Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    27. Travanj 2016. 12:55

Curen ja jos u predradjaoni nikako da se oslobodi mjesto na odjelu da me prebace dole... 
    Na viziti samo rekli da ce me ptebacit na odjel i da cemo tada dalje. Tlak mi je ok sad. Ctg su mi sad iskljucili radio je 10 sati sad ce valjda sve vidjet...
    Uglavnom  grozna noc/ dan. Nista nisam spavala, nisam se smjela micat zbog ctg-a, tezak zagusljiv zrak, iz radjaone vriste..
    Al samo da mrvica bude ok necu se zaliti 

Sanjarka najradje bi ti svoju haljinu dala koju kupila ta svadbu na koju neidem...

CrazyPuppet
    27. Travanj 2016. 13:06

Pozdrav curke, evo ja na svojoj drugoj kavi, pa da se malo javim.
    Sanjarka, a da naručiš iz mama nova u zg ili u H&M-u? Baciš neki fora remenčić na cijelu stvar i gotovo. Doduše, ne znam što se tebi osobno sviđa  koljeno je malo bolje, stvarno mi nije jasno što se tu zbilo, mah tko zna, glavno da ide na bolje. 
    Sandrich ne znam kako mi promakla tvoja slikica ali super je buša 
    Zumbul meni se to ne čini niš nisko - trbuh se zna spustiti ako je prije bio više, ali to je normalno. U kojem si tt? 
    Ellie, nadam se da mala rastura CTG, već sad ima iskustva, drži se 

Ja bila do hzzo-a i kaže žena da ću imati punu plaću onih prvih 6mj na porodiljnom, dakle wooooohooooo :D I kaže da ako odem na komplikacije prije da to nema veze s naknadom na porodiljnom, al na komplikacijama bude malo niža naknada. Pa sad još razmišljam dal da idem službeno na to bolovanje ili ne - vjerojatno ću radit i dalje sve dok ne budem od trbuha mogla dosegnut tipkovnicu (bez obzira na bolovanje) :D
    A imam za prijavit i jednu neugodnost koju sam doživjela danas - neka šefova klijentica (babuskara s neviđenom jezičinom koju već znamo po neprimjerenim izjavama) bila kod šefa u uredu, kad sam ja došla po pečat, i nisam je namjerno htjela pozdravit jer mi je već i ranije bila nešto iskomentirala... Ugl, žena kaže " ooo pa vidi ona je trudna!!!" i obrati se šefu i pita jel dijete njegovo...!!!!!!!!
    Ja sam izletila iz ureda i prostijelila je pogledom, nisam joj htjela niš odgovarat, jer mi se neda spuštat na razinu takvih budala. Al neće ona meni više u ured...

Zumbul
    27. Travanj 2016. 13:29

Crazy- sad sam u 33 tt

Ajde, smirile ste me malo da nije nisko..  hvala Vam ❤

Abies- da, bas mo ljepo nateknu nogice 😂 ali bide bolje kad muz izmasira... 😀

Ellie- drzi nam se , cuvaj se 😘

MomM.94
    27. Travanj 2016. 14:37

Ola ljetnice..

Mi se polako spremamo na pregled, narucena 15:45, iskreno se nadam da bude sve oke..
    Sanjarka me izostavila  s popisa pregleda, al oprosteno je, to su sve cari ttrudnoce... Sretno u potrazi za odjevnu kombinaciju, i ja sam muku mucila prije 2tj jer smo isli na firmu u restoran, i nakon hodanja i hodanja nasla u Importannama crnu haljinu s remencicem ispod grudi, taman za mene trudnicu..

Sto se tice HZZO, meni tetka tamo radi, i informirala me o svemu..I ja sam bila zaposlena do 12.mj, onda mi nisu produzili ugovor, al ja u 10.mj otisla na komplikacije, i sad kao nezaposlena osoba moram 28 dana prije poroda zatvorit komplikacije, i prijavit se na HZZ,  da dobim za tih 28 dana naknadu s burze jer imam pravo na nju, i onda kad rodim dobivam 1663 porodiljnog, i nakon isteka porodiljnog imam pravo na ostatak s burze.Ajme jesam zakomplicirala..

Ellie bas mi je zao kaj te toliko muce, al sve ce to brzo proci, i zaboravit na to sve kad primis bebolinu u ruke... Drzi se i cuvaj see..

Zumbul busa ti je totalno simpaticnaaa. ..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MomM.94
    27. Travanj 2016. 14:49

Evo i nas sa 33+4..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Abies
    27. Travanj 2016. 14:57

Teja wow. Ja sam tako izgledala s nekih 20tt. Ah..sjeta :)
    Dosla doma bez prometnog kaosa. I nadjem zadnju kocku cokolade .... slatki muzic

Deedee01
    27. Travanj 2016. 15:00

Crazy ljudi su uvijek slobodni sve komentirat na glas! Ne znam uopće sto bi joj odgovorila, još me hormoni soraju, sigurno ne bi bilo bas ugodno,

Teja takav sličan je i moj trbuh samo malo veći! Predivne buše curke!

Zumbul meni cijelu trudnoću trbuh nisko, nije bas nikad bio visoko, uvijek je među nižim "dimenzijama"

Sanjarka88
    27. Travanj 2016. 15:45

Di ste ljetnice? Jel vam udara juzina kao i mene? 😞
    Ja stavila malo blitve skuhat. Ima pohanog od jučer i dosta.

Da da Majo javi se zelimo vidjet tvoj trbuh u terminu ❤
    I gle one Starim sto je zasutila kako cu je spucat sljedeci put na kavi 😎

Ellie nadam se da si vec u sobi! Stvarno mislim da nije normalno da s takvim tlakom slusas vristanje iz radjaone 😠 ni jedna trudnica to nebi smila slusat dok ne ide sama u boks

Abies znaci riješeno? Super. Koja cokolada te docekala? 🍫

Teja oprooooosti! Nije namjerno neznam di si mi se izgubila u svim tim kopiranjima 😞 sretno na pregledu i molimo odma izvjestaj a busa ti je super, ne izgleda def toliko trudno 😘

Sunshine pravi ti je muzic 😘

Crazy dizs! Jel ta normalna? Bitch! Nevjerojatno 😠

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Travanj 2016. 15:48

Pregledi:

Sri: Zabica, Bruna, Teja
    Cet: Curica×3, Sanjarka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

uykmyjh
    27. Travanj 2016. 15:51

Ellie drž se 
    Ostale, sretno vam svima na pregledima! 
    Crazy jel to ona scena sa deadpoolom kad mu naraste ručica? Ja sam na to jedva došla do zraka 

Predivne su vam buše 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.