Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    05. Svibanj 2016. 17:51

Starim drzi se, drzim fige ako krenu trudovi da sve prode u najboljem redu.

url=https://lilypie.com]

ejic
    05. Svibanj 2016. 17:53

Evo, ja se fiiino najela. Ipak nije bila pizza vec lignje s zara, a za desert sladoled 😋 Sad mi trbuh opet nesto veci 😁

Cure, hvala vam svima na odgovorima. Mislim da ce ipak prevladati Hrv jer sam mislila cijeli paket uzeti preko neta a to bi mi onda bilo prekomplicirano telefonski dogovarati oko potvrde treba li ili ne, a sljedeci termin kod dr mi je isto bas tjedan nakon dopusta pa bi i to morala pomicati.
    Hvala vam na ljepim zeljama, nadam se da cemo uspjeti malo izaci iz ovog stresa i odmoriti prije onog pravog stresa uz neprospavane noci 😘

Mi necemo ove godine s bebom na more jer mi termin 17.8, a nekako mislim da u 9.mj vise nije toliko toplo za bebu i mozda malo prerano da idemo na put od 5-6h. Mi cemo lijepo pricekati sljedecu godinu (nadam se da ce do onda i mlohavi trbuh nestati 😉), a onda ce vec i Marcel moci uzivati u moru. Tko zna, mozda se onda s njim zaputimo u Grcku ili Spanjolsku 😉

Vidim, pisete o bolnicama. Mi planiramo sljedeci tj u sri ici na informativnu vece i pogledati bolnicu, a imamo vec i termin za trudnicki tecaj u toj bolnici ali to pocinje tek krajem 6.mj i traje do 10.8., svaki tj 1 vece. Jedino se nadam da se Marcelu nece zuriti pa da se on nebi sjetio izaci jos prije nego zavrsi tridnicki tecaj 😁😂

Bas mi je drago za cure koje ste uspjele dobiti bolovanje i mozete uzivati u ovim trudnickim danima. Ja isto vec jedva cekam da prode jos tih 6 tjedana pa da i ja malo uzivam u duzem spavanju i suncu 😘

Dunyasha
    05. Svibanj 2016. 17:54

Op, op!!
    Starim, drz se i javi kad krene!! Mislimo na vas!

MalaKoza
    05. Svibanj 2016. 18:00

Ejic,  lignje sa žara. Ubila bi sad za to. Obožavam ih na sve načine ali sa žara su mi najbolje

Starim, nadam se da će porod doc i proc brzo, da te ne gnjave više ovi laznjaci.  I moras biti svjesna da ćemo sad svaki dan tvog nejavljanja misliti da radas ☺

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bettyboop_st
    05. Svibanj 2016. 18:01

Starim drzim fiiige  da krene, naaakon tebe, zeeelim ja, i mene je uvatila danas panika,al sam se smiriiila, sreeetno 

baby♡girl
    05. Svibanj 2016. 18:04

Starim navijaaaaaaaam ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

ejic
    05. Svibanj 2016. 18:06

Starim, drzim fige da sve prode sto brze i lakse ukoliko zapocnu pravi trudovi 😘
    Jedva cekam da pocnu prve bebe stizat!! 😍👼

Malamimi
    05. Svibanj 2016. 18:06

Drage ljetnice, malo sam vas jutros citala, nisam upamtila nista sto bih komentirala. Bitno da ste vi dobro, a i vase bebice. Vidim lijepo rastu i uskoro ce moji dobiti drustvo 

Mi se borimo s grcevima, joj u duplo je to bas veselo, ali pregurat cemo mi to. Bas sam se pitala do kada ce trajati idila da samo papanje i spavanje. 
    Ja sam inace jako dobro, kao da nisam rodila pred 10 dana. Cak ni trbuh nije jako ostao. Narucila sam se 10.6. na prvi pregled pa se nadam da ce sve biti uredno. 

Sretno na pregledima, sretno u trudnickim ambulantama i sto je najbitnije, puno srece u majcinstvu. U napred vam zelim sretan majcin dan i nemojte zamjeriti sto se ne javljam.

mare1989
    05. Svibanj 2016. 18:08

Starim drzim fige da sve prode brzo 😘 da bebac dode sto prije da te ne muce vise ti lazni trudovi 😊

ejic
    05. Svibanj 2016. 18:14

MalaKoza, ja do prije par godina nisam voljela nikakve lignje ali onda ih jednom dragi kod kuce pripremio i natjero me da ih probam i od onda kad god imam priliku, narucim lignje. Posebno te s zara 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.