Sarlina ma Mia je prava curka taman kako treba bit vidit ces. Kazu sve app da u 36tj bebi ima oko 2700g moj eto nema 😆
Nek su nam zivi i zdravi za ostalo cemo lako.
Super sto si skuzila od cega zgaravica sad izbjegavat u sirokom luku. A frendovi majstori eh
Tpol tako sam i ja na prvom porodu isla bit hrabra pa kad je zagustilo preklinjala sam za epiduralnu jbg bilo kasno 😂
Meni moji zive kat ispod nas pa ce mama uzet go i uskocit ako ne nista sa kuhanjem.
Crazy idi na bolovanjeeee! 😘
Joj joj necu ja dojit 😆
Aurelija ma tko kaze nema panike prvo ti je ne opterecuje se i zivi do zadnjeg u neznanju tako sam i ja u prvoj t 😘
Inace sad curka dobila temp. Pa nemogu virovat ona i mm uvik u duetu 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke citam vas oko tih kila i mislim si da moja Ena i nije tako mala. 33+4 je bila 1900 pa mi rekli zastoj u razvoju...
Sutra imam opet uzv, nadam se da Ena ne drzi vise dijetu.
Joj ljudi su fakat idioti- ovdje su posjeti od pola 5 do pola 6 al dopustaju sestre i van toga. I onda umjesto da budu ljudi mirni i uopce zahvalni sto smiju tu biti galame i okrecu fotelje i svasta po hodniku van vremena posjeta.. Bas su sestre bile ljute, nemaju obzira nikakvog ljudi...
Super pregledi. Imenjak nam se zbucao. Neka.
Ja odkunjala cijeli dan. Valjda ce sutra biti bolje. Mora jer moram po uputnicu. Jedino me svekar zeznuo s ruckom. Dosao gladan. Nije bas bio u planu. Pa ono moje veselje da imam od jucer...a neka.
Ono sto sam zahvalna Bogu sad mi ima tko skuhat caj (i lozit pec)
Sanjarka, sad s dojenjem - ja budem al sigurno necu kao s prvim kad dobije ad mlijeko tulit u kupaoni. Bit cu sretna za svojih 10min. A za ad mlijeko ono sto preporucam imat je cooltwister. U mulleru ima za 200kn (obicno je na podnoj polici). Jedna bacvica koju napunis vodom i drzis u frizideru. Gore se stavi kipuca voda, a dolje curi ohladjena na koliko namjestis 30/40/50 stupnjeva. I gotova hrana za minutu.
Uh koliko sam imala planova danas a ja kunjam. Bit ce u sub/ned sve.
A strah od poroda - kao sto mi seka prica. Naidjes u divljini na gladnog lava i znas da ce te pojesti. A cemu se muciti i plasiti. Samo pogorsavas sebi. Dobra teorija, a sad praksa. Kak bude :)
Sad se nasmijao mm- salje mi sav sretan sliku autosjedalice (kupio je danas) i stavio ju odmah u auto- sav ponosan. A ono sjedalica naopacke stavljena kaze on da je mlad tata. Dirnulo me sve to cudno zvuci...
A ovo sve o porodu- nitko ne zna dok ne proba, a i onda moze svaki porod biti razliciti... Ja samo prenjela sto sam iz live prijenosa cula 😀😀😀
Bas tako Ellie. Samnom je bila zena koja je 4. rodila. Prva tri poroda ok, cetvrti ju slomio.
Muz ti je spreman do kraja. Samo nam ti Ena budite dobro
Kad su mi rekli da moj mali u 32 tjednu ima 1980g, moj izraz lica je bio: Ooo-ooo! Kako ću ja sva sitna i uska rodit tog malog kita! 😛
Kaže doktorica: nema veze koliko si se udebljala, (jer sam na +10,) tvoj mali će imat oko 4 kg!
Ja si mislim: Boze pomozi! hahaha😂😂
Deedee meni je prvi malac bio 4100g. I nije bilo problema na porodu... nekad veci lakse idu, nema ti tu pravila... ne zamaraj glavu s time... i nijedna od vas također, svi smo razliciti, glavno da ni jedna beba ne zaostaje u razvoju.
Ellie ovo za posjete je stvarno nekultura teska, a za muža bravo, bas je vrijedan!
Sanjarka, jesi curku dojila? Ne moras se bojat zbog operila hehe da se nos odstopat i na druge nacine. Meni je dojenje bilo puno prakticnije od AD... jedva smo jedno pakiranje potrosili... al ti po svom kako ti najvise odgovara ;-)
Nadam se da ce curka brzo ozdravit :-)
Deedee meni je prvi malac bio 4100g. I nije bilo problema na porodu... nekad veci lakse idu, nema ti tu pravila... ne zamaraj glavu s time... i nijedna od vas također, svi smo razliciti, glavno da ni jedna beba ne zaostaje u razvoju.
Ellie ovo za posjete je stvarno nekultura teska, a za muža bravo, bas je vrijedan!
Sanjarka, jesi curku dojila? Ne moras se bojat zbog operila hehe da se nos odstopat i na druge nacine. Meni je dojenje bilo puno prakticnije od AD... jedva smo jedno pakiranje potrosili... al ti po svom kako ti najvise odgovara ;-)
Nadam se da ce curka brzo ozdravit :-)
Ono kad te muz iznenadi sa vecerom u krevet :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Curke, samo da vas na brzinu pozdravim! Mi dns konacno zavrsili sa spremanjem, imala u stanu 8 ljudi, svi pomagali.
Prematalica spremna i napunjena, kinderbet odgadam sastaviti jer me dns tako oprala depresija/strah/neka tuga da kako cu ja to, kakva cu mama biti, da ja to ne znam, da ta beba doista dolazi.. Koma. Mm pita kako cemo namjestiti sobu, di ce kinderbet di prematalica a ja tulim kao mala beba... strasno kako me peru hormoni...
Zadovoljna sam vasim pregledima, bebe fino rastu, vidim da se priblizavaju mojoj curi (hb da ne nosim samo ja malu mrcinu), i samo neka tako nastave.
Bruna, ljubomorna na tvoju veceru, mm sad jeo a ja ga gledam ko da sam iz gladi utekla..
Sad me masira, stopala me jedva nose, pa svaku vecer masaza istih...
Zelim vam svima laku noc! Naspavajte se. Barem donekle.
Sortiraj odgovore
Najstariji