Zaboravih komentirat Peppinu malu plesacicu 😍😍 slatkooo
Miska eto super bezv te isprepadalo 😠 haha genijalan ti je dr sa komentarom 😂
Bitno da je sve ok 😘
I 5mj!! Juhuhu u niskom smo startu, slijede 3 najbolja mjeseca za nas 😍😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro ljetnice ...već 1.5. I za par dana nastavljamo s bebicama :) kako je ovo sve brzo prolazilo...ja odbrojavam još 7 tjedana :) hvala svima na čestitkama na ulasku u 8 mj...
Miška slika je prefora :) super...
Deedee ja imam strije od prije pa se uopće ne brinem... Izblijede i skoro se ne vide...
Sanjarka ajoj jadna tvoja mala...ja sam radi gnojne upale angine prošle godine ležala 5 dana na firulama...nije joj lako ,duša mala...drz te se i nadam se da će što prije ozdravit...
Baby i Sanjarka i kod mene pojačani iscjedak zadnjih par dana,bijel i gust al bez mirisa pa kontam da je to normalno...
Sarlina sretno draga na pregledu...
Bruna drago mi je da je sve ok... bezveze te prepala...uu kupovina je pala jeeee..
Elie di si?javi se…Jel sve ok?
Jutro svima, bas je ruzno vani, kisa lijeva ko blesava i opet zahladilo (bar mi se cini jer mm upalio centralno i sjedi u jakni u dnevnom a ja u kratkoj pidami, tko je tu lud ja ne znam )
Sad mi je zao sto smo jucer proveli cijeli dan u soping centrima, mogli smo bolje bit na zraku.
Da da i moj se trbuh pokazao i sad se vidi da sam ipak trudna haha. Jucer sam usla u mango, uzela pol ducana u kabinu i na kraju kupila cipele i jednu tunikicu. Zenska me gleda kad sam vracala i kao pita jel ista bilo u redu, a ja sva potistena pokazem na to sto sam uzela, pa me utjesila da cu kupit druge godine sve ono sto nisam mogla ove.
Sanjarka uopce se ne cudim sto ti curka drami oko sumameda,i ja bi sad plakala da ga moram pit, a imala gnojnih angina ko mala svaki mjesec i trpali me s tim tekucim vragom, fuj kad se sjetim slabo mi je!
Bruna bas mi je drago da je sve ok, znam da je tesko biti skuliran kad ti kazu bilo sto potencijalno lose, ali mislim da se sve mozemo izvuc poantu da svaki put kad je nekoj bilo nesto "lose" na kraju se ispostavilo suprotno. Ja se vodim prema svojim osjecajima i dok znam da je sve ok je ok i ne zelim sekirat i stresirat ni sebe ni bebu.
I super za soping, jesi uzela na kraju njihove tetre ili?
Dobar vam kisni dan ljetnice
Miska slikica je superfora,ja opalim jednom tjedno pred ogledalom a razmisljam si i sa opalim koju na golo
Deedee ja imam strije od prije (cini se po komentarima da ih vecina ima). Ja sam lijecena kortikosteroidima i dobila u mjesec i pol 15 kg,sad su blijede a vise ih primjetim po ljeti kad sam tamnija! Nisu strije takav bauk.
Bruna super za sopping, u Loli vise nista ne prodaju,niti radnici si ne mogu prosverat vise sitnice.
Nama jucer stigla kolijevka sa farbanja,stolar je to super odradio. Sutra je slozimo i narucim podlogu i posteljinu. Malo smo se pomakli s mjesta. Sad se jos nadam da ce uskoro i madrac doc,narucili od hespa skupa sa komodom uz komplet nase sobe. Onda kad budemo uredivali curkinu sobu kupimo.nesto djecje.
Popodne smo na rodendanu kod frenda mm,vise ne znam sta kupit za poklon. Mislim da ce biti na kraju bon u intersportu.
