Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    27. Travanj 2016. 08:00

Jutro okruglice!

Ellie baš mi je žao, drži se, nadam se da će sve biti ok.
    Sanjarka - trebat će ti još malo vremena da se privikneš na to da ne moraš ustajat na posao. Sretno s traženjem obleke, nadam se da ćeš nešto nać u prvom dućanu u koji uletiš i da se nećeš nahodat.
    Dunya - wow pa ti si već spremna skroz! svaka čast :) I divno da imaš prijateljice koje ti pomažu. 

Mužić i ja jučer odgledali Deadpool, i mogu vam reć da sam se u jednom momentu tolko smijala da sam skoro rodila. Malac je ful aktivan, baš me mlati. Meni se neš desilo u desnom koljenu, boli me za popi**** ko da je neki živac negdje zapeo, ne kužim... 
    idem dalje radit, tek je srijeda uf uf...
    Šaljem vam puse, sretno na pregledima!

mare1989
    27. Travanj 2016. 08:10

Jutro cure
    Ellie bas mi je zao zbog tog tlaka
    Cure koje imate danas preglede sretno

Zumbul
    27. Travanj 2016. 08:19

Jutro ljetnice 😊

Malamimi- cestitam ti na bebicama, hvala Bogu da je proslo sve super 😘😘😘😘 puno ih ljubi od mene ❤

Ja sam bila malo odsutna, imali smo te radove po stanu..
    Jucer ajmo rec, sve dovrsili...
    Namjestaj je tu, sve je slozeno 😊 
    Bili moji jucer na kavi, dopeljali ves masinu, pa su to montirali i tako , ja ispekla pitu sa sirom da se mali zasladimo 😀 

Ugl.sve je manje vise gotovo, jos je ostalo par sitnica tipa zavjese- to mi je na skracivanju i porubljivanju vec 2 tjedna ! Ja neznam kako je zena smotana, 2 puta smo isli podignut zavjese i oba puta nije napravila kako treba.. necu joj ni platit , jer ih je anmo rec unistila -.- 
    Jos sam ih ostavila kod nje, ako iduci put ne bude kako treba, nema sanse da joj platin ! 

Mogu rec da nam je super 😊 napokon smo sami, uzivamo, i bolji nam je medusobni odnos vec u ta dva tri dana ...
    Side nekad sogotica dole sa djecom na kavu, alo to je sve... i svrkrva dode tu i tamo da vidi kako smo sta stavili... voli se mjesati - zasto je ovo tako a ne ovako..
    Mislim, na neki nacin ju razumijem, jer je ona sama tu u prizemlju sebi napravila kako joj se svida, pa sam ja sad sve zivo promjenila..vjerujem da joj je zao, ali boze moj, dali su nam taj stan i ne treba se mjesat u nista...

To vam je ukratko to 😊

Moj sin ima akrobacije samo takve... Sinoc lezim, i tocno iznad stidne kosti, znaci kako zavrsava stidna kost, osjetim mu tu nogice kako mice i kako me lupa.. Nije li to malo prenisko ? Mislim, i na zadnjij kontroli je dr.rekao da tu osjeti nogice, da sam zatvorena... 
    Sad neznam, mama kako me nije vidjela 8 dana, kaze da mi je trbuh dosta nisko .. nisam pametna uopce.. idem 03.05.na kontrolu pa cemo vidjeti dali je to oke...

Sibnem zabici sliku u inbox pa mi vi recite da li mislite da mi je trbuh nisko... Moze ?

Ellie00
    27. Travanj 2016. 08:21

Jutro cure.. 
    Ovo je bila duuuuga noc. Stavili su me na hitnu u predradjaonu- cijelu noc vristanja iz radjaone i nespavanja uz ctg cijelu noc. Tlak je ok sad... Sad cekam vizitu. Dezite fige

iva1989lea
    27. Travanj 2016. 08:38

Dobro jutro ljetnice...
     Kokolo sretan rodendan sa zakašnjenjem...
    Crazy sretna godišnjica braka sa zakašnjenjem 
    Elie taman sam se poveselila da si doma a ti opet u bolnicu...baš mi je žao al bolje zbog sebe i bebe da si pod kontrolom... Kuma mi je imala s tlakom problema pa je morala na carski čim je ušla u 9. Mj...
    Dunya baby shower ...baš lijepo...briga tebe ti spremna 
    Cure super su vam buše i linije...ja ne smijem stavit sliku banana
    Pozz svima od mene i Davida 

Aurelija
    27. Travanj 2016. 08:42

Ajoj Ellie, bas mi je zao...  a jel te planiraju ranije porodit zbog tog visokog tlaka i ctg-a ili si tamo da te imaju na oku?
    Dunya, Zumbul, cestitke na useljenju! Sve ste stigle, taman!
    Zumbul, meni isto cura mlati nozicama tako nisko, cak imam osjecaj i ispod pubicne kosti! Pred tjedan dana sam bila zatvorena, cerviks oko 3 cm, sto je ok...mislim da nemas razloga za brigu
    Crazy, mm je jucee gledao taj film haha! Ja zujala pokraj na tabletu! 
    Zabica, Bruna, sretno danas!
    Sandric, lijepi trbuščić, rasteee 

Ellie00
    27. Travanj 2016. 08:48

U Petrovoj sam. Mislim da porod nije u planu, tu smjestaju kad dodjes po noci koliko sam skuzila...
    Ctg mi rade cijelu noc pa ce valjda sad biti pametniji...

Abies
    27. Travanj 2016. 09:02

Ellie tvoja malena stvarno obozava taj ctg. Mozda zeli kad odraste bit ginekologica :)
    Kako je baby rekla misli na slonice i maslacke.
    Znam da zelis normalnu trudnocu i porod. Slusaj ih. Bolje pod nadzorom. I uzmi u obzir da ce svasta gledat jer i oni sebe zele ograditi. Drz mi se budi hrabra, imas veliku pusu. 
    Ja idem prvi put u hzzo za otvaranje porodiljnog. Valjda se nece sjetit da nesto fali. 
    Ujutro digla se oko 7 i pomislih premija cak i pola noci prespavam.
    Poz!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.