Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    22. Studeni 2015. 14:09

Drage trudnice dobro nam dosle...zelim vam svima skolske trudnoce bas mi je drago da se ovaj pdf puni ...

Nessah
    22. Studeni 2015. 17:13

Dobro dosle nove cimerice! 
    Ja muku mučim idalje sa mucninama i migrenama. Ja jos nemam trbuščić , samo se napušem kad se najedem. Kad zapravo ti bellyji se počnu vidjeti?! I jos jedno pitanje. Da li neka od vas ima bellybutton (piercing) i kad ga namjerava dignuti?! Mene muž smorio da već dignem a meni se teško rastat od njega 😔

Aurelija
    22. Studeni 2015. 20:56

Peppe kad si ti već bila na pregledu? Što se je vidjelo, s obzirom da je dosta rano...
    Nessah, nekom se već s tri mjeseca nazire, mislim. Reć će tí cure koje su već tamo! jedva čekam trbuščić :-)

MalaKoza
    22. Studeni 2015. 21:03

Nessah, nema potrebe rastajat se od piercinga 
    Postoje ti silikonski upravo za takve situacije. Tako da je savitljiv, ne smeta, a ne zatvori ti se rupica tako da poslije poroda opet mozes staviti normalan kao i prije. 

http://schwangerschaft-piercing.de/start.php
    ovo ti je bas predvideno za trudnice.
    Sigurno ima i na ebayu jeftinije, a posto je silikon, mislim da ne moze izazvati alergijsku reakciju i ako je kineski.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Cro262
    22. Studeni 2015. 22:13

Pozdrav svima, 

Evo da vam se pridružim. Dogurali smo do 12tt, osjećam se puno bolje nego do sada, od simptoma su najizraženiji umor i bolne cice. Za sada, nakon dva spontana je sve super, trebali bi obaviti onaj rani probir za down sindrom, pa ako netko ima preporuku di u ZG za pristojnu lovu to odraditi slobodno neka javi. Idući pregled je 07.12. i nadam se da će sve biti OK. :)

Sanjarka88
    23. Studeni 2015. 08:08

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016
    Starim 23.05.2016
    Sanjarka88 30.05.2016.
    Tynchy 02.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    teja4444 11.06.2016.
    MalaKoza 12.06.2016.
    Nessah 23.06.2016.
    Iva1989Lea 25.06.2016.
    Petra84 03.07.2016
    Pixii 04.07.2016.
    obelixx 11.07.2016.
    Bruna257 12.07.2016.
    SanjaKlokanica 15.07.2016.
    Kika832013 20.07.2016.
    Aurelija 20.07.2016.
    PeppePula 22.07.2016.

Dobro nam došle nove curke, školske trudnoće vam želim Sve koje ste prijavile termin na listi ste , samo nam tipkajte

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Studeni 2015. 08:22

Inače dobro jutro ljetnice moje, kako ste danas?

Mi smo bili aktivni ovaj vikend, zato je mami dva puta došlo loše, puno leženja zadnja 2mjeseca pa tijelo u šoku
    S mučninama sam ok znaju me još oprat navečer al s obzirom na ono kako mi je bilo ovo je mačji kašalj, malo me zeza ta iscrpljenost, valjda će i to doć na svoje? Mirisi mi još smetaju , cicke ne bole već neko vrijeme, ma sve u svemu ok ja zadovoljna

Obavila sam i shoping za vikend, jakna, čizme, torba, sušilica za robu.... sve za mamu, beba još ništa nije dobila
    Ja sam razmišljala i odlučila nakon nove godine napisat listu što sve treba i do kraja 3mj da sve bude kupljeno i spremno, ja već od 7mj trudnoće spremna na rađanje

Trudnjače da li vi spavate na trbuhu?
    Ima li trbuha? Jel koja u plusu s kg?

Ja danas po aplikaciji ušla u drugo tromjesječje i 4. mjesec trudnoće jutros sam slikala trbuh pa vam stavim, nije još baš puno vidljiv, jedva čekam da naraste

Dunya što se tiče trudničke, u nju upisuju sve ovo što si ti rekla da ti pišu na papir. Kako si ti?

Peppe nek si ti rekla mami, i ja sam odma svojima rekla

Ivf kako si? bravo za malo srčeko

Babygirl super za selidbu, naviknit će te se brzo

Obelixx kako je prošlo slavlje?

Starim tko ti je rekao tu info za posteljicu? I moja je skroz preko ušća pa gin nije rekao ništa loše.... hajde nemoj tako crno, sve zlo bilo u tome da i ja i ti preležimo malo po bolnici, znaš i sama da vrijedi, znam da si prošla grozna iskustva, al moraš se opustit malo, zato imaš nas

IvaLea jel curka ozdravila?

Cro262 a nisi dobila uputnicu pa da kombinirani radiš u bolnici?

Ty kad ti ideš na probir?

Betty ti si danas na nifty-u? javi se obvezno

Tko je na pregledu ovaj tjedan?

Tynchy
    23. Studeni 2015. 08:23

Jutro djevojke...

Prijavljujem sljedeću trudničku tegobu - nesanicu.
    Jutros sam opet išla vaditi krv, ovaj tjedan me čekaju još dva bockanja... moram priznati da lagano već šizim, ili padam u depresiju, ni sama ne znam...

MalaKoza, rekla sam MM da mi naruči taj jastuk kojeg si ti uzela, on je trenutno u Njemačkoj pa mi tamo dođe. Pošalješ mi samo link baš za narudžbu :)
    Hvala..

Babygirl, nisam još našla stan, ni sama ne znam ni gdje bi ni što bi. Samo molim Boga da nas gazda ne izbaci još bar mjesec dana, da ostanemo do Božića.. Bilo bi najbolje kupiti stan, ali utopija je to zasada...

Što se trudničke knjižice tiče.. ja ju nemam!

Sanjarka88
    23. Studeni 2015. 08:36

Ty čemu depresija no no, pojadaj se ovdje bit će ti lakše

kako ide s mučninama?

O nesanica!!! Kako si me dobro sitila, spavala sam ko bubica, al zadnjih tjedan dana show, probudim se u neko gluho doba noći i onda satim buljim u mrak i razmišljam aaaaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.