Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Travanj 2016. 15:54

Ljetnice! 

Ja bila do cc1 dok je muz pio kavu sa kumom. Kupila jos curi ljetne robe i ona je za sezonu vise manje spremna. Jos par stvarcica no za to ima vremena. 
    Uzela sebi 1 grudnjak za dojenje nek se nade i gacice jednokratne paket broj m i that is it! Nema vise kupovanja pun mi kufer trosenja novaca 😂

U svakom slucaju to hodanje po cc1 u kombinaciji s juzinom me ubilo totalno tako da sam sad u lezecem na kaucu i ko mrtvo puhalo 😠
    A ceka me sredivanje, napravit rucak i sutra idemo na jednu feštu i odlucila sam kolac napravit aaaa! 

Aurelija doc ce taj 7 mj neces se okrenit belive me 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

baby♡girl
    23. Travanj 2016. 18:18

Helou cure 😍
    Citam vas kao i inace. Ali ne stignem tipkati.
    Muz otisao na sezonu prije tjedan dana. Do 10 mj cu oplakati svaki dan valjda. :( 
    Kokolo, Malamimi, Bruna mislim na vas posebno ❤❤❤
    Nocas i jutros su me oprali takvi laznjaci 😢😢 a imam i ono famozno ciscenje vec danima da idem na wc non stop i nocu cak ono. U pon idem u TA. 
    Curke jos sitno brojimo. 
    Ne stignem vam tipkati jer sam solo s malenom po cijele dane, a ona bi samo vani bila pa se nadam da imate razumijevanja ❤❤❤❤
    Saljem mojim ljetnicama punoooo zagrljaja i pusa 😍😍😍
    Sve ste mi lijepe i lijepo ste mi se opskrbile sa stvarima 😍😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    23. Travanj 2016. 18:21

Nase pelenice 😍😍😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

iva1989lea
    23. Travanj 2016. 19:51

Ljetnice  kako ste mi?
    Ellie mislim na tebe ...nadam se da si ok i da je bebac isto...
    Malamimi javi seeeee...jesu stigle prve bebe na ovom pdf-u il ste još na čekanju??
    Baby girl tu si nam...drz se...vjerujemo da nije lako bez muža ...
    Ja danas odmaram cijeli dan...ma ništa mi se ne da i još i kiša cijeli dan...

Abies
    23. Travanj 2016. 20:02

Baby premedene pelenice.
    Velis rijesila se muza. A drz se! Meni moj pika zivce, opet tu je. Divim vam se zenama mamama koje ste kroz tjedan solo ili mjesecima (asocira me odmah na brod).

Bas prekopavam ormare. Trudnicko odavno izvukla. Sad ovo za dojenje. Majice imam al spavacice nikako naci. Bas me ljuti. Spremila za drugo dijete jednog dana i sad nemam pojma gdje.

Hm, Malamimi ni slova. Mozda vec mazi bebice. Nadam se da ste svi dobro u bilo kakvoj poziciji!

Malamimi
    23. Travanj 2016. 21:31

Cure, u komadu sam. 
    Danas sam odmarala i mazila se sa svojom prvorodjenom. 
    Ujutro u 8 sam u radjaoni na ctg-u prvo pa kako Bog da...
    Cudno mi je kako sam 5 cm otvorena, hodam i ne stedim se, a nista se ne pokrece...
    Laku noc i hvala sto mislite na nas 

TPol
    23. Travanj 2016. 21:48

Pepe evo link za haljinicu, nasla sam sve na pinterestu jako puno , planiram jos sivat kao gace za preko plene i leggings. Link- http://www.made-by-rae.com/2008/04/free-itty-bitty-baby-dress-pattern/
    Imam ja cijeli board sa diy stvarima pa ako te zanima nadi me pod nick mateatpol

Sanjarka pa teba proslavit tvoj zadnji dan posla, ja jedva cekam da zavrsim 🍾🍾🍾🍾🍾🍺🍺🍺🍺
    Baby prekrasne pelene i drzi se 🍨
    Elie drz se bit ce sve dobro 

Ja sam se danas naradila tako da odoh spavanac 😴😴

Ellie00
    23. Travanj 2016. 21:51

Cure ja ok.. Osim sto sam pospana od te terapije pa si mislim da je onda i beba... 
    Mislim da danas oborila rekord- radila 6 ctg-a. Dezuran doktor pa trazi savrsen ctg sto od moje uspavane Ene nece dobiti... Sad mi veli sestra ujutro nastavljamo ostavit cu samo ctg kod vas... Sanjam ga vec. 
    Malamimi mislim na tebe, sreeetno

sarlina
    23. Travanj 2016. 21:55

Aurelija...sobica je tip-top....preslatko 
    Bruna....gud lak tumorou 
    Malimimi....jaaaviii seeee....
    Sanjarka...sad sve 4 u zrak i nema arbajtaaa...pripremaj see....
    Mare...dobro da je vikao na tebe..pa ne forcaj bemu...

MM i ja bili na trudničkom tečaju u svom gradu, da baš vidim što to je.Iako ne planiram tu roditi, nek ima on potpis za svaki slučaj-i bzvz...3,5 h -od toga sat i pol kvalitetnog... babica i dr su pričale , babica bila super zanimljiva sa svojim pričama, a zapravo najbolja stvar o čemu su pričali je dojenje.
    Na tom tečaju ne moš ništa puno naučiti - osim vidjeti snimku vaginalnog poroda, snimku poroda posteljice i prvo dojenje i koža na kožu mame i bebe- e to je predivno bilo.Dobili potpis i pečat i aj na kavu s društvom...
    I mogu vam reći - ja imam 35 i +10 kg, ali bome sve oko nas trudnice manje trudne i jao mlade, a već na +20...dobro pa mi je ginić zaheban po tom pitanju...nije to dobro toliko ajme majko...
    UGl....kaže MM - idem s tobom na porod...i jako me iznenadio tom iznenadnom odlukom 

MalaKoza
    23. Travanj 2016. 22:39

Baby girl,  ti si uzimala sve pelene OS ili imaš i koju NB? Ja sam se opskrbila NB coverima i s par pelenica. Imam osjećaj da bi plivala prva 2-3 mjeseca u OS.

Malamimi, uz tebe smo! 

Mi danas bili u posjetu kolegici koja ima preslatku pametnu malu curku. 
    Nasjedila se danas za cijeli tjedan. Kriza me ubijaju. Jedva sam čekala sad doći u stan i leći. 
    Počelo je to vrijeme kad mi je kretanje i ležanje najbolja opcija. Sjedenje samo u krajnjoj nuždi. 
    Dragi predložio da sutra još jednom odemo do rodilišta da utvrdi rutu jer inače ne idemo nikad u tom smjeru.  Iako imamo navigaciju. Ali on se boji da se ne uspanici kad krenu trudovi :)
    Odoh popit čašu toplog kakaa i na spavanac. 
    Laka vam noćica!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.