Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bettyboop_st
    28. Travanj 2016. 08:41

Jutro curke,  Ellie drz se, i izguraj to, mozda malo psiha djeluje na  tlak, kad si doma, onda se uspanicis, a kad si tu, onda si pod kontrolom, i sve je ok sa tlakom, nemam pojma, samo bubetam, sta mi padne na pamet ( a meni svasta padne ) Nemoj se uznemiravat oko velicine trbuha sebe i drugih trudnica.Po mom bi se reklo, da nosim bebonju od kg, a ne od 2400g, jer i sam dr je iznenadjen napretkom Andre, i mojim trbuhom ( jos uvik znam zaspat, ili probudit se na njemu) Da, bila sam jucer u ginica, i sa Androm je sve u redu, cak i vise, duuubi na glavi, smjeska se, i bome je vec ,kapitalac  Sad je vec momak ipo.Dobila sam neke mjere, brojke i tome slicno, al mene matematika nikad nije zanimala, niti mi se usporedjuje  Andric, ima malu glavu, i male usi, debele obrazice, i prstice, sakrija se iza posteljice, nabacija, par neodoljivih osmjeha, i nije bija raspolozen za slikavanje.Dr mi je uzea bris, i malo bacija oko dole, jer imam lazne trudove, ili kako bi on reka pripremne, koji nisu nista uradila, i doli sam zacimentirana  ( nije koristija kljunove, vec prste) I shvatih, kako je bilo divno, kad me nije uopce pregledava, jer se cila ordinacija zatresla, od mog AAAAAAAAAAAAAAA 

Veliki pozdrav, i uzivajte 

Sanjarka88
    28. Travanj 2016. 08:43

Abies i tebe prehlada copila ?😞 a kud nece na ovakve promijene vremena uh 
    Da da i mene bole juniorova rastezanja nisu to vise udarci to je sad čisto rastezanje maminog tijela do besvijesti 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Travanj 2016. 08:46

Oooooo Andro komad djecaka postao ❤❤ nek on samo dubi na glavi, jede i smjeska se. I ne mogu virovat da jos spavas na trbuhu hahaha! Blago ti se 😘

A ti rucni pregledi mene ne bole, kako bi rekao ginic samo mekano mekano lol ugl opustit se i nema frke

Bruna257
    28. Travanj 2016. 09:09

Hahaha crazy hvala ti, strasna si :) ma budemo mi ok, moramo biti... Inace budem nekome nesto strgala, odrezala,pocupala itd.... :D

Ellie drzi se,bit ce sve ok.... Svake noci(ovo dok ne spavam) se lijepo pomolim za sve nas i nas bebice... To sto ti je trbuh mali,ne brini, frendica imala skroz mali,ko ja pred mj dana.... Znaci bas mali zaobljeni trbuscic,i nezna kaj je trudnicka roba, a rodila momcinu od 3700 i 52cm..... A sestricna trbusinu ko da blizance nosila i rodila se curka od 2900 i nekih 48 ili sl.... 

Ja sam samo muzu rekla da mu nedo bog da mala ima glavu na njega,jer onda mogu odma na cr, u njega samo velika celava glava 😖😝

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    28. Travanj 2016. 09:11

Bruna kazes mala ima veliku kosicu onda nije glava na tatu 😂😂 bit ce to mamino dijete 😘

Bruna257
    28. Travanj 2016. 09:13

Sanjarka a ja i bila opustena na pregledu, al svejedno nije bilo ugodno... Svejedno nisam vikala, mislim si  daaaj suti, kakva ces na porodu bit?! Nadam se samo da cemo isposlovat sa muzevom frendicom da nam bude na raspolaganju 0-24 da mi moze epi sprasit :)

Bruna257
    28. Travanj 2016. 09:16

Sanjarka tata kad se rodio imao cupu crnu na glavi od 5cm(mjerili :D).... A ja bila celava, sa maaaalo paperja iznad usi.... Ko pile kad gubi paperje sam izgledala-ocerupano :P a kad porasla, plava kosica bila al nikako narast,uvijek sam ko decko izgledala :P

Ellie00
    28. Travanj 2016. 09:17

Ma ovo za trbuh je bilo u polusali- sutra je uzv pa se nadam da Ena vise ne drzi toliko dijetu. 
    Nastojim stvarno biti pozitivna- lezim na ok odjelu, dr i sestre ok, draga cimerica, imam cak i lcd u sobi. U 35 sam tjednu i cak da se i nesto dogodi to je razvijena beba... 
    A sto se tice rucnih pregleda ja na sve vec odguglala svako malo netko me gleda- al samo je jednom bilo bas neugodno bolno...

Bruna257
    28. Travanj 2016. 09:40

Ellie mozda Ena planira biti manekenka u buducnosti... :)
    Gledaj, od frenda cura od 18tt bila hospitalizirana zbog bebinog zastoja u rastu, a i ona se otvorila... I izdrzala do 33tt, rodila sad u 11mj, mali imao 1700g i majusan je jako bio... Sad je to momcina od 6,5kg i jaaako veseli decko... Bio je 14 dana u inkubatoru, a poslije toga nastavio rasti poput sve druge djece.... Sve ce bit ok :)

Littleladybug
    28. Travanj 2016. 09:42

Jutro cure, vidim nekima burna noc..moja je sve u svemu bila ok, osim zivopisnih snova..
    Vama koje ste na pregledu danas zelim srecu, da vam bebice budu velike i lijepe i uredne..
    Abies i moji sinusi danas proradili, osjecam se malo bljak al to je valjda sve u opisu trudnoce 😅
    Malamimi huh svaka cast,tebe ceka veeeliki posao oko bebaca, koliko god ti je tesko toliko je i slatko..super sto Igor i Masa lijepo napreduju, nadam se da cete brzo kuci pa da mozes uzivati s njima u miru 😊😊
    Sanjarka daaa od mog shopinga niti s..kao imam ja vremena, istrazivam trziste pa cu onda u dva dana sve kupit, u jos dva sve oprat i ispeglat i nadam se da je to to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.