Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Svibanj 2016. 13:57

Betty hvala ti!  I sve što si mi upravo napisala sam bas danas i skuzila, svi smo druciji i nek svatko radi kako mu srce nalaze 😘
    Ja onako kako se ponasam ovdje ponasan se i inace, nema glume i prenenaganja... Kome smetam nek me ignorira 😊

I da cure tnx svima na podršci, neznam jel do hormona ili cega al morala sam napisat ono sto se skuplja vec neko vrime...
    No sad stvarno dosta o tome, idemo dalje 😉

Aurelija a da prepostavljam da ima onih koji se pale na okruglice haha ono.... okej 😎

IvaLea o pa i David je malo usporio s rastom zar ne? Svejedno je veeeliilki decko 😘

Bebacica o da hormoni hormoni, bas je Crazy neki dan pisala o kolici koju ispustamo u t , ono omg 🙉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    05. Svibanj 2016. 14:15

Pozdrav cure! Evo i mene nakon tjedan dana 🙈 Ispricavam se sto se rijede javljam, problem mi je u poslu. 1.zadnjih nekolilo tj je veca guzva jer se projekt blizi kraju.
    2.Na poslu imamo problema i s virusima/hakerima (partner firmi upali i zakljucali server pa iznudivali ogromne pare) pa se vise ne usudim niti na net a kamoli cijeli dan imati otvoreni forum kao prije
    3.dragom pomazem oko ispita za faks (koliko mogu i znam) pa tako ni na vecer nemam bas vremena pisati. Vikendi su mi onda ispunjeni ciscenjem kuce, kupovanjem svega sta mi je potrebno za kroz tjedan i nekad jedva cekam da legnem i ne moram misliti na nista. Evo, danas kod nas praznik, dragi uci a ja pronasla vremena vama napisati pola biblije 😁

Evo, prosli tj sam pisala da sam pokupila pocetak gripe, 2 dana sam cijele dane samo spavala i sreca da jesam jer mislim da sam na taj nacin izbjegla antibiotike. Zato se sad ta prehlada (puni nos) vuce vec cijeli tjedan. Nocu ne mogu do zraka pa se probudim a smrkanjem probudim i dragog. Jadni, vec je ko zombi 😁😍

Nas Marcel se lijepo javlja i to vecinu vremena nocu. Kako ga nocu ne osjetim kad cvrsto spavam (osjetila ga sad parput kad me puni nos probudio-zato znam da je nocna ptica), sam sva u strahu kad se po cijele dane ne javlja jer onda mala ljencina spava 😁😂

Ove "vruce" teme svjesno sad necu  u detalje komentirati jer smatram da svatko ima pravo na svoje misljenje, a nitko nema pravo nekog osudivati oko bilo cega. Svatko pise ono sto ga trenutno interesira i preskace teme koje ga ne interesiraju. Ja vas citam svaki dan a kad stigmem, komentiram sto mi ostane u glavi (nije lako popamtiti nekoliko desetaka stranica da svima odgovorim). Mogu reci da sam ja kroz ovaj forum jako puno naucila o trudnoci i svemu sto je trudnoci srodno. Mislim da bi me googlanje na netu u nekim situacijama samo jos vise uzrujalo dok ste me vi smirile, a neke informacije se ne mogu ni naci na netu. Zato, od srca vam hvala na tome! 😘Nadam se da cemo i dalje ostati dobra "ekipa" za savjete, suosjecaje, podrske i da hormoni nece od ove divne grupe napraviti svadalice.

Naravno da nisam zapamtila poimence tko je sto piso pa evo opcenito od mene. 
    Cestitam curama koje su imale rodendane!! 🎁🎉🎊
    Svi trbuscici su vam predivni 😍 Ja mislim da se moj zadnja 2 tj bas i nije promjenio. Sad je otprilike ko Majin u 38 tjednu 😉
    Nadam de da ste sve ozdravile koje ste bile bolesne i da su sva bolesna djecica/muzevi ozdravili 😘
    Sto se tice kluba neposlusnih muzeva, ja za sad svojeg ne mogu ubacivati u taj klub jer je trenutno divan. Kad mi i digne zivac, vec nakon par min/h izumi nesto da jednostavno ne mogu biti ljuta na njega-ljubav je jednostavno jaca od ljutnje 😍

Evo cure, nadam se da nisam izostavila niti jednu bitnu temu, ako jesam-nije namjerno, bez ljutnje 😘

Imala bi samo jedno pitanje ako mi netko zna odgovoriti. Za 3 tjedna planiramo s dragim zadnji dopust u dvoje i jos nemamo nikakav cilj. Malo sam gledala Grcku, a i Spanjolska mi je interesantna jedini problem mi je sto neznam smijem li sad letjeti avionom. Dragi bas nije odusevljen tom idejom i on bi rade negdje u Hrv autom. Jel zna tko do kojeg tt se "smije" letjeti?

