Prvo da cestitam na prvim proljetno-ljetnim bebicama. Malamimi super si ti to izgurala, sad neka budu dobre bebe, puno spavaju i slusaju mamu 😊
Iako su krenuli porodaji na temi, kod nas ni LJ od ljeta, snijega u ljubljani pada ko blesav, a ja si posadila na balkon i fuksije i lavande i odmotala masline iz folije i sad se nadam da nece sve smrznut.
Nisam se javljala par dana jer smo bili u poslu oko zemljista. Odobrili nam ono zeljeno zemljiste i sad sljedi placanje + papirologija + projektiranje kuce. Mislim da cemo to s kucom pustit za proljece jer jednostavno nemamo sad vremena sve obavljat, a s montaznima je tako da unaprijed moras znat di ce bit koja uticnica, kakva kuhinja itd, nema naknadnog kopanja.
Mislila sam da cu sama moc organizirat i vjencanje ali sljedeci tjedan ove vece stvari prepustam organizatorici. Nisam mislila da je toliko komplicirano nac salu!
Mi smo kupili boju za bebinu sobicu, neku mint zelenkasto plavu, pastelnu i bas ce se super uklopit s rozim zavjesicama i posteljinicom, samo moram tajit taj rozi dio do izlaska iz bolnice. Jedva cekam da sve vec namjestim, iako ne znam kad ce mi namjestaj bit gotov jer je svekra ko za vraga opet ulovio isijas i prosle godine je 2 mjeseca lezao dok nije proslo, nadam se da sad nece bit tako jer cu popi..
kupila sam ja i materijala za sivat plahtice i jastucice ali mi se pokvarila masina i sad jos to moram nosit na servis
Vec sad znam da sam vecinu toga zaboravila sto sam mislila napisat ali probat cemo ovako bez salabahtera na brzinu
Mislim da je Mare u problemu s gljivicama, ja sam ih imala prije trudnoce stalno, onda mi je jedna zena rekla da jedem sto vise cesnjaka, e sad da ne smrdis bas po njemu, ja sam ga pila kao kapsule, dnevno 3-4 reznja popila s vodom i to ih ubilo i vise se nisu vracale.
Sanjarka dobra si ti s tom robicom, mislis pola susjedstva obuc ili? a ja mislila da imam puno (meni ce sve stat u jednu masinu, ali doduse moji brojevi ne prelaze 56)
Crazy mogla si joj rec da nije od sefa, da je od njenog muza (ako ga ima uopce, tuka isfrustrirana)
Koja razlika u trbuscicima, po izgledu je stvarno tesko rec i procjenit u kojoj je fazi, sve smo drugacije. Ako stignem uslikam se i ja, mislim da je sad ipak vec uocljiv, jucer sam skuzila da se nesto pomice jer se nisam mogla obrijat po prvi put u ovih 27 tjedana, dobro sam i izdrzala.
I to je to sto je moj mozgic zapamtio.
Hey hay
Kratko javljanje prije nego odem zubaru ne volim zubare
Ovdje kiši, tj pljušti većinu dana i puše, bljak bljak..
Moj mališa se napokon probudio iz zimskog sna pa je jučer i danas nešto aktivniji, valjda protestira zbog ružnog vremena
Zumbul uopće mi ne izgleda nisko trbuh, taman je! Što si otkrila za pedijatra? Ideš u Sesvete?
Teja tvoj trbuh uopće ne izgleda veliko, taman da ti ne smeta previše - ti si u Majinoj kategoriji gdje ćeš ti kod pedijatra pošto ga nema u Vrb.?
Ejic i Mala koza same here, pridružujem se klubu istih kolica moja su traper varijanta - ta su mi se činila najprirodniji materijal (najbliži pamuku). Jedino sam ja konstrukciju uzela book s jer su mi se kotači više sviđali
Tpol super ulov za 15 eura!!!
Ellie žao mi je što moraš stalno slušati te zvukove, to mora biti grozno!!
Sanjarka bit ćeš originalna u trenirci na pričesti
Crazy tebi je nadimak možda crazy ali ona žena je stvarno stvarno crazy!! svašta si ljudi uopće dozvole reći... užas koja je to nekultura
Ejic, meni izgledaju totalno roza hahaha, bit ce da je odsjaj neki
Evo nasih, stavila sam sliku s oglasa, lijena sam slikat sad to je maxi cosi mura 3, uz kosaru imamo i sportski dio u toj boji, a jaje uzeli novije, crveno. Prezadovoljna zasad, vidit cemo kasnije
Zumbul bas tako. Do 10.5 si na bolov onda na porodiljnom. Bolovanje je znaci kod tebe min 800-4200. Onda dobivas na porodiljnom punu placu. Do djetetovog 6mj. Onda 1600 (max) iducih 6 mj.
