bravo deedee!!! takva sam i sama bila pred op štitnjače, tim više što prije toga nikada nisam bila u bolnici i najveća stvar mi je bila cijepljenje i vađenje krvi.... ko fol hrabra ja, idem vadit štitnjaču... pa sam pukla jutro prije polaska u bolnicu, plakala cijelim putem, i to dopodne u bolnici... popodne me smirile sestre... drugo jutro op i tad sam uvidjela da to i nije tako strašno..... mislim, ok, bolila me rana poslije toga, to je op, ipak sam pod općom anestezijom bila, ostala bez organa... al preživjela... pa kad sam prokrvarila, mislila sam da je gotovo... al i beba i ja smo se trudile i slušale doktore šta kažu i tu smo di smo... nadam se da ću tako i sa porodom.... bit će frendica samnom, probat ćemo epi, slušat doktore i babice kolko mogu, al znam da je najviše na meni... nećemo se lagat, boljet će.... al da je neizdrživo- niko nikada djecu nebi imao... :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Evo mog izvještaja s pregleda: curka je 1780 g i 44, kaže gin super za 32.tt i da bi trebala biti oko 3,5 kg na porodu....glavom se okrenula dolje, od zadnjeg pregleda prije 5 tj. dobila sam 1 kg(to me najviše šokiralo i razveselilo, s obzirom na moju neumjerenost u hrani), tako da sam na +10, OGTT super, tlak super i samo još bris na BHSB za dva tjedna
Babygirl i ja potpisujem svaku tvoju riječ! i mene je već lagano frka, iako je već treći porod, ali jedino neću čekati do 9 cm kući kao ti, jer onda nema epi, a to bi me ubilo a što se tiče uplakanih beba, vjeruj mi da će ti sad biti sve 100 puta lakše....ja kad se sjetim sebe s prvom bebom, totalni psiho, ali nekako kao da te nitko ne pripremi da je sve to tako teško i da ti se život totalno preokrene
Abies, svaka čast za dojenje! ti znaš da nisi ništa loše s time napravila i boli te briga šta tko priča!
Ellie, drži se, brzo će to proći!
Sanjarka, čekamo tvoj izvještaj! sretno!
Evo meeee
Sve super, moj urin dobar ,tlak skolski 👍 u kilazi nisam dobila nista skoro, 30dkg... Zato junior je on ima 2300g 💪❤ ugl. nisam toliko ocekivala s obzirom da je prije 3tj ima svega 1600g. Deblja se momcina moja 🎉
Sve mjere su manje za 32-34tj i glavica i trbuh i bedrena i kilaza no dr. je zadovoljan jer je i moja zdjelica uska...tako da 👍
Ja zatvorena, cerviks omeksan.... Pregled za 2tj tada ce mi radit i bris na streptokok
Ugl sve super, odoh rucak skuhat 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curice super da je sve ok, lijepo se tvoja curka razvijaaaa ❤ samo nek tako nastavi 🌺
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curica ...suuuper za pregled..samo rastite....
Sanjarka...sritnooo na pregledu sa Juniorom :)
Skužila sam od čega me pere žgaravica - od tzv. prstića i pereca - peciva -koja sam jela zadnjih dana uz kavu...e neću više...jutros malo maslaca i meda - i mirujem za sada....weeeeeeee aleluja..
Evo javlja MM - kinderbet gotov i to aleluja....prepravljali smo i bojali nećakov..jbt 2 mj trebalo frendu majstoru...popizditis sam već dobila...
Weeeee Sanjarka suuuper....
Pa ta vaša djeca sva sitna....moja Mia sa 32 tt bila 1950 g...majko mila kolika će biti u nedjelju hahhahha na 33+4...
A joj plašite me s tim pricama o bolovima hehehe, ja sve mislim izdrzat cu ja to jer necu epi uzimat, al onda se sjetim kad me je bolio zeludac pa sam se valjala po podu i jaukala hahah😂😂😂😂 tako da neznam stvarno . Mada moja mantra je : kad su babe na selu mogle izdrzat mogu i ja, al opet ne vjerujem da ce mi sta pomoc kad pocne bolit hahha , mozda cu onda ako ste gledali Prijatelje pa kad je Rachel isla radat, ona je rekla da nece epiduralnu i kad je pocelo bolit onda je pocela vikat dajte dajte epiduralnu hahah
Betty-B ja imam pregled u utorak pa me bas zanima kako ce izgledat, samo ultrazvuk ili ce i gledat dole. Drago mi je da je tvoj bebac super!
Curicax3 super za pregled, prava napredna Bebica
Ellie drzi se bit ce sve to dobro!
Malamimi- nadam se da ce te kuci brzo pustiti ipak je kod kuce najljepse , pa ce ti i bit lakse.
Vidim da ste pisale o tome ko ce kome pomagat nakon poroda, mi smo planirali da moj muz uzme odmor 2tjedna, zna i skuhat i da on bude s bebom dok je tako mala, a za posle neznam nudi se svekrva i mama ali ja ne zelim da mi se tuda muvaju po stanu hahha . Zapravo rekla sam ako bude trebalo pomoc da cu zvat, u smislu ako mi treba nesto za jest . Mogu doc gledat bebu i to al nekako nemam predstave u glavi sta bi mogle pomoc?
S vama ce neko bit ili samo dolazit ovako da vas obide? I mislite da je potrebno da svekrva ili mama spavaju kod mene kad rodim?
Sve koje ste prehladene brzi oporavak vam zelim!
Curice i Sanjarka bravo za preglede! Pogotovo super za bebe da lijepo rastu :) Sanjarka, 2300 već je pravi bebo, do termina taman operil se ne preporuča, jer sužava krvne žile, pa da nebi neš bilo iako je to malo nategnuto, ali svi u ljekarni su mi strogo zabranjivali...
Deedee mantra ti je za 10! Ipak imamo se čega bojati i bolova i za bebu, samo ne smijemo dopustiti da nas taj strah blokira, nego ga prihvatiti i pomirit se s njim. A u datom trenutku dati sve od sebe... Mene je više strah onog poslije, kako ću s dvoje male djece, al to ćemo u hodu, da se ne ponavljam :) curica u pravu si - nitko te ne pripremi na tu iscrpljenost, nenaspavanost, izolaciju, hormonalne promjene, a pogotovo na nerazumijevanje okoline i onih od kojih očekuješ najviše podrške... Sad znam što me ćeka, pa će mi možda psihički biti malo lakše, al uf... hehe
ajmeee kako sam nikakva danas, oću kući leći!!! neda mi se više ništa radit! phoooy posao
Curica i Sanjarka, super za pregled, danas je bolji dan za preglede nego jucer, definitivno! svaka čast i za kile!
O boli na porodu ne razmisljam, nastojim potisnut taj mali detalj da beba mora izac van al bit ce panike 2 tjedna prije termina, vec vidim hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji