Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    05. Svibanj 2016. 13:05

Miska i Sanjarka moja kcer je se rodila u 41tjednu tocno na datum muzevog rodendana 29.06 od tad on uvijek u sjeni svi Clarissi poklone kupuju a njega zaborave 

bettyboop_st
    05. Svibanj 2016. 13:14

Sanjarka moram se na ovo izjasnit.Ti si jedno tako plemenito i divno stvorenje, koje zaista nije za ovaj svijet.Uvik imas milijun dobrih rijeci, podrske,trudis se ne zanemarit ni jednu curku kad su odg.ili komentari u pitanju  diivota.Al mora ti bit jasno, ka sta si sama napomenila, da nismo sve iste.Ima nas svakakvih.I onih koje vole ''podbat'', koje 9mj i inace ziviot zive u strahu i panici, sarkasticne,ironicne, zatim one koje zele udovoljit svima, a najmanje sebi, i statijaznam, pisem,kao i inace svasta Al, nek te jedna stvar  u zivotu vodi.Nemoj se puuno sekirat oko drugih, jer malo ko razmislja o tebi(  nije ovo osobno, nego opcenito)Svi vole,ciribimbit( zavirit) i u pozadi djelit savjete, nekad i nametat svoju pamet i volju, al, u principu, malo ko, ce zivit u miru sa sobom, i u konacnici,nece se sitit, ni tvog ni mog savjeta, nego tuc po svom.Ah, kako sam inspirirana.Ti si svoje rekla, i dalo se iscitat sve ove mj.kolika je tvoja briga, i zanimanje za druge, i da, moga se nanjusit tvoj andjeoski karakter, a sta ce neko drugi, na njemu je.Nemoj se sekirat, sve 4 u zrak, i guuustaj  

iva1989lea
    05. Svibanj 2016. 13:23

Hej ljetnice 
    Evo mene nisam se stigla javit prije,a vi se baš raspisale ...
    Prvo sanjarka potpisujem tvoj post o forumu,javljanju i ostalome...ni ja nekad ne stignem a preko mobitela ne mogu pa  ukradem malog tablet da se javim...al veselim se čitanju svega tu na forumu,što me se tiče komentiram a što me ne zanima preskočim...
    Cure kojima je bio rockas sve najbolje od srca...
    Ostale koje su stavljale slike trbuha,kolica i krevetaca sve je predivno....
    Neznam više ko je pitao za kolostrum,meni curka od 29.tjedna...
    E sad u utorak/srijedu sam bila u Splitu i David ima 1990 grama i oko 45 cm ,sve ostalo super,još smo naglavačke al je visoko i ja sam i dalje uloziva za vršak prsta ,cerviks 1 čl... Ono što sam saznala je da opet idem u 36 tj na 24 h i onda u 37/38 tt hospitalizacija do poroda...al sve će potvrdit idući put ....eto...
    Pozdrav svim trudnicama i no hard feelings 

bebacica
    05. Svibanj 2016. 13:24

Sanjarka 👍👍👍 ko da sam ja pisala 😝 ja isto gledam na svijet idealno, pa me cesto realnost osamari posteno 👊
    Meni osobno ovaj forum pomaze. Kad citam da i druge zene imaju iste tegobe kao i ja odmah mi je lakse. Za razliku od prije 2 mjeseca kada sam dosla na ovaj forum osjeti se da neke cure manje pisu. Ima vas oko 15-tak prije mene za roditi i volim procitati vase postove, kako se svakodnevno nosite s trudnicom vec pred sam kraj. Barem cu dobiti okvirni dojam kako cu se ja nositi u tim tjednima trudnoce. A najvise me vesele bebice koje ce doci i da podjelimo medu sobom iskustva s poroda bila ona dobra ili losa, pa da se onda tjesimo ili hrabrimo. Pa zato smo i sve dosle na ovu temu. A ponekad i zaboravimo da nas sibaju hormoni 🙈🙋

• kokolo5
    05. Svibanj 2016. 13:31

Sanjarka klap-klap-klap; pljesak; naklon; ovacije! Moj idol  Fenomenalno sroceno i napisano! Sretno s kolacima, ne sumnjam da ce uspit! I da...Bruna-javi se!

Abies
    05. Svibanj 2016. 13:33

Sanjarka bravo
    Da sve smo trudne i imamo na to podsjetnik 0-24.
    I sto je Baby rekla: Zene smo :)

iva1989lea
    05. Svibanj 2016. 13:43

Hej ljetnice 

Evo mene nisam se stigla javit prije,a vi se baš raspisale …
    Prvo sanjarka potpisujem tvoj post o forumu,javljanju i ostalome…ni ja nekad ne stignem a preko mobitela ne mogu pa  ukradem malog tablet da se javim…al veselim se čitanju svega tu na forumu,što me se tiče komentiram a što me ne zanima preskočim…
    Cure kojima je bio rockas sve najbolje od srca…
    Ostale koje su stavljale slike trbuha,kolica i krevetaca sve je predivno….
    Neznam više ko je pitao za kolostrum,meni curka od 29.tjedna…
    E sad u utorak/srijedu sam bila u Splitu i David ima 1990 grama i oko 45 cm ,sve ostalo super,još smo naglavačke al je visoko i ja sam i dalje uloziva za vršak prsta ,cerviks 1 čl… Ono što sam saznala je da opet idem u 36 tj na 24 h i onda u 37/38 tt hospitalizacija do poroda…al sve će potvrdit idući put ….eto…
    Pozdrav svim trudnicama i no hard feelings 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.