Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    01. Svibanj 2016. 17:18

Bruna, hvala, zapisala sam lola! 
    Pepe, dekica je ok, samo mi je siva previše hehe

sarlina
    01. Svibanj 2016. 18:16

Ola kokice :)
    Fuj fuj dan vani, ali nama super...
    Pregled bio oko 10 h, zatvorena, cervix 3,50 kaže dr super, Mia se vrtila, pa se smijali, kaže dr: biti će visoka na tatu, mršavica isto, ali pune usne na mamu  hiihihihi...uspio kjoj ufotkati debele napučene usne ahahah...trenutno je 2150 g i jako vesela ovih 4 dana....ctg uredan, nema kontrakcija, njeni otkucaji oko 150 ...to smo odradili na rodilištu, još sestra pita hoću li da mi muž skrati vrijeme-pa naravno da može - i MM bio sa mnom...on nije treptao kako mu se svidjelo! Slušali pokoju bebu kako zaplače i tako  - uglavno sve 5! U petak ponovno ctg i sad svaki tjedan jednom...
    Put kući nikad brži jer smo bili gladni a sveki zvala na klopu pa sam se nagazila fine nedijatelne hrane i finog kolača od jagode..Inače smo uvijek sa ekipom išli na neko roštiljanje za 1 .5. - no ove g je koma vrijeme pa ništa od roštilja vani...
    Meni mama sve tetre oprala i peglala, kaže: ajde da ati ja to sredim, pa je sretna ko malo dijete...a i ja bome :)
    Bruna super da je i tebi ok prošlo sve i da si zadovoljna....
    Sanjarka....kako je većoj mrvi? Jel temp pala? Bemu anginu...ja operirala krajnike 2x: sa 6 i 16 g...i sad sam mirna napokon sa grlom...nagutala se antibiotika kao netko vode..
    Btw. mi pičimo u utorak u Banja Luku po kolica..veselim se baš....

Deedee01
    01. Svibanj 2016. 20:23

Curke, hvala na riječima utjehe za strije, sad je i meni već u glavi: ma ništa se to neće skužiti,svi ih imaju,😀

Sto se tiče tetrica, moja seka kupila loline bijele, jako su lijepe i debele, i šarene iz malog anđela, e sad, one su vidno tanje, malo se teze raspeglaju, ali su jako lijepe, onak šarene, vesele, to je meni isto samo za bljuckanje i ovako neke stvari. 
    Mislite da nam dekice trebaju? Ja imam plahtice pa sam to mislila za kinderbet, a za kolica tetrice?

Aurelija
    01. Svibanj 2016. 21:07

Sarlina, super za pregled!
    Deedee, tak si i ja mislim da za bljuckanje su ok, a za guzu itak bijele. Ja sam mislila prvih mjesec dana povijat bebu u vecu tetra maramu, 120x120, a za hladnije dane i kasnije pamucna pletena dekica, ne predebela...

TPol
    01. Svibanj 2016. 21:33

Aurelija mislim da moze bit jetra ili zuc, a ako ovog mog ginekologa pitam on ce rec da je to normalno, hahha njemu sve normalno. Inace ovde ima jedan zanimljiv gif sta se dogada sa organima u trudnoci. Moze se pomaknut po tjednima http://www.msichicago.org/experiment/make-room-for-baby/

Bruna super shooping, meni se isto svida taj krevetic iz ikee, i za kvalitetu je bas i jeftin, ali trenutno nemam mjesta no kad promjenimo stan obavezno kupim taj krevet. 

Sanjarka nadam se da ce brzo ozdravit tvoja kcerka, sjecam se i ja tog sirupa uf gadno 

A sto se tice tetri to su u stvari gaze? 😬😬😬 malo sam neupucena, moram malo proguglat, posto uopce nemam iskustva s malom djecom, znaci niko ih oko mene nema i koga mogu pitat je gospon Google ili mamu i svekrvu ali one su otprilike prije 30g se bavile malom djecom hehe

Ellie00
    01. Svibanj 2016. 22:00

Vecer curke.. 
    Kod mene nista novo- bolnica mood on. Fali mi mm bas ono jako iako je tu svaki dan par sati. Jaaako dugo nismo bili razdvojeni ovako dugo. Nasi jutarnji i vecernji rituali bas fale. Ima uzasnu guzvu i stres na posao pa kad tu dodje cim ga malo mazim zaspi... Maza moja velika
    Sutra drzite fige za uzv nadam se da je Ena narasla...

