Ima nas vise takvih miska ja sad imam taktiku da doma slozim popis, reduciram ga na ono sto mi treba, al jos uvijek kad dođem tamo nakupi se parsto kn vise....
Zaboravih napisat, i ja sam jucer bila ne festi ko i Zabica, neko malo vece obiteljsko okupljanje i popizdila sam sto mi je 5 baba koje vidim jednom godisnje ili manje, uredno uvalilo ruku na trbuh dok smo se pozdravljali! Nisam se uspjela ni snac, tak da nisam nista ni rekla, al jos sad šizim sama na sebe što nisam reagirala jedva sam odsjedila 4h u komadu, tolko me sve boljelo i pritiskalo dolje, uzas...
Aurelija mislim da se hemnes zove... Sa izrezbarenim onim uzim stranicama, bijeli... Birali izmedu stuva i tog,al ovaj se mm vise svidio... Joj jasno mi u vezi pipkanja trbuha... Zato sam ja to davno vec naglasila da to ne volim... A i izbjegavam ici po takvim festama, kolko mogu...
Miska, ja sva sretna imalapopiskaj trebamo uzeti ko fol drzat cemo se toga... Haha,na kraju ona kosara kolica puna i teretna... Mos mislit da sam se drzala popisa.. Jos madrac, krevetnina, podloga za presvlacenje i to je to :) eee da kaj cete od kozmetike koristiti? Koju? Ja planiram samo bademovo ulje, jedino neznam koju kremicu za guzu? Eventualno za tjemenice(ako bademovo ulje ne pomogne) onda mustelu....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav :)
Miska znaci nisi zadovoljna sa tetrama iz Mali andjeo? ja sam bas mislila naruciti... a kazes Ikeine su dobre? To su one sta oni zovu rucnici za bebe Himmelsk, cijena je 49.90kn za 2 komada? Nekako mi to jako skupo, treba ih imati vise... mislila sam pogledati u Mulleru ili Dm-u jos...
Bruna drago mi je da je sve u redu na kraju... stvarno ta mlada doktorica da te tako isprepada...
Sanjarka, i ja se sjecam tog sirupa Sumamed... uvijek mi se povracalo od njega, i onda kada sam kao odrasla dobila tablete bila sam u cudu kao zasto mi to nisu ranije dali a ne ono mucenje...
Također naručujem dragom iz Ikee Zg stvari, on se vraca iz NS pa ce svratiti... madrac, par tih donjih plahtica, ona lijepa pletena dekica na slonica, lampica za na zid i 2 rucnika sa kapuljacom jer su zbilja najjeftniji u Ikei... i hop preko 800kn.... a jos cemo ici skupa u IT kada dodje da uzmem ostalo... a nisam ni pocela sa kupovinom osim robice... ok nabavili smo komodu i kaparirali kolica, krevetic imamo od prije... bankrot... evo Mara odmah udara dok pisem kao da mi se smije
Peppe
Bruna, joj i meni je prekrasan taj krevetic festu nisam mogla izbjec! Ja sam mislila za pocetak samo bademovo ulje, a onda nesto od djecje kozmetike, sto prirodnije... a kremu, čak mislim da onu iz ljekarne, sto oni smiksaju, tipa pavlovićeva al bez konzervansa. A za pupak sam odlučila da neću ništa unaprije kupovat, mom nećaku otpao jos u bolnici!
Peppe, u kiku ima tih ručnika s kapuljačom 80x80 Cm sa fora motivima za 5-6 €, ja najprije uzela u ikei i onda vratila jer su mi ovi ljepši i tu dekicu sam uzela i vratila, uzet cu iz zare isto pletenu u boji za 150 kn! A sto se tiče pelena sam isto u dilemi sto da uzmem i gdje, za bljuckanje hoću neke šarene, da li mali anđeo ili da investiram i kikko koje su dosta deblje mislim... a s bijelima necu komplicirat, lola ribar ili tosama, zaboravila sam vec koje su deblje?
Peppe te tetre su nova kolekcija... Od prijasnjih godina ima isto po 2u pakiranju, samo je jedna sa zelenim uzorkom nekim... I te su snizene, po 20kn... Ahhh ne mozes iz te ikee izac sa samo par stvari :D :D
Evo ovi iz kika, 45 kn su kod nas, sad sam provjerila. Mozda su oni iz ikee maaalo deblji, al ovima nisam odolila
Da, ja se iznenadila kolko su cvrsti tvi ti krevetici... I meni je taj bio jako lijep, posebno jer mi pase uz renoviranu staru komodu u sobi(oko 90godina, obojali je bijelo)... Da, za guzu sam isto tak planirala tu pavlovicevu iz ljekarne... Mislim da mi je u ovoj nasoj ljekarni rekla da je 100g oko 20kn, a 500g oko 80kn... A za pupak cu vidjet jos, maloj Evi skoro mj dana nije htio otpast... Sarenih tetri cu uzet u pikapolonici, mislim da su im na akciji neke, dal xkko ili jollein, a bijele su,kolko sam gledala, lole najdeblje... Ali ni te bubaba u pikapolonici nisu lose, provjerila sa zenom od bratica iz slo,ona ih koristila... I jos su kod njih snizene :) provjeri na netu :) i isto imaju utorkom 10% trudnickog popusta :)
Hehe, sad cu i ja u slo u kik jos jedan uzet :D bas su slatki, medeeni :)
Vidim da se ovdje trosi naveliko,neka se trosi. Tih novaca mi nije zao
Ja cu za pupak kupit kad budemo isli iz bolnice,a kaj se tice kozmetike kupila sam samo mustelin sapun za pocetak i mislim koristit jgl kremu...
url=https://lilypie.com]
Slatki su ti rucnici iz Kika :) onda cu ici vidjeti dali ih imaju u Puli... a kazes dekica iz Ikee ta koncana nije nesto? nisam je uzivo vidjela, izgledala mi je na slici ok...ali ona sta je Dunya stavila sliku iz Zare je isto predobra...
I ja mislim na pocetku samo bademovo i za guzu nesto kao pavloviceva ili jgl... i ako bude trebalo za tjemenicu od mustele...
Znaci bijele od Lole :)
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji