Cure evo obecanih slikica nasih kolica:
Sportski dio smo vec spremili jer nam sad na pocetku nece trebati pa da ne nakuplja prasinu
Ja evo danas cijeli dan u lezecem. Nocas me probudila jaka grlobolja, puni nos, ujutro boli svaka kost, koza... Isla ujutro kod dr kad nisam znala koje tablete da uzmem i kaze ona meni, pocetak gripe Sad par dana izlezavanja, spavanja, toplog caja pa cemo vidjeti hoce li biti bolje ili gore. Sreca pa nemam temperature...
Ellie, nadam se da ce se tlak uskoro normalizirati. Ali kao sto cure kazu, bolje da si kod njih na promatranju nego da kod kuce nesto krene po zlu. Brzo ce i to proci, a kasnije ces o tome kroz smjesak pricati
Zumbul i Teja, trbuscici su vam bas krasni
Zumbul, meni tvoj trbuscic ne izgleda ko da je nisko, moj je jos nize. Prije nekoliko tj sam skuzila da vise nije onako visoko kao na pocetku (osim kad se dobro najedem ), a kad usporedim slike bas se vidi da najvise raste ispod i oko pupka
Crazy, ne znam sta da kazem na takve osobe... Mislim da ja nebi izdrzala biti tiho. Ali pojedini stvarno ne razmisle prije nego pocnu vrtjeti tim jezicima
Crazy, ahahahaha, strgala sam se ja ne vjerujem!!!! Koja kuja, ajme... al ajde barem smo s malo nasmijali na tvoj račun! I super za porodiljni!
Zumbul, trbuh uopće nije nisko, taman!
Teja, ti si u ovoj kategoriji ko ja, s malim trbuhom! Superr, sve mi se vise sviđa ta varijanta hehe! i sretno na pregledu
Ejic, kolica su bombon!! Koja su to? Ja bi isto neka girly, al ne zelim za par godina kupovat opet, ako budem imala sina sad si me sjetila da i ja dugujem sliku!
Pozdrav svima, juce nisam. Bila online i odma vidim hrpu ispisanih stranica i zato nemojte zamjerit tesko je sve popamtit. Vidim slike trbuha bas su vam svi lijepi , moram uslikat svoj da pokazem.
Kolica su takoder lijepa
Ellie bas mi zao da si u bolnici , svi mislimo na tebe ❤️
Ja sam danas bas naisla u trgovini za bebu stvari, na snizeno jos 30posto pa sam ovo sve kupila za 15e
Sretno svima na pregledima! 🍼🍼🍼🍼
Aurelija, hvala! Mozda na slici izgleda malo ko da su ljubicasta (odsjaj od zavjesa i dekora
), ali su neutralne bez boje-i ja cekam pisulinca
To su peg perego book plus 3u1. Za sad sam prezadovoljna s njima i vrijede svake kn- vidjet cemo koliko cemo biti zadovoljni kad ih pocnemo koristiti. Dragi komentiro da za uporabu tih kolica treba poloziti tecaj koliko kopci i rucica imaju
Daj sliku tvojih. Koje ste vi uzeli?
Ejic, gledam kako divna kolica imaš i onda skuzim da mi imamo ista samo u plavoj boji
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Tpol preslatko mi je sveeeee 😍
Ejic uh zvuci bolno, ozdravi nam cim prije! ❤
Kolica su mi odlicna!
Evo sam se dobro prejela, idem sredit sude pa se uhvatit peglanja koliko mi trbuh dopusti
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure!
Malakoza, 😂 znaci da si dobro odabrala kad su ti jos uvijek lijepa iako ih vec imas doma
Sanjarka, hvala! Kako je tvoj muzic? Jel temperatura prestala?
A nije ni cudno sto nas je toliko bolesnih sad. Kod nas evo sad posljepodne palo vise snijega nego zimi , a ja se poradovala proljecu
Teja- ja sam se sva pogubila oko tog porodiljnog i oko komolikacija.. prijavljena sam da radim od 01.12.2015, a na komplikacijama sam od 04.01.2016.. svaki mjesec iza 22.idem po doznake za komplikacije kod gin.i nosim na HZZO.. sutra idem isto za ovaj mjesec dignut komolikacije, ali mi nije jasna jedna stvar..
Oko 10.05 moram ic zatvorit komolikacije i otvorit porodiljni ili kako ? 45 dana prije ocekivanog poroda se otvara porodiljni ? Barem sam tako nasla na netu..
Kako ce mi onda ici isplata ? Koliko cu dobivat porodiljnog..
Mislim, nema tajne, sad komolikacije dobivam oko 800 kuna..
Ptijavljena sam na placu od 2.600 kn..
Da li cu dobivat puni iznos place na porodiljnom ili ne ? Posto sam kako sam i rekla , od 01.12.2015 prijavljena da radim?
Ejic-prekrasna su ti kolica 😊
Tpol-super za soping 💪
Curke koje su komentirale moj trbuscic.. Hvala ☺
Vidite li strije ? Sad koda su malo izbljedile , ali na pocetku kad je to pocelo pucat izgledalo je bas bas ... 😂
Kad se ide na bris za B-hemoliticki streptokok ? U kojem tjednu ?
To bas moram sad pitat na kontroli..
Zabica i ostatak, izvjesce nakon kontrole ?
Sortiraj odgovore
Najstariji