Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    27. Travanj 2016. 19:12

Vjeverice, dobro dosla u peg perego klub  Posto je malakoza prva od nas na redu za roditi, ce nam ona pricati o prakticnosti kod uporabe 

Aurelija, kolica su jako lijepe. Cine mi se dosta slicnima s peg perego po dizajnu okvira 

Dok citam koliko vi imate robice za bebice imam osjecaj da mi nemamo jos nista... Ja prvo moram pricekati da vidim sta cemo dobiti od poznanika koji imaju 2 sina, stariji 3, a mladi 1godinu star pa da ne kupujem onda previse. Posebno mi zao bacati puno novaca na nove stvarcice broja 50 kojeg ce prerasti mozda vec nakon 3 tjedana, ako mogu skoro nove dobiti od nekog. Ali ipak cu i ja jos u soping ako ne drugi onda online shoping  Tako da i on ima malo nove mode pa da se mogu s tatom praviti frajeri 

CrazyPuppet
    27. Travanj 2016. 19:37

Večer curke! Ajmo sad memory test ;-)
    Drago mi je da sam vas nasmijala ;-) ja jednostavno ne mogu vjerovat da takvi ljudi postoje, sokiram se jednostavno. Ova ko da je iz nekog cirkusa ispala... štaš
    Mishka bravo za zemljište, ipak ćete projektirat, a? I za to ce vam trebat projekt elektroinstalacija koji radi inzenjer. Al bez brige nije to takvi bauk, zna se tocno kolko se uticnica gdje stavlja, ako jos oš nesto dodatno samo mu napomenes i on to ucrta. A kolica meni skroz roza izgledaju, hehe. Po meni su ta peg perego best buy... i stvarno vrijede. Ja imam Cam koja su dosta slicna i isto prezadovoljna. Abies boja mi je vrh! 
    Ejic zao mi zbog prehlade, nadam se da te nece prava gripa uhvatit! Tuci po čaju, limunu đumbiru i lupocetu. 
    Žabica bas steta za mirovanje, al glavno da je beba ok. Izdrzat ces ti to, pravit cemo ti drustvo ;-)
    Teja mogu se oni okrenut i sat prije izgona, tako da ne brini. Moj se tek u 36tt okrenuo, znam da sam isto neke vjezbe izvodila. A trbuh ti je baš kjut, blago tebi, jos si pokretna. Ja polako postajem ko morski slon ;-P
    Sanjarka kako mužić, jel ozdravio?
    Starim javi seeee :-)
    Maja ocemo sličicu buše♡
    Ja u horizontali stislo me opet u križima, mislim da sad nakon ovog bebolinca uzimam pauzu od rađanja bar 3g. Nekako mi se sve to spojilo, tek sam pred mj i po prestala dojit... 

P.S. ja ne vjerujem koliko su ovi klinci pametni. Frapira me ovaj moj klinac na dnevnoj bazi...

Bruna257
    27. Travanj 2016. 20:10

Curke evo mene sa pregleda... Kolko god me razveselilo da je beba super, 1400g,  jedino sad je glavica malo porasla, al smo taman, ima puuuno kosice i rupicu na bradi kao tata, ja u 5tj dobila 3kg, sad sam na 79, tlak skolski.... Eh sad, zbediralo me to sto je ona sada trazila sve moje nalaze(nije radila 3god, sad se vratila i od nje trazim samo uputnice), i uvidjela da na nalazima iz 11mj mi pise anti-HBs pozitivan i naravno dignula paniku, kako ja nisam cijepljena i neznam sve sta... I nije mi ni objasnila koje mogu biti posljedice toga niti sto to tocno je... Zvala svog gina, u nedjelju sam opet kod njega... Zbunjena sam totalno... Ehh, radila jos i cervikometriju, cerviks T oblika,zatvoren aali granicne velicine (2,59cm), ukinula normabel i pojacala mirovanje... Uputnice za urinokulturu, kks,ogtt i jos neke 2-3stvari(neznam koje).... Sad sam izbezumljena zbog ovog anti-HBs ... Uz sve hormone, susnjezicu,grmljavinu- jos i to... Placem ko kisna godina....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Littleladybug
    27. Travanj 2016. 20:14

