Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    23. Travanj 2016. 11:28

Peppe radila sam test i bio je negativan ili zanemariv rizik ne znam vise kako je pisalo.
    Necu se vise s tim nervirat.. Tu ionako nisam nista mogla niti mogu ista

vjeverica8

Da, Peppe, ja sam spominjala djevojačku u Istri, no nisam još krenula tražiti kuće jer još nemamo službeni datum.. Ali ako imas sto za preporučiti slobodno pošalji u inbox  ovdje je još sunčano, nije kiša stigla do nas, kažu da će popodne...

Sanjarka88

Peppe ja to nisam morala mjerit....
    Kisa? Ah ☔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    23. Travanj 2016. 11:33

Ellie curka tvoja je vjerojatno vec sada zafrkant pa zeza doktore :) ne brini,mali zvrk sigurno... Bit ce sve ok,vidit ces 💖

Peppe mene isto vise lupa na desnoj strani, znaci desno nize pupka i prema struku... Ocito su joj tu rucice i nozice jer posebno navecer tu izbiju male izbocine, ko da nozicama gurka :) ja ne mjerim jos njezine pokrete,nitko mi nije rekao, ali poprilicno je aktivna bebica...

I da,pregled imam sutra :D jucer me gin zvao da je sutra dezuran pa da dodem na odjel, da nas pregleda i da dogovorimo sto dalje,s obzirom da slj tj ulazimo u 30tt 👏😁😍😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    23. Travanj 2016. 11:41

Kod nas jos nema kise, padalo nesto sitno oko 6, ali vise porosilo... Izgleda da ce popodne... Mi sadili buče :D svi zajedno,tj ja sjedila u tacki na deki, mm kopao rupe a mama i sister sadile... :D a je to ekipa 😜😁

Vjeverice da znas datum pitala bi ja frenda iz Pomera kod Medulina,on iznajmljuje,a i zena(buduca) mu ima turisticku agenciju pa bi njih mogla pitati... Al eto...

vjeverica8
    23. Travanj 2016. 11:49

Hvala Bruna! Evo čim nesto vise budem znala javim! Uvijek je bolje kad ti netko preporuci iz prve ruke... Jedini će nam problem biti sto nas ide oko 15 cura pa nam treba veelliikkaa kuća 
    I mene moj mali ljupka kod struka, kad sam na lijevom boku onda se upire u lijevi struk, a kad sam na desnom onda osjetim kod desnog struka.. A glava mu je navodno dolje tako da pojma nemam kako sve to izvodi, valja radi špage  gimnastičar na mamu 

PeppePula
    23. Travanj 2016. 11:50

Sanjarka neka si ti zavrsila sa poslom... mislim da si stvarno sada zasluzila docekati juniora na miru i uzivati u preostalom slobodnom vremenu :)

Vjeverice, javim ti ako nadjem sta...vi bi prespavale 1 noc ili vise? znas mozda koliko bi vas bilo?

Bruna tko ti je frend? tj. njegova buduca? mi imamo agenciju u Banjolama i Premanturi to je odmah pored Pomera :)

Peppe

Bruna257
    23. Travanj 2016. 12:03

Peppe buducu mu jos neznam, nismo se stigle upoznat,a njega znam vec nekih cca 5-6godina.... On inace radi na brodu,i ona sa njim,agenciju ima ovako usput :)
    Cukon se preziva,ako ti poznato... A imam frenda u Vinkuranu jos i Banjolama :D poznat mi je cijeli tak dio, dugo sam tamo ljetovala :),po par puta godisnje ;)

mare1989
    23. Travanj 2016. 12:19

Sanjarka jutros sam bas bila raspolozena za ciscenje,al odjedanput me ulovila vrtoglavica
    Muz dosao na marendu i galami,jesam li luda sto se forsiram,sto dizem stvari i itd,

Aurelija
    23. Travanj 2016. 15:28

Peppe, tapete su sa slovenskog webshopa, ako ti to nesto pomaze, mogu napisati link... Baš mi je drago da vam se sviđa, samo ko će sad dočekat 7 mj!? 
    Tpol, zaboravih komentirati haljinicu, mislim da si je ti stavila, preeemedena je! 
    Vjeverice, ima od mm kum kucu s bazenom za cca 16 ljudi, relativno blizu poreča, mogu ti u pp dati podatke ak te zanima...
    Malamimi, mislimo na tebe, jaavi se!
    Bruna, sretno sutra, al vec znamo da bude sve ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.