Dobar dan curke
Miska ova majica je super
Za zgaravicu je meni doktor rekao zrno graha da popijem,grah se napuse u zeludcu i upije svu kiselinu.Probat cu tu teoriju pa da i to vidimo
Sanjarka da da slavimo skupa 25.5. Ti mozda i duplo ako se junior odluci pocastit maminom tortom
Sanjarka, gledam u izlog trgovine. Dođe žena, pogleda izlog, pogleda mene i kaže - ooo to će sad svaki čas. Insinuirajuci na moj strseci trbuh. Ja kazem, još mjesec dana. Ona - aha, blizanci?
Odem u pekaru - prodavačica - sličan razgovor.
I na kraju sjednem na klupu uz rijeku i dođe neki starcic i krene pricat da je tak izgledala njegova žena 61.kad je nosila blizance. 😊
Miska, majica je zakon. Idem si odmah to isprintat i zapeglat na jednu od svojih.
Inace, dragi i ja sinoć oboje sanjali da sam rodila. Samo on je sanjao kćer, a ja sina. Ali isti opis djeteta smo imali. Malo freaky.
Sutra idem na tečaj o dojenju. Jedva čekam.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Baby zaboravih ma tko bi se na tebe ljutio, ti si moj pozitivac dragi dragi, obozavam te čitat i totalno kuzim tvoje nejavljanje... ❤
Ja se svima ispricavam, vidim da sam isprovocirala jos jednu svađu a nije namjerno.... Glupa sam sta se uopce bavim s tim zasto neke cure ne pisu (skuzile su one koje su) , i sta se mislim dal je sve ok s njima, dal trudnoce lijepo napreduju, dal su bebe ok...Onako kroz to forumsko druzenje vezes se malo i uz te ljude budu ti dragi no vidim da drugi tako ne misle, no Sanjarka glupa i naivna kao i obicno. No nećeš vise...ne ne
Bog bi vise skuzio ove silne kalkulacije i razloge ne javljanja... Ja jos imam jednostavan pristup prema ljudima u zivotu no vidim da sam jedna od rijetkih
Cure zbog vas i vasih bebica imam koji savjet pa kako hocete:
-Daklem nisam samo trudnica nego sam i cura,žena, cosmo cura, puse mi juzina, ljuti me muz, svekrva mi je rekla to i to itd.. Ako ne mogu doc ovdje i trakeljat o cemu god opusteno dok si pijem kavicu doma... A ono okej.
Ne kuzim kao da je problem preskocit sto ti nije zanimljivo, pa dok cure neke tek biraju kolica za mene je to zavrsena prica pa onak pročitam povrsnije i that is it. Pisem ono u cemu sam u tom momentu
- Isto tako tko ce kako odgajat svoje dijete i sto ce koristit u tom njegovom odgoju, kako ce ga uspavljivat, s cime ce ga hranit , s cime ce mu guzicu motat, tko porod dozivljava da događaj zivota a tko ga zeli odradit i doc samo kuci ziv i zdrav... Ma ono ne tice me se, ne smeta mi, ne pametujem.... Radim po svom svima drugima svaka cast i nek rade sto god hoce. Ako je to razlog ne javljanja onda netko ima problem sa prihvacanjem misljenja razlicitog od svog...okej al to nije dobro
- trece zivot nisu samo rozi slonici nego ima i hrpica crnih koja leti isto okolo i serucka crna govna... I ne kuzim zasto bi se svi skupa trebali pravit da toga nema kad ima. Da li ce cinjenica sto je netko spomenuo da su poznanici izgubili bebu zbog pupcane kljucna i ima uopce ulogu u tome da li ce se to meni desit? Ono come on, ako ce se desit desit ce se makar ja ne izasla od straha cili dan iz kreveta, ne citala novine...i sl.
Isto tako se mogu ja ne probudit sutra, ili netko moj voljen moze nastradat i 100 scenarija, stvarno niste u stanju zivjeti zivot s tom cinjenicom ?onako morale bi to moc, jer da dogada se i treba zivit s tim, gledajuci rozo a ne crno dok do crnog ne dođe... To se zove snaga uma...
Isto tako nadam se da Bruna nije pobigla... Jer nije nista lose rekla ni napravila, samo u tom momentu nije bila dovoljno jaka da sama prevlada strah pa je to trazila od nas,I sta se ovdje desilo? Bezvezni napad, a dobar dio njih je i sam ovdje milijun puta panicario i dobio svu podrsku svijeta, no ljudi dobro zaboravljaju..
A ja si samo mislim, curu uhvatila panika nema jačinu u sebi u tom trenutku ja je i imam i mogu joj pomoc, govorim joj da ce sve bit ok,dijelim s njom svoje iskustvo i ona se umiri a ne dizem buku jer ona uznemiruje moj idealni svijet ispod staklenig zvona..tesko? Ocito je..
Dajte opustite se, ne kalkulirajte , druzite se, smijite, placite,mazite buse i gledajte put rozih slonica, crni su tu i iako ih vidite ne razmisljate o njima!
Ja se više necu oglasavat na ovu temu, neznam mozda je u meni problem i mom načinu razmisljanja jer ocito svijet ne funkcionira kako sam ja to zamislila...
Tko nece pisat, ne mora.... Od srca vam zelim sve najbolje, lagane porode, i zdrave i vesele bebice... Od srca onako iskreno, kao covjek covjeku 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka slazem se s tobom
Meni ovaj forum bas dode kao odmor,cure daju jako dobre savjete koje probam iskoristit,drago mi je gledat kako nam svima stomacici rastu,kako bebe napreduju,sta je koja kupila i kako je sobicu uredila,volim dati dobar savjet i pomoci ako mogu.
Sanjarka ti si stvarno carica i do zadnjeg zareza slažem se sa svime što si napisala. Isto razmišljamo...
Kakvi su kolači u planu?
Malakoza evo ja vidla svekrivu na 5 min, i uspjelo joj je komentirat kak već imam dosta veliki trbuh za stadij trudnoće, hehe... a štoš, svašta ljudi vole komentirat, pogotovo ova malo starija ekipa...
Mishka majica je zakon!
Sortiraj odgovore
Najstariji