Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    05. Svibanj 2016. 15:26

i ja bi na moreal morat ću čekati deveti mjesec

sarlina
    05. Svibanj 2016. 15:32

Ola cure...
    Zumbul...ja sad šaltam ko munjena po TVu...
    Sanjarka 
    Meni super ideja o tajnoj grupi...možemo ju već otvoriti ako želite...
    Starim...meni izgledaš super...ja volim te puponje , a krevetić je suuuper...lajkam baldahine ...jedva čekam montirati naš...
    Ja nemam šalabahter pa vas pola ne prokomentiram...sorry cure....

BTW predala sam papire za porodiljni pa ako nekome treba savjet, vičite...bar ću znati reći kako je kod nas...bila za 3 min gotova...

sarlina
    05. Svibanj 2016. 15:40

Cure kojima je termin do kraja 6 mj pitanje...planirate li sa bebicama na more do kraja ljeta? Naravno pitanje onima koje ne žive kraj bare  hihiih.....ali od vas savjet koliko ste male bebe viđale na plažama...naravno sve ovisi o porodu i nadolaženju mame nakon poroda...a ako bude sve ok, pa i sa carskim, mi nekako razmišljali otići bar krajem 8 mj na par dana...u Šibenik, smještaj nam blizu Bolnice za svaki slučaj...a plažu koju uhvatimo...nebitno...
    Viđala sam sve ove godine maaale bebice i roditelje na plaži pa mislim da s malom bebom nekako lakše...

sarlina
    05. Svibanj 2016. 15:42

Bruna...to te ja pitam - guštanjeeeee...i prduckanje maslačaka (ta mi fraza odlična hihi) 

MalaKoza
    05. Svibanj 2016. 16:01

Zumbul, može autogram?  Mislim, sad kad postaješ slavna 😅

Vezano za putovanje avionom, moja frendica je putovala u 38.tt ali je imala ekstra mali trbuh i nije se ni kužilo da je baš trudna. Tako da ju nisu tražili potvrdu od liječnika.  
    Iskreno, ja na njenom mjestu ne bi toliko riskirala. Putovala sam skroz na početku trudnoće 2 puta. Jednom let od 4 sata, jednom od dva. I tad mi nije bilo svejedno bas. Gin mi je rekla da je bitno samo svakih sat vremena ustat i prosetat zbog vena. I obavezno zaobići Detektor metala zbog zračenja.  Kažeš da si trudna i onda te samo prepipaju. 
    A s potvrdom ovisi opet od kompanije do kompanije, kao što već napisase. 

Ljetovanje s bebicom - da sam u Hrvatskoj, definitivno bi išla.  Ali dragi dobiva 3 mjeseca porodiljnog tek u 10.mjesecu pa idemo samo ako nas još vrijeme posluži. 
    Inace, moj buraz je s nećakom bio na moru dok je mali imao mjesec i pol. I bili su mjesec dana. Nisu ga kupali u moru ali bili su s njim na plaži kad nije bilo jako sunce i obavezno u hladu. Kaže da je uživao.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

sarlina
    05. Svibanj 2016. 16:09

HTV2 ...slučajno sam vidjela...o primaljama, ali bilo o Sisku većinom...

mare1989
    05. Svibanj 2016. 16:16

Ja sam bila na moru s bebom od mjesec dana,al naravno u hladu. Mi zivimo na moru pa sam vise zeljna otici u Bosnu da uzivam u miru i tisini,zelenimu i cevapima😁.Ove godine cu ici na more samo radi djece da se oni kupaju,a ja cu u hladj sjediti sa trbuhom 😊

MomM.94
    05. Svibanj 2016. 16:19

Ola curkeee...

Zumbul ispricaj nam dozivljaje iz Petrove, kak je bilo?Kakvo je osoblje?
    Sanjarka potpisujem svaku tvoju rijec.. Meni je ovaj forum stvarno super, i nacitala sam se svakakvih korisnih savjeta, a posto mi je ovo prva trudnoca to mi stvarno puno znaci..Neka pise ko sta hoce meni je sve zanimljivo citat.. 

Moreeeee, cim spomenete more evo menee..

Mi planiramo ici oko Velike Gospe, jer tak idemo svake godine.. Malac ce imati 2 mjeseca, ne mislim ga kupati, samo mozda brcnemo nogice u moree, i ne mislimo po najvecem suncu ic na plazu... Al bas se veselim, i jedva cekam..  

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.