O btw, vino mm napokon ocijenjeno sa zlatom,nakon par godina ucenja i srebra i bronce.
url=https://lilypie.com]
Miska jesam, uzela sam 5paketa za sada, sestra ce jos 5 slj tj.... Kupila sam plahte, zastitu za madrac, dekicu(da se nade :)), jednu priguseniju nocnu lampicu, kadicu, onu tekstilnu stalazu za u ormar(objesi se na sipku za vjesalice), mama nam uzela krevetic tamo(ipak nismo uzeli onaj smedi jer nam se nigdje ne uklapa :D), madrac, par ukrasnih jastuka, 2pak zavjesa, nekoliko okvira za slike, kosare za kozmetiku, kosare za ladice, rucnika par za bebu, sad ce sestra jos madrac uzet, krevetnine, i kaj joj se jos svidi... Uzela sam si jos tegli ukrqsnih za cvijece, prckarija za kuhinju, tepihe za kupaonicu i tak svasta... Skupilo se :D sad jos pikiram na onaj metalni se 2stolice i stolic, za balkon ;)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sunshine ma nema veze, kupit cu u bubamari, a i svima sam rekla da mi ne kupuju pampersice i ove jp(obicno to donose u babinje), nego radije tetre :) njima je svejedno, nesto ce donjet, pa bolje da mi donesu nesto korisno :D
Da,doktor je zakon, bas smo si lijepo pocakulali ;) pitam jel guzva u rodilistu, pa veli da bas danas jaako veselo(za karlovac)... 5 u predradaoni, 3 u boxevima i 2 carska... A dan je jos dug.... Inace opet radila ctg, ulovilo mi i jednu kontrakciju(mali iznad 6 isla krivulja), pita me sestra jel me kaj boli, ja reko zasto, pa veli-kontrakcija... Reko nista.... E sad,iznad kolko su pravi trudovi?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, nadam se da će angina brzo proći. Ako joj smeta sumamed, dajte nešto drugo.
Peppe, ja sam osjetila da Hana nisko udara ali je cijelo vrijeme tak i nije bio problem. A sad je ostala nisko i glavicom se okrenula za van.
Miska, baš si super
Sarlina, javi se s pregleda
Ja lezim, mirujem koliko mogu. Muž sve radi. Još me dolje boli, kad kihnem me sve prereze. Ali je moja ljepotica aktivna 100 na sat. Jučer smo bili bratu na krizmi, doslla sam doma krepana. Više nisam mogla sjediti ni stajati. Sestricna je donijela nešto stvari za bebicu pa ću kasnije to pogledati. Čujemo se...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobar dan curke
Dan je uzasan,sreca muz je doma,zapalio je grill ispekao meso,on i kcer su salatu napravili,a ja se izlezavam.😊Jucer sam pretjerala sa ciscenjem kuce pa me stomak i leda bole
Sanjarka tvojoj maloj zelim brz oporavak
Malamimi tvoje bebice su prekrasne,ja sam se rasplakala jer jedva cekam da i ja svoju uzmem i zagrlim
Sanjarka, ajoj pa to je zbilja gadno ispalo na kraju, samo da sto prije prođe...
Bruna, no vidis, bez veze si plakala i zivcirala se, drago mi je da sam te uspjela malo smirit do danas i naravno, da sam pogodila dijagnozu! I vi ste obavili pravi shopping vidim, super! Koji krevetic ste uzeli?
Bruna bome dobar soping, moji izlasci u ikeu nisu nikad ispod 2000 kn, a sto je najgore nikad nis konkretno ne uzmem (jednom smo samo uzeli komodu za spavacu za 1300 kn) ostalo sve ode na one "isplati se" sitnice, a na svijece i okvire sam dala vec malo bogatstvo. Dobro da je nemamo u slo inace bi bila svaki tjedan
A ja naravno prosli put kupila zavjese za sobicu i zaboravila onu duplu karnisu, gledala sam tu po lesnini i bauhausu i po 500 kn su, a ova 113 u ikei, sogorica mi ide u italiju drugi tjedan i vec joj radim popis, naravno da nisam stala na karnisi...
A za tetre mi tako zao sto sam uzela kod malog andela, uopce mi se ne svidaju, kad usporedim s ovim ikeinim blago receno su katastrofa!
Sortiraj odgovore
Najstariji