Bucke pozdrav 😜😘
Ja oprala vec 2vesmasine i razvukla ves, pospremila kuhinju, zamijesila kruh i pripremila si za rucak... Strgana sam, sad legla, cekam mamu da prije s posla dode pa da ona nastavi.... Kisa pada i sugavo je... Jos kad se sjetim da popodne na pregled, ufff... Danas je dovrsavanje ormara, jucer kum iskoristio popodne za poljoprivredne radove tako da danas zavrsavanje kad je kisa... Al ce bit ciscenja....
Neznam koja od vas je jos danas na pregledu, al sretno nam... 😊 da nam bebice budu vesele,zivahne i da sve bude kak treba...😍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pozdrav curke!
Kod nas je tako hladno, vjetar divlja, uskoro će kiša. Vidim da je i kod nekih ista situacija. Travanj je stvarno zamijenio prevrtljivu veljaču. Noć mi je bila koma, sjedila od 3-4 na wcu...sama voda je izašla...pa ne znam kaj se to događa. Valjda bude se popravilo. Hana je ritala i nisam mogla zspati. Uglavnom, ova noć koma. Danas konačno pregled jedva čekam da vidim svoju mrvicu, pardon, ona je već velika cura
U 12 imam instrukcije, onda se spremim i najedem i pravac ginekolog. Potrgala sam kupone za Muller da opet nešto uzmem...još mi puno toga fali. Danas nisam popila nikakvu tabletu da vidim možda je od neke od njih to meni u trbuhu loše + grčevi.
Ellie, opet hospitalizacija? Kad bolje razmislim, bolje tako nego da se doma mučiš. Tamo si ipak pod kontrolom liječnika.
Aurelija
Šaljem sliku Zumbulice a moja slijedi u nedjelju.
Javim se s pregleda, nadam se da je sve ok i da sve mjere štimaju :)
Pozdrav
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Hvala ti Zabice za slikice..
Mislite li ljetnice da je nisko jako ?
Kontrola je tek 03.05..za tjedan dana..
Hej ljetnice!
Ja dosla iz kvazi shopinga i nula bodova, ono sto sam probala mi stoji ko.... A necu ni komentirat, obicno sam malo prase 😭😭😭 ic cu na pricest u trenerku! 😠
Vani juzina, ceka se kisa ugl bljak! Stavila sam trecu turu juniorove robe prat a cilj mi je opeglat i bar jednu od ove dvi koje su se osusile. Ako bude volje...
Dunya pa ti si skoro skroz spremna bravoooo! Da da jos sitno brojimo, a sto ima da smo tipkale na trudilicama ha? ❤
Ellie sto kaze vizita? Javi seeeee
Abies jel sve proslo dobro na hzzo-u?
Zumbul wow koja busa! Meni se to uopce ne cini nisko sto se mene tice it s ok 😉
I sad kad ste sve uspili sredit uživajte vas dvoje u miru svom 😘
Bruna sto si nam ti bila vrijedna u rano jutro 😎💪
Crazy jel koljeno bolje? Ajde evo srijeda vec do pola pa jos dva dana 😘
Zabice opet crijevni problemi? Hm a da spomenes ginicu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka- ma meni je isti kad ga vidim svaki dan , ali kazem, kako me mama nije vidjela par dana , kaze da kao da se spustio.. pa reko da pitam tu vas sta mislite..
Znam kako ti je sto se tice obleke za pricest 😂 meni seka iduci vikend ima krizmu, i stvarno neznam sta obuci.. Jedino sto mi na noge ide su starke , i to kad ih skroz opustim u znjirancima... tako da ja nemogu nosta svecano, a i ne stanem u nista, vidis me kolika sam 😂
Ja cu najvjerovatnije starke, tajce i neku ljepu tunikicu.. nema mi druge 😊 ljepo se nasminkat i frizurica i bonboncek 😁😂😀
Ja sam isto prala sinoc 4 masinu robice sa svog malisana, a usput i isprobala novu ves masinu. Peglala sam sve redom kako se susilo, ovo od sinoc sam vec opeglala, rucak jos malo gotov, gleda se Tudi Zivot i eto 😂
Zumbul niti meni se ne cini busa previse nisko. Nesto nize ti je trbuh,al to je ok. Meni je tako otpocetka nisko, nekad gledam da iznad pupka niti nemam trbuha. Stavim sliku koji dan kad ulovim neku lijepu.
Sanjarka ja sinoc pregledavala robicu kaj sam dobila na posudbu i sva se rastopila mislim da nisi pretjerala jer smo tu negdje sa brojem vesmasina
Ja sam razvrstala u 4 masine + bijele tetre. Ali ja perem od 56-68 i svi kazu da imam dosta ali ne slusam. Ovo mi je prva beba i gustam u svemu sta kupim i ne prestajem, mm za sada jos ne prigovara....
url=https://lilypie.com]
O i zaboravim napisat kako su mudri ti muski. Kao sav je lezeran i ne zanima ga robica,a sinoc ga zamolim da odnese robicu na tavan da ne nosim ja,pa cu ja rasirit. Kad njega nema pa nema.... rasirio on curkinu robicu,cijeli dan si ga zamisljam kako to radi i gusta
url=https://lilypie.com]
Sanjarka to ti je tako kad ne mozes spavat... Pa sam si htjela napravit neke stvari i sad sam strgana,umorna,pospana... Legla u krevet i mozda odspavam malo...
Zumbul i moj je ful nisko... Al tvoj mi je bas okruglast, moj je na spic ispod pupka.... Time mi je samo teze hodat jer mi i teziste nize pa me sve boli... 😔
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bok curke!
Ellie preživjet ćeš ti sve i jednog dana se tog sjetit s osmijehom i bit ponosna sama na sebe sto si sve prošla.
Mene isto čeka HZZO, tako da sva iskustva samo pišite, da si olakšamo s papirologijom.
Moj mali ima 2 kg i sve je ok, samo moram još mirovat doma do 34-og tjedna.
Bas pričamo kako su prije davali djeci malo vodice, jer se smatralo da je majčino mlijeko dosta slatko, a i to im je odgovaraLo, sto mislite o tom?
Zumbul ta natecenost...sjecam se da su ti bile noge natecene i starke kad smo krv vadile.
A o niskom visokom trbuhu - ne pitaj me. Sad mi svi pricaju da je nisko i da necu dogurat do termina. U obje t kak je ogroman. Nemam trudnicu uz sebe pa da se frustriram. Takva genetika i pomirena.
Znam samo da trosim bademovo ulje na veliko. I sjetim se Majadile koja nema muke s trbuhom. Maja javi se malo!!
Iskreno, treba to nosit i koliko uzivam 2u1 toliko jedva cekam svoje tijelo.
Hzzo - dala bolovanje i papir uz to. Dala porodiljni (od ginek) dobila formular za dopisat ime oib... teta dala papir s uputama kako prijavit bebu. I baj baj! Ostalo valjda firma poslala.
Sad prije turskog mena probat doma...sto ga helikopterom ne prebace do plesa i ne zezaju 200000 ljudi
Sortiraj odgovore
Najstariji