) by the way i ja sam veeliki fan Big Banga ♡
    Ko je spominjao lignje na žaru? Ijoooj mljac! Iako sam međimurka, puno vise volim morsku hranu.
    Ja sam danas ko slon ne znam koji mi je, sva sam ukocena, teska i troma, imam osjecaj ko da ću se sva raspast. Bit ce da sam malo previse hodala danas.

iva1989lea
    05. Svibanj 2016. 19:35

Sanjarka da ...malo smo usporili s dobivanjem grama al kažu da je i dalje napredan za tjedan dana haha
    Starim sretno ako se nastavi i javi nam ...nek si ti spremna...
    Malamimi pozdrav za vas troje...lijepo da si se javila i da nas nisi zaboravila...
    Mi krajem 8. planiramo malo bucnit noge u moru j tako nam je pred nosom...
    Taman da još malo uživamo prije nego mala krene u školu...

Ellie00
    05. Svibanj 2016. 20:38

Vecer curke. 
    Evo i mene Kokolo nocas nisam bas spavala pa spavala po danu i s ctg-om naravno petljala i ode dan...
    Inace dogodila mi se nocna mora- boli me zub. Bila sam prije 2-3 mj kod zubarke zbog tog zuba i sad opet boli. I sad ne znam stonda radim... Ovi tu sljezu ramenima i daju mi paracetamol al to nije rjesenje. Pricat cu ujutro s dr. 

Zumbul trebala si mi doci mahnut 😀

miska
    05. Svibanj 2016. 20:52

Ajme koliko ste opet ispisale od jutros! 

Sanjarka svaka cast na ideji da probas s madaricom, ja se vec dvije god spremam probat ali nekako se ne usudim, uvijek zavrsim na onim lidlovim kad me ulovi zelja a obozavam je! 

Zumbul sto te briga za tv, puno utjecajniji i poznatiji ljudi u hr pricaju punooo vece gluposti po tv na nikom nis haha, ja sam jednom bila na radiju, doslovno sam pobrkala padeze i vremena i sve, koda sam iz zanzibara dosla, pa eto prezivila 

Uh tema more i kupanje. Ne znam koliko cemo se kupat jer tek u 9 mje namjeravamo u hr pa se nadam da ce bar vrijeme posluzit pa mozda umocim papak, beba jos ne jer mi je to prerano ali na plazu ce moc, u biti i sama cu vidjet koliko ce mi tad biti do mora i kupanja. Ali zato namjeravam prije poroda iskoristit ako ne nastavi ovo kilavo vrijeme.

Bruna mozda se i sretnemo koji put u setnji lungo mare- om, i mozda se predomislis s idejom ispijanja kavice u mileniju, jucer bila i platila kapucino 20 kn, mislim predivna je terasa ali me iznenade cijenama svaki put 

Meni se leda raspadaju, jedva hodam, danas sam se ulovila svoje djevojacke sobice, od koje je moja mama napravila garderobu/ostavu/skladiste/veseraj i to sve u 10 kvadrata, tako da sam odlucila rastavit pisaci stol da mi stane krevetic i naravno kako ja sve mogu sama nisam cekala tatu da to obavi i vidim da sam pretjerala glupaca, sutra se necu ni moc popet na onu kobilu za pregled 

• crnatockica
    05. Svibanj 2016. 20:57

Ola curice...ljutilice...durilice...isti nam je zajednicki nazivnik TRUDNICE....i ja sam se uhvatila vec par dana se razbacujem sa 'rozim slonovima ...maslaccima"..skroz mi je fora....
    Za javljanja/nejavljana...izbor je tu...hoces/neces/nemozes/ne slazes se/slazes.....ne se ljutiti....netko vise vremena/netko manje...problemi...hormoni...svega tu ima sigurno....
    Leni...daaaa...moj izbor za decka...ali rodit ce se Tessa...
    Gdjica si je jucer zijevala(na 4d ultrzv)...i pokrila se rucicama preko lica...sva si je zgodna pa se nece pokazati...hihi...nece se jos dugo skrivati....
    Zg curke...a da jos jednu dnevnu gradsku 🍵..dok smo jos 2 u 1 ..ha?

TPol
    05. Svibanj 2016. 22:04

Malamini  hvala na javljanju, neka ste nam vi dobro, uzivajte! 
    Ali kako se blize termini na kraju cemo samo nas par cura iz kolovoza ostat tu na forumu, novopecene mame ce imat posla a mi cemo iscekivat bebe
    Starim  navijam da sto prije dodu pravi trudovi i nemoj na ans zaboravit barem kraki izvjestaj posle 

Cure koje ste na moru blago vama! Ja jedva cekam tih 10dana da malo upijem sunca
    Pridruzujem se klubu fanova Big banga!!

laku noc svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.