Meni se kompl i placa poklapa jer u tu 100%placu ne ide prijevoz topli obrok dodaci (terenska sub ned nocni rad i rad blagdanom)... konkretnok ja pusim oko 2000kn na sve te dodatke
Onaj dio koji nisam ziheras - ako je tata 9-12mj na porodiljnom dobiva jos 2 mj koja moze iskoristiti do 7 god djetetova zivota????
Sanjarka dorina napolitanka - al nije bilo price oko niceg. Samo se sjetio ostavit kockicu
Uh jb ti mobitel umjesto listanja stranice vec neznam koji put zahtjev saljem. E pa sori nekim curama, ak je i vama neobicno meni je neugodno
Zumbul, ako nemas nekog staza prije, mislim da ces dobivat samo 1600... a strije, ko ih je izmislio!! Ja imam na bokovima od puberteta, al ne dozivljavam ih uopce i skroz su bijele, tak ce i tvoje izblijedit Zasad kuc kuc, nema!
Miska, super za zemljiste! Bas sto kazes, meni je isto fascinantno kolke razlike mogu biti izmedu trudnica u istom tt. Najbolji primjer teja i zumbul sad! Uopce ne mozes imat prdodzbu na temelju trbuha!
Dok ispisem i posaljem vec nova str plane.
Miska jupi za zemljiste :)
Ves masine... bas zbrajam 1 rucnici tetre bijelo. Jedna tamno. I jedna frendicine robice. Valjda. Ajd nek bude 4 za svaki slucaj. 56-62 i nesto malo 68. Jos ceka 5 posteljina kolijevke. Kinderber cu u zimi imat. Pa jos ta posteljina ceka. Znaci u prosjeku sam
Curice moje, ja došla s pregleda. S bebicom je sve ok, ima 730g, veli da je mrsavica s dugim nogama na mamu :)
Ali je skroz nisko, već se okrenula za van :/ zatvorena jesam ali je glava skroz dolje. Strogo mirovanje, jastuci pod guzu i u roku 3 tjedna se treba popeti gore. Zabranjena šetnja, sjedenje i dugo stajanje. Kaj da velim? Nadam se da bude posluhnula.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Eeee evo nas s pregledaaa..
Zadnji put bila kod svoje ginekologice, radila mi ctg-kaze trudova nema, srceko savrseno kuca...
Pa smo isli na ultrazvuk, kaze da sam zatvorena, Leon ima 2075kg, i dugacak 44cm..
Zumbul ti si pitala za bris na streptokok, meni ga evo danas napravila, i sutra ga ja moram nosit u D.Selo u Dom zdravlja do 9 sati.. I onda ic po nalaze, i odnest ginekologici i daje mi uputnicu za bolnicu.. I to je too..A za ovo s porodiljnim mislim da ti je Abies dobro objasnila, ti moras otvorit 45 dana prije i dobivat ces prvih 6 mjeseci punu placu, i ostalih 6 1663kn, al za svaki slucaj provjeri na HZZO-u..
Vjeverice to bas i meni stvara problem pedijatar... Ja sam bila s kumom kod te obiteljske kaj mijenja pedijatricu, i bas je mlada, nema ni 30 godina, i bas mi djeluje neiskusno, mi smo dosle s kumicnom jer je dobila osip a ona je rekla da nezna kaj bi to bilo i poslala je u bolnicu.. A tam ustanovili da ima obicni pelenski osip, i cudili se ko ju je u bolnicu zbog toga poslal.. Al navodno kolko sam cula da treba doc jos jedna pedijatrica u Vrbovec u 5.mj, i ako je istina to je super, a ako ne onda sam u problemu..
I mene je bas mucilo kak tak imam malu busu, al sad sam vec navikla na njega da mora biti mali i to je to, bitno da malac napreduje i da je po mjerama sve kak trebaa...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
E i da! Leon jos uvijek na zadak, bas se nece okrenut, kaze da postoji sansa da se okrene ali jako male su sansee... Bas me to muci..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Zadak. Cula sam da uzmes lampicu i svijetlis. I slusalice pa pustas muziku.... ili doktor rucno okrene. A eto Malamimi i porodi na zadak
Ako neko sazna za ova dva mj tatinog porodiljnog nek ispise! Koji su uvjeti za ostvarit ih
Sortiraj odgovore
Najstariji