Bok cure, da vidimo.koliko mi je dobra memorija..
    Ellie opet hospitalizacija, uuuuff😣 koliko god ti je grozno,sigurna sam da je ipak bolje da si tu pod kontrolom..drzi se i nadamo se dobrim vjestima..
    Ejic pridruzujem se peg perego clubu, nadam se u ponedjeljak jer ih imam u planu ici kupiti i to bas u toj beige boji ako dobro vidim..
    Teja Zumbul odlicni trbuscici 😍😍 tvoj Zumbul mi se cini isti kao i moj u 30tjednu, a nitko mi nije reka o ni da je nisko nit ista..samo je meni nisko kad se trebam depilirati jer vec odavno ne vidim nista ispod njega bez ogledala 😂
    za porodiljni i komplikacije je neko pitao, ja bi iduci mjesec trebala zatvorit komplikacije i otvorit porodiljni,danas su mi hzzo rekli da je ista procedura kao i za komplikacije, nosim doznake na hzzo i u firmu..otvaram porodiljni 45 dana prije poroda, a za 5.mjesec ce mi bit obracunat dio porodiljni dio komplikacije, kao kombinirano..tako mi je teta rekla, ako laze ona mene lazem i ja vas
    i za streptokok mi je receno na iducem pregledu znaci u 33tj. bi mi ga trebala radit
    Sanjarka kako muzic? jel prizdravio? ti si bome vrijedna s tom robicom, nemoj se samo preforsirati 
    sve ste neke velike sopinge obavili, a ja kao ima vremena..opet ce mi doci sve u zadnji tren..od iduceg tjedna krecem i ja sopingirati 😄
    i to je sve sto sam popamtila huh
    nije mi memorija toliko ni losa

sarlina
    27. Travanj 2016. 20:36

Večer...
    Bruna samo smireno.....nije vidio niti jedan ginekolog prije taj nalaz? Gdje i kada si radila nalaz hep b? Cervix ti je smanjen, miruj...
    Ellie....e sranja i predrađaona a i tlak...nije sad ni čudo jer i vrijeme je divlje pa ti i to pospješi,...nadam se da ćeš skoro home ...
    Teja..zadak -.i ja sam bila izbedirana prva 2 dana pa sam shvatila i da to nije ništa joooj...ako je beba ok, nek režu i na carski, samo da nam oni budu ok...mi ćemo izdržati,a  i stigne se okrenuti...

Kolica su vam superičak...ja idem po svoja u utorak ...a pregled u nedjelju u 9 h - dr mi dežuran...

Trbusi vam super izgledaju!!!  ...Zumbul-jesi mazala s čim kad je ispucao dolje malo? I nije nisko...

Ja sam preluda jer kako se Mia popela visoko i gura glavom pod prsa, tako se i žgaravica pojavila i poludit ću od nje....što god pojedem, ali što god - Gastal moram...užas!!! 
    Sanjarka...jel mužić nadošao? Ma uživaj sada  puuuno...

Ja se informirala za porodiljnji : pošto sam ja na komplikacijama od početka, već sam odnijela za 4 mj doznake. Porodiljni otvaram 04.05. i do tog datuma mi ginić daje doznake za komplikacije, a od 04. za porodiljnji! Dobila u HZZo 2 primjerka izjave za porodiljni, trebam kopirati osobnu, dodatnu zdr. i tekućeg rn i priložiti doznake za porodiljni od ginića. To je to! Ako sam nekome pomogla-super, ako nisam jbga :)
    Slike ću vam šibnuti nakon posta...ima mene, Miinih stvari, i ono što sam izrađivala i dobro se zabavila...
    Tipkamo se još...puse svim ljetnicama...

miska
    27. Travanj 2016. 20:37

Crazy da da mora se napravit projekt jer nam ni jedna tipska ne pase, pa radimo individualnu. Ali sve je to na njima, tj firma ima svoje projektante i ulazi u cijenu kvadrata. Jedino sam mislila na to da sve treba znat unaprijed jer se zidovi za pasivnu kucu pune celulozom i nema poslje kopanja i naknadnih premisljanja, a izrada po nacrtu traje samo 4 dana.

Bruna nemoj se sekirat prije vremena, provjerit ces sto je s tim a vjerujem da je ok. Glavno da je bebica dobro 

CrazyPuppet
    27. Travanj 2016. 20:39

Bruna sto je taj antiHBs?
    e i da sandrich to je ta scena, plus ona prije te di je sa slomljenim rukama glumio tiranosaurusa... ahahahha umrla sam skoro

Bruna257
    27. Travanj 2016. 20:44

Nalaz je raden 3.12.2015., vidio je moj gin, vidio internista, imali te nalaze kada sam zbog puknuca hematoma zavrsila u bolnici za novu godinu.... Znaci radio se taj mikrobioloski nalaz za hep b u serumu, antigeni i sve negativno, samo taj anti-HBs je pozitivan... I to me brine dal mogu bit kakve posljedice....
    A sa cerviksom problemi od kad sam to prokrvarila, cijelo vrijeme sam u nekom mirovanju... Sad me on najmanje brine.....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    27. Travanj 2016. 20:48

Ovo je MIa...ne voli se baš slikati i non stop se češka po glavi sa nogicama:

Ovo je danas, 33 tt:

Nova komodica:

pelenice od Molly:

Izradila od tvrdo prešanog stiropora, izrezan na mali stroj:

Obojano:

Još toga ima:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.