Bok zenske!
Vidim da su vikendi bili veseli, neka neka.
Sanjarka, drago mi je da je curki bolje, antibiotici brzo djeluju.
Sarlina, super za pregled, lijepo da je tm mogao biti s tobom.
Bruna, ti si se fino nakupovala, bas dobar shopping.
Vjeverice, nadam se da ces kliknuti s doulom!
Ellie, pa konacno da je netko tamo s tobom razgovarao! Samo ne razumijem kako im je za to trebalo toliko vremena. Prestrasno. Drzim fige da cete ubrzo doma.
Zabice, bas imas simpa trbuh. Sad ce on poceti bujati. Meni izmedu 22-26 tt krenuo.. a sad je ohoho!
Ja jcr imala baby shower, dobila je N kadu, stokke rozo-sivu, s umetkom za novorodence. Kada je aavrsena. Dobili jastuk za nosenje koji se razveze pa bude podloga za lezanje, komplet duda i bocica rozih od Nuk-a, okvir za slike u kompletu sa priborom za otisak stopala/rucice. Dobila je prekrasan citat iz winnie the pooha na slikarskom platnu, s leptirima.. Dobila je jos jedan rucnik, pa smo sad to kompletirali. Bas krasne poklone su nam donijeli.
I sad kad gledam, osim kolica, dekice iz Zare i robice i sitnica tipa cetka i cesalj itd i pp, mm i ja nismo nista kupili. Sve dobili. Prematalicu, kinderbet, novi madrac, bocice, dudice, rucnike, dekice poslala sogorica.. Ma sve, sve. Bas mi je to okej. Moramo jos u Ikeu po posteljinu i tako jos neke sitnoce, ali sve imamo...
Prijavljujem pregled sutra u TA. Ctg i uzv slijede..
Uzivajte cure!!
Peppe iz tvojih usta u Bozije usi
Crazy u terminu sam vec,ne trebam cekat 40-i tjedan i nadam se da necu cekat do tad
Malamimi slikica je medena i bebice
Ostale curke koje imaju preglede sretno,koje moraju mirovat sretno i vama ....
Ellie bas mi je drago da je sve ok. Najvaznije da su protici ok, a bebe se u terminu radjaju izmedu 2500-4500 pa i vise. Tako da apsolutno nije bitno dok god je sve ostalo ok.
Moj junior je na 35+3 imao samo 150g vise od tvoje Enee tako da opusti se pa ce i tlak bit bolji 😘
Crazy kod vas sunce? Joj! Kod nas nije stala padat od jucer bas je dosadna
Dunya ajme koji divni pokloncici sigurno ste puno zadovoljni 😍 super ste prosli opcenito sa novcima i pripremama bravo! 😎👍
Bas me zanima koliko je Nika narasla.
Starim ti si nam u terminu i sluzbeno od danas 😊
Figice da krene cim prije, znam zasto si nestrpljiva.
Ja malo sredivala po kuci a sad tijelo reklo dosta. Odlucih napravit generalku po kući svaki dan pomalo.
No sad je coofe time, hocete mi se pridruzit? ☕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eto ja iduci tjedan prijavljujem trudnicku... jos sam vesela. Bude me oprala brzina termina kad tamo odem....ide kraju. I to rapidno
Ja jos nisam načisto s tim da li želim rodit 😂😂😂 al ne sumnjivo vrijeme brzo prolazi.
Gdje nam je Cro?
Kokolo? Jesu bili nalazi?
hehe, već smo si teške i jedva čekamo da rodimo (ajd ja imam još za odradit) al po drugoj strani nigdje mi se ne žuri... uopće... pogotovo sad ako krenem na bolovanje/poluradno vrijeme pa sve fino laganini...
Ellie, super za UZV - držim fige da ideš kući svojoj!
Dunya - super za poklone! Uživat će curka :) Ako nije bed podijeli s nama citat Winniea Pooha ;)
Sanjarka a cuj mora nekako junior van.
I ja uzivam u komadu. Znam sto me ceka. Jedino sto me veseli je moje tijelo
O da moje tijelo natrag, ne mogu docekat 🎉🎉🎉
Ma ja samo želim moja stopala i šake natrag....ostalo me ne brine hahhahha
Sortiraj odgovore
Najstariji