MalaMimi cestitke od srca na bebicama zelim ti brz oporavak i da vas sto prije puste kuci.... Svaka cast na tako brzom dvostrukom porodu ...
Peppe
Ellie jeeeee!!!!!
Samo lijepe vijesti ova dva dana. Nek tako ostane
Evo i moja malena skakuce od veselja. Uopce ne mogu shvatit kako svaki dio mog abdomena dohvati
Negdje sam citala da novorodence nesmije biti duze od 45min dnevno u autosjedalici zbog razvoja kraljeznice. Mi cemo as koristiti samo u autu, a kosaru imamo za setnje prvih par mjeseci.
Ne brini za mjere bebice sva odstupanja do 3tjedna su normalna, ali treba pratiti protoke posteljice i da se odstupanja ne povecavaju. Tako nekako mi je gin objasnio.
Nama su mjere trbuscica manje za 2 tjedna. Gin kaze da je sve to ok.
Sanjarka da da bris na streptokok.
Curica meni su isto to rekli. 5 god sam bila na pilulama i nije se nista popravilo. Ciklusi cak i 60 dana, ali vecinom do 47. Gin mi je rekla da su mi jajnici u tako losem stanju da nije ni sigurna da izbace zrelu jajnu stanicu koja bi mogla biti oplodena. Isto se nismo bas pazili 2 god od kad smo se zarucili. Ali nasa malecka je pokazala da prkosi svim doktorskim prognozama 😆😆😆😆
Ellie bas mi drago da si kuci napokon,sad odmaraj sebi i zivce
Vidim da su i pregledi prosli ok,neke muci velika beba,neke mala,ali sve su savrsene!
Nama je danas stigao Hipp paketic (tester bebi ulja,tester caja za dojilje i slatke carapice, formular za pre ili postnatal i 20% na ljetovanje u falkensteineru-ako tko zeli...)
Sretno svima sutra na pregledu,ja i Tena narucene u 11 na color doppler.
Pozdravljam vas sve uz prehladu i caj
url=https://lilypie.com]
Abies hvala ti na umirujucim rijecima, super je komentirati s nekim ko razumije..
Ellie kuciii siii, super..sada odmaraj i sve laganini..
zelim svim curama srecu na pregledima, da svi iz grupe docekamo zdrave i vesele bebiceee
Pozdrav cure!
Cijeli dan se ocu javiti ili sam sva nekako na low battery da to nije normalno. Morat cu prekontrolirat zeljezo, imam stalno dojam da mi fali zraka, srce ko da malo jace radi a ja bez energije skroz.
Hvala vam na info oko komplikacija, cini mi se da ih ipak necu otvarat, nego ću otici na crno pa radit od doma nesto. Tek sam od 1.mj prijavljena pa zato. Da bude bar donekle neka porodiljna naknada. Šef je reko da ok. Bar kod tih stvari ne radi probleme.
Nisam popamtila tko je sto pisao, al vidim da manje više sve u redu i da bebe rastu. Odvalila sam na sveti rok ahahahha
Mi konacno ispod sto dana, mada nikako nemam pojma kolko sam tocno trudna, pa non stop moram ticker gledat.
Sanjarka drago mi je da si konacno na porodiljnom, sretno s outfitima :-)
E da, spominjale ste ovu pripremu obroka za nakon poroda. Kolko toga mislite da treba? I koju hranu kuhat? Ja nemam bas naviku zamrzavat gotovu hranu pa sam malo na novom terenu. Dajte ideje sto bi kuhale... nakon prvog poroda smo se dva tjedna snalazili, malo moja mama, malo sveki, a nakon toga sam ja dalje kuhala normalno.
Ellie, napokon doma!!!
Peppe, dugujem ti odgovor cini mi se - ova moja tapeta je od proizvođača a.s. creation i nije uopce skupa, kupila sam tu http://www.tapetedekor.si al ne salju u hr. Nazalost u hr nisam nasla trgovinu da ima neki dobar izbor, gledala na netu i u meblu u zg.
Drugo nisam nista zapamtila!
Di nam je Tinchy? Jel se netko sjeca odakle je ona narucila ona neka super slova za slozit ime bebe? Trebala bih za poklon, ne mogu se sjetit...
I da, zadnji puta mi je na pregledu sestra u trudnicku upisala albumin 0,3. Zaboravila sam pitat sto mi to znaci i dal bih trebala na neku daljnju pretragu... jel neko zna?
Crazy, na bolovanju bi sad dobivala 800 kn jer nemas uvjet staza za punu naknadu, a na porodiljnom prosjek tih placa koje imas od 1.mj do otvaranja bolovanja, jer bolovanje ne ide u prosjek - ne znam da li si me shvatila, ali porodiljni bi ti bio jednak bez obzira jel ides na bolovanje ili ne. Ako ces ga ipak otvarat, preporucam ti da to bude prvog u mjesecu....
Sortiraj odgovore
Najstariji