Imam pitanje za vas/ savjet zapravo. Trebala sam na vjencanje sad za 2 tj- ali naravno nista od toga. Udaje se moje kumce (krizmeno) inace se druzimo dosta jer je samo par god razlika i kcer je od moje krsne kume (ugl dosta povezani obiteljski i prijateljski). Posto neidem na vjencanje ne znam sto da im poklonim- ipak novce? Ili nesto za uspomenu?  Nisam pametna

Sanjarka88
    01. Svibanj 2016. 22:13

Vecer ljetnice! Sto se radi po ovoj kisi? 😊 uh sta se napadala danas ☔ 
    Meni je dan koma totalno, stalno neki bolovi i to bas bas.... Nezgodno skroz, a i junior je neki nervozni pa me bas rasteze na sve strane a boooli. Uh....
    Hvala svima sto mislite na moju curku ❤ hb danas smo uspili popit sirup je da smo ga pili jedno 40min al nema veze uspili smo 😂
    Ona je napokon bez visoke temp danas tako da ide nabolje 💪
    Prije sam pekla palacinke pa smo se natukli, bio je i sastanak u crkvi za pricesti i evo sredila sude, otusirala se pa u lezeci.
    Starim gdje si? Ja cekam obecanu slikicu 😆
    Ellie gdje si??? Nadam se da je sve ok 
    Deedee def ne brini oko strija 👍
    Sarlina bravo za tebe,curku vec veliku, ctg i nek tako i ostane ovo malo do kraja jos ❤ i palac gore za sveki i dobru klopu 😎
    Cekamo slikicu kolica.
    Sunshine bravo za tm! 👏 i shoping i pomak oko opreme i sve to skupa 😊
    Bruna ooooo dobar shoping pao, neka neka tako se to radi 😎
    Tpol da tetra bi bila kao deblja veca gaza 
    Miska o da neki dan dok sam trazila za pricest toliko lipe odjece vidila aaaa! Samo se ja vise ne zanosim pa i ne pokusavam probavat 😂
    Peppe bankrot da da 😉
    Sve ostalo zaboravila, ne zamjerite 😕
    Sto se dekica tice ja kupila dvije tanje za pocetak
    I prijavljujem lineu, svijetla je al je tu 😆

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    01. Svibanj 2016. 22:22

Tpol, ovaj link je predobar, nevjerojatno zbilja di se to sve nagura!! Mene je samo jednom probadalo na sreću, ali ako se tebi ponavlja, pitaj ili ginekologa ili dr opće prakse!
    Tetre su pamučne pelene vulgaris, dimenzija 80x80 najčešće, a mogu bit i manje gaze za brisanje iz istog materijala. Ni ja nisam baš bogzna kako upućena,al učim uz vas! 
    Ellie, pa ti jadna još uvijek u bolnici??  Mogu mislit kak ti je, meni fali mm čim ode negdje na 2 dana pa spavam sama jednu noć... Držim fige za bebačicu i naravno što prije povratak kući! A za poklon, ja uvijek odnesem neku lovu čak i ako ne idem na svadbu, a ako ste si jako bliske onda može i nešto za uspomenu

Ellie00
    01. Svibanj 2016. 22:44

A da ja jos u bolnici.. Cekaju jos neki nalaz i taj uzv sutra i onda cemo se kao dogovorit sto dalje. Mislim da cu sutra doma ako bude sve donekle ok...

sarlina
    02. Svibanj 2016. 00:33

Cure moje...
    Mene ovo pecenje i zatezanje stopala ubija...kao da mi neko natego zivce na noznim prstima, pece na dodir...kao sto je ruke- sad stopala..nisu otecene noge, mrvu....itko se susretao s takvom boli/zarenjem/pecenjem???
    Mm masirao..kratko pomognr s tim da ne smije na nekim mjestima taknuti, urlam od bpli...kao d mi neko 5 l vrelog ulja bacio na noge....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.