Dobro jutro mamice!
Ja sam isto čituckala preko vikenda što se pisalo ali također ne volim odg preko mobitela... Lijena sam.
Ovdje kiši dva dana bez prestanka, stvarno k'o da je jesen... Jedva čekam sunceeee!!!
Malamimi ona vaša sličica je prekokrasna!!! čisto savršenstvo!!
Ellie fige da je Ena narasla i da idete doma tati mazi
Sanjarka drago mi je da se boleština stišava, iš iš gnojna angina!! Bolje da ste ju sad odradili nego za pričest...
Bruna tvoj shopping zvuči fenomenlano!! Dobro ste vi to odradili i jako mi je drago za prospavanu noć
ja sam još na svojim starim ritualnima, odem spavati u krevet i onda se probudim negdje oko 3 pa se selim na kauč i tamo spavam do 6. Onda mm ide na posao pa se vraćam u krevet do 7, 8
jedino tako uspijem donekle odspavati.
Kolektivno ću se diviti svim vašim trbusima jer ne pamtim tko je sve stavio sličicu sve od reda ste divne!!
i sretna sam zbog svih dobrih pregleda i uklonjenih strahova
Ja prijavljujem pregled u petak!! A u četvrtak idem malo pogledati rodilište na sv. Duhu (tko zna, možda i Maju sretnem tamo ). Danas je upoznavanje doule na rasporedu popodne. Nadam se da ćemo si kliknuti
Sori Crazy sori Peppic :)
Nemam salabahter.
Iako koja god da pomisli na tu as, zakon je. Ja i sad stavim jastuk ako predvidim da bi mogao spavanac pasti. Jedino ovisi o autu (opel astra ne treba, mazda i skoda trebaju) uzmes prek ebaya dva ona nastavka da ti pojas ne zuji ili s komadom pojasa. Meni je prekratak pojas pa moram s tim produzit.
Vjeverice detalje molim iz izvidnice. Ja doma ostajem. Ionako cu ubrzo tamo
Jutro..ja vam ležim i mirujem..i ne mogu da se ne javim.. :)
Meni još puuuno toga fali..spavaćice i sve ostalo za H (imam samo uloške,jastučiće za dojenje i jedan grudnjak)..plahtice, ručnici, krevetnine, dekice...
Obećala sam vam slikicu..pa evo je...jako kiši..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ellie poklon - ako bas zelis nesto; pada mi na pamet jedan simpa okvir za sliku i novci.
Zabice, simpa trbuscic :)
Ja se samo kratko javljam da vas sve pozdravim!
I prijavljujem pregled u srijedu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sada su te tetre u ikei po 19,90kn, prekrizena im cijena od 29,90 :) :) zato sam sister narucila da ih uzme jos... :D
Danas sam odmah odmornija i manje sve boli kad sam se naspavala i odmorila ;)
Ellie, uz novce sam ja blizoj rodbini znala poklonit kakav zgodni album za slike, kozni recimo bijeli, sa nekim vezom.... Uz to sama radim unikatne cestitke, a i u album sam uvijek neku posvetu znala napisat... Od novaca su si kupili sto im treba a ovo im ipak bila neka uspomena... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Uh najedoh se
Vjeverice i ja sve nesto cekam sunce a koliko vidim po prognozama sve je to nesto bezveze. Da bar nedjelja bude lipo iako trenutno ni ona ne izgleda optimisticno, no ipak se jos nadam lakse je po lipom vrimenu + sto nam je restoran uz more .
Zanimljive kombinacije spavanja imas 😆
Sretno na susretu s duolom 😘
Zabice manekenka nasa 😍 super ti je busa! Nek se curka podigne pa ces i ti u shoping 👍
Pregledi:
Pon: Maja
Uto: Dunya
Sri: Malakoza
Pet: Miska
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure evo uzv prosao- radila mi ga voditeljica odjela i smirila me. Bebac Enac (tako ju mm zove u zadnje vrijeme) ima sada 250 g vise nego prosli put- sad smo na 2150 grama. Rekla mi dr da se kolege malo zalijecu s dijagnozama u zastojima i da moze dogurat ona jos do 2800 i vise. Protoci su ok i veli da je to najbitnije- za kilazu vise manje.
Cekaju jos neke nalaze al zasad sam jos u bolnici...
Uglavnom smirila me, sad ce i tlak biti bolji 😀
Žabice zavidim ti na malom trbuščiću, ja izgledam ko da već trebam rodit, a tu smo s terminom :D
Sanjarka šaljem ti malo zadarskog sunca
Ellie super za uzv. Znam dvije mame koje cija su djeca bila 2500g po rodjenju. Pitala jel su zbog kilaze u inkubatoru bili - ne. Jednostavno imas manju bebu i ok. Ne znam zasto toliko se drze one savrsene linije prosjeka. Samo isprepadaju. Trebali bi ih na faksu uciti vise o gaussovoj krivulji
Sortiraj odgovore
Najstariji