Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    02. Svibanj 2016. 21:29

Vecer cure 😊 što se radi? 
    Ja evo u lezeci na kauc i knjigu u ruke. 
    Bile smo popodne u pedijatrice na kontrolu, trebamo opet u srijedu. Usput smo najavili i bracu tako da smo pedijatra rijesili 👍
    Posli do crkve po haljinu za pricest, odma smo je doma probali, ma ko mali andeo 😍
    Mare zao mi je zbog zgaravice pitaj dr da ti da tbl ne trebas se mucit. 
    Malakoza 😆 nisi luda samo ti uzivaj kad ti je takav feeling u glavi meni bas vise ne pase 
    Sarlina svida mi se tvoj danasnji rucak 🍴
    Pepe da da vi ce te pod klimu tako da uzivajte bar u tome 😊
    Zabice trudovi bar moji su počeli kao menatrualna bol, od ledja...za lazne neznam
    I def na pregled ako je tako nemoj se igrat

Inace trudnice koje se seksate u trudnoci kakvo je sad stanje s tim aktivnostima? 😆
    Tpol si uspila tako rano zaspat? 👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    02. Svibanj 2016. 21:39

Crazy vidjet ces ta as je super. Na jastuk das autic i super. Ljeti sam omotala u tetru da bas nije plastika.
    Moja je isto hranilica malo zesca i nije mi zao sto smo ju uzeli. Od rodjenja je do 3god il kako vec. Bas si me sjetila da moram oprat one prve jastuke. A putnu sam kasnije otkrila i ta mi je fenomenalna.
    Zabice - nemam pojma o tome sto te muci... ak nastavi dokiju da ne buba
    Malakoza, ima puno istine u tome sto si napisala. Ova trudnoca mi je puno teza i jedva cekam moci se kretat, saginjat i da nema bolova ligamenata i sto vec. A uzivam u miru svaki dan dok mogu. Znam da me ceka luksuz ako odem na wc bez pristekane bebe na cicu. A ocekuje se doma si i sve tip top...jer si doma. 
    Mare - isto i kod mene. Beba se mazi ljubi slusa...vise sin nego ja. A tati je to brr, krivo mi dodje.
    Hm noga 1mm vece...vrijeme je za skidanje prstenja. Nije hitno vj nece ni biti al bolje nego da moram rezat. To bi mi bilo bas zao.

Ellie00
    02. Svibanj 2016. 21:47

Vecer curke. 
    Javio mi mm da nam je dosao paket od moje tete iz Ch. Kako nemam roditelja ovo sad me bas dirnulo... Ne toliko zbog sadrzaja koliko cinjenica da imam nju koja mi je cijeli zivot bila kao druga mama (malo suza, hormoni napadaju).
    Uglavnom poslala nam Tiny love 3u1 lezaljku hranilicu svasta nesto (velika bas neka), dekice, komplet mustela kozmezike, robicu slatku za bebicu i za mene neka roba. Ima tu jos svega al to vidjela na slikama od mm. Divan poklon.. A prije svega gesta.. 
    Inace kako sam u petak napravila paniku jer nisam nista znala mm je potegnuo sve moguce veze.. I tako su danas zvali s svih strana sve moguce doktore..ujutro mi dr moja rekla da se svi za mene raspituju, i sad sestra veli da jos jedan dr zvao s drugig odjela sad..  Jbg ocito drugacije neide kod nas..

Vi ste vec na hranilici uf to mi nekako miljama daleko :)

Ellie00
    02. Svibanj 2016. 21:47

Vecer curke. 
    Javio mi mm da nam je dosao paket od moje tete iz Ch. Kako nemam roditelja ovo sad me bas dirnulo... Ne toliko zbog sadrzaja koliko cinjenica da imam nju koja mi je cijeli zivot bila kao druga mama (malo suza, hormoni napadaju).
    Uglavnom poslala nam Tiny love 3u1 lezaljku hranilicu svasta nesto (velika bas neka), dekice, komplet mustela kozmezike, robicu slatku za bebicu i za mene neka roba. Ima tu jos svega al to vidjela na slikama od mm. Divan poklon.. A prije svega gesta.. 
    Inace kako sam u petak napravila paniku jer nisam nista znala mm je potegnuo sve moguce veze.. I tako su danas zvali s svih strana sve moguce doktore..ujutro mi dr moja rekla da se svi za mene raspituju, i sad sestra veli da jos jedan dr zvao s drugig odjela sad..  Jbg ocito drugacije neide kod nas..

