Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    02. Svibanj 2016. 14:58

Vidim da ste me nesto citirale, ali da nisam ja nista spominjala :)

Sto se tice hranilice, kada bude kasnije trebalo, ja mislim Ikeinu za 100kn... to sta kazes Crazy, one sa jastucima i sve dok ocistis... a dodju preko 100eur... frendica u jaslicama kaze da ih imaju i da su neslomljive :)

Zabice, super mali trbuscic.... tako je i moj bio do pocetka 7 mjeseca... i onda je preko noci narastao :) makar moram priznati kada te ovako gledam, ne izgleda mi da nosis nisko... ali naravno, nisam ja strucna i to se ne moze samo po izgledu vidjeti...

Da da Starim, vidim po listi da su Maja i Marie prije tebe... vidjeti cemo :)

joj ja vam zavidim koje cete roditi u 5 i 6 mjesecu... dok se mi budemo kuhale po vrucinama sa trbusima, vi cete vec biti kuci sa bebicama...

Peppe

Abies
    02. Svibanj 2016. 15:12

Peppe ima i to mane. Dok si ti u klimi mi cemo imat pristekane bebe i znojit se ko mutave :)

Hranilica. Putna! I ono je fora sa stolom kad se razdvoji. Al da sad trebam nanovo...putna (cam mislim). Sva plasticna montira se na stolicu ima stolic. I sluzi kao stolica. Tu sam uzela baki dok je cuvala malca. Ma ne bi sebi obicnu ni pomislila kupit da sam znala da postoji

MalaKoza
    02. Svibanj 2016. 15:29

Vidim, svima vam se nekud žuri rodit :)
    Ja bi što duže htjela biti trudna. Baš se super osjećam u svom trudnom tijelu. Sve uske majice mi dobro stoje, ljudi koji mi dolaze ususret se osmijehuju, svijet je ljepši. 
    Naravno, jedva čekam upoznat svoju bebu. Ali htjela bi bit trudna do kraja :D
    Lastane,  da li sam ja luda?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

sarlina
    02. Svibanj 2016. 17:55

Lastan: Nisi luda Malakozo , nego se lijepo osjećaš i tim osjećajima zračiš 

TPol
    02. Svibanj 2016. 18:40

Evo prijavljujem pregled sutra ! I posle toga na posao 😬Jedva cekam porodiljnji jer nije mi vise do posla nemam motivacije hehe 
    A danas sam preumorna samo bi spavala!

Zabica presladak trbuh
    Vjeverica javi kako proslo s doulom 
    Elie bit c sve to dobro ,ti doktori samo znaju preplasit
    Mala koza pa mislim da je lijepo sad kad imas trbuh bas da vidi da si trudna , kod mene jos izgleda kao da sam se udebelila 😂
    ja odoh na spavanac nemogu vise 😴😴😴

zabica25
    02. Svibanj 2016. 19:02

Hvala vam na lijepim komentarima... :)
    Kako izgledaju lažni trudovi?
    Mene je dolje počelo jako grciti, srajfati i sve mi je crveno..peče kaj vrag kad idem piskit pa se obrisem.. HELP! Jel moguće da su opet gljivice?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    02. Svibanj 2016. 20:25

Žabice zrcalo dolje i ako su labije crvene zovi dr da ti napravi bris. Nemas se tu što mislit, nema zezanja s infekcijama u trudnoci. 
    Cure ja ne mogu disat! Sva se rastegla al jedva do zraka dolazim. Cini mi se da se malac okrenuo jer me mlati po rebrima i zabija mi noge u pluca!
    Dofurao muž doma novu AS i bas je super, stvarno mi nije zao para! 
    A ove ikeine hranilice mi se cine super, a i ove drvene. Mi imamo neki spejs šatl od hranilice koju smo dobili na poklon od kumova za krstenje, i kostala je nekih 200eura!! Ima sto polozaja ovoga onoga... al na kraju ti nis od toga u biti ne treba... samo ima milion rupa koje je tesko ocistit

Aurelija
    02. Svibanj 2016. 21:00

Vecer cure!
    Samo da podnesem izvjestaj s prvog dana trudnickog tecaja dok ne zaboravim pola, sigurno ce zanimati Brunu i Sunshine, a onda idem citati sto ste danas pisale!
    Dakle, ja sam sa svojih nepunih 30 bila među mlađima na tečaju, ili si mozda samo laskam da mlado ozgledam, ne znam  doktorica je to u pol sata ispricala i onda nije znala sto bi, sva sreca pa sam ja imala milijun pitanja, osim mene su jos dvije zenske postavile 1-2 pitanja i pritom su bile malo "nastrojene". Dr je to sve također dosta rutinski i onako kao usput ispričala, u stilu stavimo vam malo dripa, izvucemo  bebu vakumom ako treba itd, a ekipa je sve to nekriticki poslusala i pokupila se doma. 
    a sad ukratko ono bitno... drip i klizmu (a vjerojatno i epiziotomiju) MOŽETE ODBITI, naravno osim ako bude beba ugrozena pa nema izbora. na porodu se smije piti, jesti ne daju. Mozete se šetat, mijenjat poze za vrijeme trudova, skakat po lopti. Rekla je da trudnice donose gel "neki natal, ne zna tocno kak se zove", pretpostavljam da je mislila DIANATAL, i da ga primjenjuju, ubrzava otvaranje i omekšava međicu i kao manja je vjerojatnost epiziotomije. rekla je da je 1 pakovanje dosta za dvije trudnice (ja sam zainteresirana za pola). e sad vezano za pupcanu vrpcu, kao puste oni da to odpulsira, ALI KOD RH-TRUDNICA se reže odmah da se spriječi imunizacija. Nisam jos tu informaciju prije cula pa ne znam da li je to zbilja istina da je potrebno cim prije odrezati... trenutno ne rade uzimanje maticnih stanica, koliko sam skuzila iz nkih logistickih razloga (prijevoz, ne znam...) ostalo mi je jos dosta otvorenih pitanja, nadam se da ce bit prilike babicu, anesteziologa i dr pitat.

mare1989
    02. Svibanj 2016. 21:10

Dobro vecer curke
    Zabice super izgledas
    Ellie drago mi je da je bebac u redu

Ja curke imam uzasnu zgaravicu koja me svaku noc budi,bebac se redovito javlja,moja djecica stalno stavljaju glavu na trbuh da osjete  seku svoju

Aurelija
    02. Svibanj 2016. 21:23

Crazy, super savjet za hranilicu, hvalaaa! ja sam  bas i mislila tu ikeinu...
    Zabice, lijepo izgledas, samo trbuh raste! zpravo ste mi sve super zgodne trudnice na ovom forumu! A sto se tice crvnila i peckanja, cim prije doktoru!
    Ellie,napokon normalan pregled i bravo za curku!
    Dunya, odličan babyshower, nije to uopce losa ideja, samo kod nas imaju svi naviku nosit nesto kad idu u babinje i krstitke, a onda vec imas vecinu...
    Sanjarka, ne zelis rodit hahahaa, uljepsala si mi dan!  
    Malakoza, nisi luda, super je osjećaj biti trudan, najgore su ove nuspojave!
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! I da, zaboravih prije napisat u klc se u TA ide tek od 38 tt.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.