Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    28. Travanj 2016. 09:59

Babycoming da koma s tim sinusima. Jedva drzim oci otvorene. hb na vrticu. Jos da mi je robot da lozi pec... 
    Odoh kunjat i cekam fine izvjestaje s pregleda.

CrazyPuppet
    28. Travanj 2016. 10:14

Abies, ja isto mrzim biti prehlađena, a kako sam sad već skoro tri g u komadu da sam trudna/dojim i da ne smijem koristiti npr Operil ili nešto takvo, investirala sam u onaj inhalator u koji ide fiziološka otopina - ionako će trebat za klinca. I to mi je stvarno otkriće. Za tri dana sam bila potpuno zdrava s 2-3 inhaliranja dnevno po 5-10min.

baby♡girl
    28. Travanj 2016. 10:17

Helou curke 😀
    Ja sam isto u nespavanju. Ali ono ne totalna budnost vec se razbudim na svaki pokret, okret, dlaka mi s kose zasmeta i ja budna i to. Opet nocas kontrakcije 😢 
    Jesam li se pohvalila da smo totalno ostavili pelene i da nam ne bjezi vise 😍😍😍😍😍
    Zao mi je svih cura s boljkama, proci ce kad rodimo. Onda ce doci neke druge. I tako u krug. 
    Bruna ja sam prvu t presjedila do jutra, ali kad sam rodila onu noc sam se naspavala kao nikad u zivotu. 
    Elie ovo sto pises za zenu u boksu. Uh ja sam mislila da cu roditi bez epi itd bez vikanja sa smjeskom i da ce mi biti sve pinky tinky vinky. Ali bome sam i zaplakala od bolova jos dok sam sobi bila, vikala nisam, zato sam si cupala kosu, ali zena do mene je vikala i stenjala i jedino sto sam pomislila je bilo boze dragi kako je tek njoj. Boli li ju kao mene? Svi drugacije prozivljavamo bol. Da nisam dobila epi mislim da bi tiskala od bolova i da to sve skupa ne bi dobro zavrsilo. Kakvo disanje, ja sam fakat pokusala, a jedino sto sam uspjela je zgrčit se sva i molit Boga samo da bol prestane. Bojim se zubara, a ne bojim se tetovirati. Vadim krv iz prsta padam u nesvjest. Sve mi imamo neke svoje fobije. Jbg. Vidim pauka (paukica) placem, a zmiju drzala u rukama. Lako.je reci slusaj doktore disi mantraj, ali dok ne dodjes do tog momenta na granici ludila ne znas sta prozivljavas. Isto kao i kasnije. Kad ne mozes smiriti uplakanu bebu sjednes u auto i ides na hitnu. A ono nije nista. A sama sam sebi rekla ma ne to se meni ne moze desiti. 
    Iakooooo mantram da ovaj put pijem kavu doma dok me mali trudići otvaraju do 9 cm 😂😂😂
    Ili ce biti tako ili cu na prvi otrcati do rodilista. Vidjet cemo. Ugl jedva cekam. Ne mogu zbilja vise. Jedva se okrecem a da ne pricam da nocu probudim pola susjedstva sa stenjanjem dok se okrenem s boka na boka. Slon. Debeli oteceni slon. Koji nije rozi i ne prdi maslacke. 😂😂😂😂
    Zabica to sto je beba glavom dolje po meni nije za mirovanje. Ipak si prosla vec pola t i super da je dolje. Kasnije se bebe puno teze okrenu jer su velike a mjesta premalo. Pogotovo zato sto si zatvorena.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Abies
    28. Travanj 2016. 11:04

babygirl, potpisujem svaku tvoju.
    isto naspavala se kad su malog izvadili iz mene.
    svako okretanje s boka na bok je bol. uz to i kad hodam svaki korak bolan, ili hlače navući.
    crazy - ma ja sam od lijekova već stoljećima na minimumu, trudnoća dugo dojenje pa sad ispočetka. imam više staža  doktorica me podržala, još jedna mama koje je dojila kao ja itd.. većina koja je znala je imala predrasude; što reći, lani u ovo doba smo prestali; i sad će neke pomisliti ajme bolesno.

Bruna257
    28. Travanj 2016. 11:10

huh dobro je, znači nisam jedina koja se gega ko patka dok hodam i pušem ko ventilator ijaučem dok se noću pokušavam okrenut s boka na bok..... jedino na leđimane mogu baš ležat jer mi se baš tada pojave kontrakcije.... bok spašava stvar, ali kukovi trpe..... ma valjda ću se i ja jednog dana odmrit i naspavat...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    28. Travanj 2016. 11:17

Malamimi, dok mi stavljamo jos slike busa,  ti nas slobodno počasti jednom slikicom svojih mališana 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    28. Travanj 2016. 12:01

Abies, ja ti mogu samo reći svaka čast za dojenje. A znam da predrasuda ima, ja sam dojila malo više od godinu i po (i vjerojatno bi još da nisam trudna) ali isto su se svi čudili... 
    Blago vama šo ste se naspavale s bebom...mi smo prvu noć prespavali kad je mali imao 18mj...
    Babygirl mojoj naj frendici se mala isto zabila tako nisko, i rodila je mjesec dana ranije. Bolje odmirovat tih 3tj, pa da bude sve u terminu. 
    a za bol što kažeš sve je to stvarno individualno, mene svi mrze jer kažem da meni prvi porod nije bio niš strašno, što ću... zato mrzim zubare :D pitanje kakav će ovaj porod biti... možda lakši, možda 5x gori....

Sanjarka88
    28. Travanj 2016. 12:25

Porod-bol jel vi to meni zelite opet strah niz kosti da mi se spusta? Kako se blizi termin tako sam sve tisa, povucenija i ne vicem vise kad ce i jedva cekam. Ne cekam, ja nebi isla rodit 😂 ....mogu si vizualizirat onu bol i ne zelim je opet proc aaaaaaaa! Dok dodem do termina bit cu vec na psihijatriji od panike i straha garant! Mozda da sad disem duboko jer znam da tada necu znat niti cu cut sta to oni meni govore?

Baby hvala ti sto me uvijek al uvijek uspijes nasmijat ❤

Bolesne trudnice odmarajte i cim prije ozdravite 😘

Crazy ne može operil dok dojis? 😨

Idem pod tus pa na pregled

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    28. Travanj 2016. 12:56

sanjarka sretno na pregledu <3

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Deedee01
    28. Travanj 2016. 13:23

Curke ne znam hoće  kod vas upalit ali ja sam to sebi ovak posložila u glavi: imam Ginekologicu kojoj stvarno vjerujem, vjerujem da zna sto treba najbolje napravit, vjerujem da će to sve najbolje izvest sto može. Porodila je toliko djece i toliko puta je to radila da žena iskustva ima. Ma koliko žena rodi svaki dan a ja uopće ne znam za to i sve bude ok, porod je već rutinska stvar. S druge strane, ok, ja ću dat sve od sebe da surađujem i da napravim sto mogu kako bi sve to prošlo sto "lakše i bezbolnije" . To je timski rad i ako ja ne pomažem i ne sudjelujem , ta naša "igra" nikad neće bit gotova, a to nije nikom u cilju. Znaci daj sve od sebe i nema predaje. Prošla sam puno stvari u životu  koje nisu bile lijepe,ni ugodne, ma bljak... I uspijela sam, uspjet ću i sad. Jer sve prođe, proći će i ovo, i na kraju sve uvijek bude dobro. Bit će i porod i sve druge nove situacije. 

evo sad sam i s vama podijela svoju "mantru" , možda nekom pomogne.😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.