Vi ste vec na hranilici uf to mi nekako miljama daleko :)

kika832013
    02. Svibanj 2016. 21:55

Vecer cure, jel imate neki savjet sto da napravim da mi se zeludac smiri, neki brzi i efikasni savjet? Umorna sam i spava mi se a ne mogu zaspati od zeluca jer ga mali stisce pa imam osjecaj ko da cu povracati 

Sunshine1
    02. Svibanj 2016. 22:08

Aurelija tnx na info, bas korisno.
    Pogledat cu malo za ovaj gel, i bas mi zao za maticne,ja sam planirala donirat. Ispitat cu jos za svaki slucaj u udruzi,mozda oni izorganiziraju svoj prijevoz.
    A sto se tice ovih 'nastrojenih'...bas sam se mami zalila kako jedna poznanica jedva ceka da me vidi i ispituje,mislim ako sam trudna ne znaci da 24/7 zelim pricat o trudnoci i porodu. Bas me jucer izmaltretirala,a kazr moja mama onda te nadobudne dodu na porod i matretiraju doktore i babice 

url=https://lilypie.com]

Abies
    02. Svibanj 2016. 22:21

Kika lezi miruj. Mozda ti soda pomogne a moze i kontra efekt izazvat
    Ellie ma jedan kiss ti saljemo nas dvije. Za sve emocije :*

kika832013
    02. Svibanj 2016. 22:36

Skuhala sam si caj od kamilice nadam se da ce pomoci da mogu ici spavati. Eto zelim vam laku noc i da lijepo spavate bez problema 

CrazyPuppet
    02. Svibanj 2016. 22:43

Sanjarka nemoj me za jezik povlacit... da seks... moj mi jedino na nož može doletit a ne među noge! Neki dan se nes posvađali jer je trebalo spremit malog za spavanac a on je morao igrat igricu, i onda mi frajer posranu pelenu u glavu baci. Pa di to ima?!? Ispricavao se kasnije i sve, al jos mi je na tankom ledu. Kazem vam ja, mi ko da smo iz nekog sitcoma ispali... 
    Mi smo imali ureaplazmu pa smo dobili zabranu, ko da sam znala da ce bit tako pa sam skakala na njega ko manijak u prvom trimestru :-P
    Aurelija vidis nisam prije cula to za Rh- i pupkovinu... a i ovo za taj gel, spominjao se prije na temi ali nisam ubrala za što je tocno. Ja cu ga ponjet u rađaonu. 
    I da nastavim u edukativnom tonu, procitala da trudnice pred kraj trudnoce u jednom danu izluce estrogena koliko bi inace (ne trudne) izlucile u tri godine!!! Znala sam da me peru hormoni al bas toliko?!? Cure pa mi smo na drogama hehehe
    Sanjarka malena je sigurno prelijepa u haljini, ja bi se skroz raspekmezila :-)
    Ellie, svaka čast za tetu a i za muža. Sve je lakse kad imas takve ljude u životu.

kleopatra1606
    02. Svibanj 2016. 23:06

Dobra vecer curke! Vidim da ste se vec raspisale o hranilicama sto mi se cini jaaaako daleko. Mi smo se odlucili za Peg perego tatamiu- beba moze biti od rodenja u njoj jel ima onaj nulti polozaj, ima kotacice pa mogu iz prostorije u prostoriju s njom, a i dovoljno je visoka da mali psic ne moze do bebe. Imamo malo stene francuskog bulldoga koji je jos jaaaako razigran. Zelim Vam svima laku noc :*

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.