Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    27. Travanj 2016. 20:50

E pardon...nisam znala da će biti ovolike...uh 

Abies
    27. Travanj 2016. 20:51

Dunja fora je sto mm nece ni cut za porodiljni a ne znam ako nije min 3mj ima li pravo na ona dva dodatna. Do 7. godine. 
    Al ima vremena za ispitat.
    I da, bolovanja sam i u hzzo i u firmu slala postom. (U hzzo s povratnicom). Jedino sad osobno u hzzo potpisat formular x za porodiljni.

Peg perego...eto i mene u klubu. Al stariji model. Mislim da sam prva na redu da isprobam. I jos sa skejtom iza (mislim na one originalne capice).

Netko je spominjao (zabica?) robu br 50... ovisi o bebi. Mozda ni sekunde ne obuce ako je velika po porodu. Tako da....vise sam za preveliko 62 i nek nosi 2mj nego nesto sto ce imat 2tj.

Aurelija
    27. Travanj 2016. 20:56

Bruna, definitivno ides kod previse doktora, samo te zbunjuju! meni je isto taj anti Hbs pozitivan, bitno je da je Hbs antigen negativan. To sam znaci da imas antitijela od cijepljenja ili neke davno preboljene infekcije i da si imuna. Kad sam prvi puta davala krv s 18 god dosao mi doma nalaz nesto kao "lazno pozitivan nalaz na hepatitis b" i kao da trebam ponovit kontrolu nakon par mjeseci. Otad sam jos nekoliko puta davala krv i nitko nikada nije slao nalaz da imam hepatitis, sto bi sigurno dobila, da imam. Tako da brisi te suze i ne tuguj prije reda. Meni se trenutno cini veci problem ovaj skraceni cerviks 2,5 cm na koji te nitko do sad nije upozorio, a meni moj dr radi dramu vec 2 mjeseca! Miruj (jbg suđeno ti je valjda cijelu trudnocu) i izgurat ces do termina bez problema, samo me cudi zasto ti je ukinula normabel, meni ih je dr bas propisao radi tog cerviksa i kontrakcija... eto sve skupa mi je malo cudno s tom doktoricom... 
    Zabica i teja, a da se vi zamijenite?!  ma bit ce to sve kak mora biti, stignu se one jos dignut,spustit, okrenut, sto puta do poroda!

Abies
    27. Travanj 2016. 20:59

Sarlina super izgledas. Komoda slova i pelene bas super. Tak su mi fora te pelene. 
    Svaka cast u kreaciji. Zamisljam jedna na zidu a jedna kako vise sa stropa. 

Joj s tim trbuhom se osjecam ko kit tj trudna zenka kita, plavetnog...jos malo :)

Aurelija
    27. Travanj 2016. 21:06

Sarlina, i ti si bas zgodna trudnica! Slova su mi super, jel ti to na cnc tak precizno izrezujes?  pelenice su mi prekrasne, iako ja osobno nisam bas pristasa tih mpp, tj ne vidim ni jedan racionalan argument u odnosu na tetre (cijena, teze susenje...), osim da su medene...  da ih kupim, beba bi gologuza svugdje isla hehehe

Bruna257
    27. Travanj 2016. 21:08

Aurelija hB pa si me sad utjesila... Ne kuzim uopce zasto me isprepadala s tim.... A trebala mi samo uputnice napisat,nista ju nisam trazila.... Tek se vratila sa specijalizacije, sa njom bila jos neka mentorica... I obje cudno gledale taj nalaz i obje se slozile ukinut normabel... Ja zovem sad stajcera da bi mi rekao ok, crvx je takav,normabel pij, a ono nemoj panicarit nego dodi u ned kod mene pa cemo o svemu popricat...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    27. Travanj 2016. 21:15

Hihihi hvala cure...
    MPP - hm imam toliku volju - SADA hahah..ko zna, ja sam za sve opcije...ako ne bude išlo, onda prodam, posvađam se sa MM i ok...hihihi..imam podršku oko toga pa ćemo vidjeti...a i 45 tetri pa ćemo vidjeti...Sušilica stiže idući tjedan...
    Slova-pojma neam kako se stroj zove, ali ima žicu koja se užari i reže stiropor-suuuper stvar! Uzela stiropor tvrdi od 5 cm i udri mala....super sam zadovoljna...rebrasto izgledaju i obojala ih bojom za zid koja nam ostala od prije par mjeseci...

sarlina
    27. Travanj 2016. 21:18

Bruna...vidiš da će biti sve ok...općenito ne kužim dr koji uspaničare trudnice a da im ne objasne mogućnosti i što može biti ili što je moćžda bilo i zašto je to tako....uh

Bruna257
    27. Travanj 2016. 21:20

Znaci na nalazu su lijepo napisani antigen HBs negativan i antigen HBc negativan, jedino anti-HBs pozitivan.... I tak me pogledala ko da imam hiv, odma me isprepadala.... A ovo znam da sad moram stroze mirovat, al nije mi bed... Neznam, osim da cu se prepisat od nje bilo kome drugome.... Ko ce sad nedjelju docekat....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.