Tako, odosmo se sad pocastiti jednom finom pizzom. Zelim svima ugodan dan 😘

curicax3
    05. Svibanj 2016. 14:16

Sanjarka da si bliže ja bi ti rado ispekla koji kolač za pričest i popila kavu s tobom, jer tvoj divan karakter se vidi u svakom tvom postu i mislim da se svi trebamo okružit sa što više takvih ljudi! Ne se stresirat zbog nas! uživaj u zadnjim tjednima trudnoće i ovom velikom događaju za tvoju veliku curku

samo ti htjela poželit lijep provod i nemoj se jako umorit!

Bruna javi se? i Ellie, jel ima novosti kakvih?

Dunyasha
    05. Svibanj 2016. 14:18

Hello sve vi trudne zene!!
    Sad cu ja u kratko napisat sve sto na dugacko misim..
    Ne postoje kalkulacije nejavljanja.. ja barem mislim da ne postoje. Ako ti se da, javi se. Ako ne, ne. Ovo je forum i svatko se moze ali i ne mora javiti.
    Nadalje, kako sam rekla, ovo je forum i svatko moze napisati kad, sto i koliko zeli. Svatko.
    Pa se tako i pise o svemu i svacemu. Ali doista o svemu i svacemu. I to je okej. I okej je ako je nekoga strah i ima potrebu to napisati jesnom, dvaput, svaki dan. Ali isto tako onda mora biti okej da netko drugi napise da mu nije okej citati o nekim stvarima. Ako vec svi imamo isto pravo glasa. Nisu to napadi. To je izjasnjavanje. Pa ako cemo se izjasniti da se bojimo ovoga ili onoga, onda cemo se izjasniti da o ovome ili onome radije ne bismo.
    Sto se tice nejavljanja zbog neprihvacanja misljenja- Sanjarka, to ne stoji. Jer ako se netko ne zeli javiti iz ovih ili onih razloga, okeeej je. Neka se ne javlja. Pa necemo sad nekoga prozivati zato sto se ne javlja. 
    Mozda nema kaj za reci. Mozda ne zeli. Pa sad su nam dani, barem nama terminusama, vise manje svi isti. Boli nas, guraju se ta djeca, rastezu nam kozu, trbusi su veliki... Ali ne moramo valjda sve o tome svaki dan pisati? Nema uvrede zato sto se netko javio ili nije.
    A sto se tice toga kako ce tko odgajati, roditi, izaci van iz rodilista? Pa ne moze me manje biti briga. Niti se mogu manje oko toga zamarati.
     Da se da procitati korisnih savjeta, pogotovo od iskusnih majki, moze. I to je i poanta svega. A ne uvazavanje necijih strahova vise a necijih molbi manje. Ili obrnuto. Isto vrijedi i za ucestalost pisanja.

Uzivajte cure, cujemo se!

curicax3
    05. Svibanj 2016. 14:19

ejic, ja mislim da smiješ letit do 36.tjedna, jer tada kao postoji indikacija za porod pa nije poželjno! tako da mislim da još tad možeš! Uživaj!

Dunyasha
    05. Svibanj 2016. 14:23

O i sretan rodendan slavljenicama!!
    Nadam se da ste ih lijepo proslavile!!!

CrazyPuppet
    05. Svibanj 2016. 14:29

ejić ovisno o aviokompaniji, neki će tražiti suglasnost liječnika i potvrdu o službenom terminu ako si prešla 27.tt 
    ali kao što curica kaže do 36.tt se može

ejic
    05. Svibanj 2016. 14:32

Curice, hvala na odgovoru! 😘 Jel mozda znas ima li kakve veze drugi tlak u avionu i visini? Jer najvise me zapravo toga strah, da taj tlak ne nasteti trudnoci. Ne znam ima li to kakvog utjecaja na bebu/tlak u vodenjaku...

Zumbul
    05. Svibanj 2016. 14:35

Krarko iz Petrove , sa otvorenih vrata 😊

Mene , MENEEE OD SVIH ZENA , nasli ispitivat za misljenje o obilasku i tooo, tako da cu bit na tvu 😢😢😢😢 ko malo dijete, odgovarala sa da i ne 😂 i pojma nemam sta me pitala hahahaha cisto da znate ako vidite neku smotanu zenu plave kose u majci na prugice da sam to smotana ja 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.