Dunya ja svaki dan razmisljam o tome, kako beba stvarbo dolazi i kakva cu mama biti, jer sama sebe u nekim stvarima jos uvijek smatram neodraslom.... Mene jos od sinoc peru hormoni od onog glupog soka koji mi priredila mlada i nadobudna doktorica...
A mm divan, oprao sude od rucka, oprao ves, rijesio poljoprivredu vani i zivotinje nahranio.... Zalozio u peci i jos mi veceru pripremio... Vidi da mi tesko hodat po stepenicama...ZELIM VAM SVIMA TAKVE MUZEVE 😍😊💞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vecer ljetnice, nesto ste tihe 😊
Ja u krevet idem na spavanje... Iako sam odvalila na kaucu od 19-20h 😨 neznam kad mi se takvo nesto desilo
Cijelo popodne pokusavam maloj skinit temp na prirodne nacine al nece pa nece, dala sam joj prije sirup ide noc a njoj stalno oko 38.5 padne mrvu nakon obloga al onda se odma digne
Sutra će valjda bit bolje
U svakom slucaju bas sam nekako umorna.
Ellie sretno sutra na uzvu i da nam se i Ena udebljala malkice 😘
A muz ti je odlican haha!
Abies ma nema plakanja ako zavrsi itko na ad-u , sve je to za ljude
Zvuci cool stvarcica ta iz mullera
Ja s curom nisam ni osjetila ad, nekako je sve to islo lako valjda jer nije jela nocu
Deedee i u tebe veliki decko 😎
Bruna mljac! Bravo za muza!
Dunya ajde hb nek ste gotovi 👍 a hormoni ah poznato samo polako znas i sama da je panika neosnovana i da ce sve to ic kao da si rodena za tu ulogu kao i sto jesi 😉
Idi pojedi si komad toga sto tm jede bit ce odma bolje ili komad 🍫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy nisam malu dojila, zbog odredenog spleta okolonosti nismo nikad ni krenuli s dojenjen
Tako da meni to sad sve novo i kao neki sf
Pokusat cu pa sta bude nemam nekih ocekivanja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prije nego vam poželim laku noć, da vas obavijestim da accuweather za Zagreb za 6.mj kaže da će bit sunčano i toplo!! Veselim se sunceku i haljinama bez najlonki
P.s.bruna nagradi takvog muza!
Laku noć ljetnice!
Deedee hahaha ma nagradila bi ja njega... 😁😁😁😁😝😝 ali jadan zaspao od umora... A i ja ko slonica nelica jedva pokretna na krevetu, grcevi me samo tako ulove u nogama ili medu rebrima cim zauzmem neku malo drugaciju pozu... 😁😝 doci ce i bolji dani 😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Dezurne nocne ptice.
Kakve majke cete/cemo biti. Svakakve. Za pocetak nesvjesne da si mama. Iscrpljene, spavat na podu stolu... pitat se sto mi je to trebalo. Onda ti se prvi put osmjehne. Pa veli mama tata...
Pet dana si naj mama, onda krecu kazne pa mislis da grijesis sesti dan. Sedmi si zbedirana. I ispocetka opet najmama. Utjesis se onih idiota koje poznajes kako mogu bit ikakvi roditelji a klinci super. Onda mozemo i mi.
Jedino sto cete sebi pomoci, cim netko pocne kvocat, uzmi bebu i u drugu sobu. Svi pametuju. A po porodu smo preosjetljive. Zasto plava kutija kreme, a ne zuta. Zasto pelena ja sam to tako pazi kako kupas pa je hladno u kuci. Tko vam ne pase, bjezte!!!
Jutro!
Probudih se u grčevitom smijehu.
Emily me cijelu noć bocka nogicama pod rebra i sad je našla jedan dio koji me vise škaklja nego boli. Dragi me gleda i misli da sam luda 😂.
Trenutno se igramo detektiva. Ona izboci stopalce ili sakicu i onda ju ja pratim po trbuhu prstom i nagadam gdje će iduće iskočit.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Da zaboravih Bruninog muza pohvalit. Nice
E Crazy da - osiguravas sve kad propuzu, pocnu se dizat u sjed.... mi smo pod tepih stavili 2cm spuzvu. Bas si me sjetila!
Ad mlijeko - ja u pocetku nisam imala dovoljno pa je bilo ad obrok dva. A taj cooltwister sam dobila na poklon. Najnajnajbolji poklon.
Sortiraj odgovore
Najstariji