Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    24. Travanj 2016. 09:48

Dobro jutro...muž napokon slobodan pa pijemo kavicu...
    Malamimi mislim na tebe...nek je sretno i brzo  javi se čim stignes...
    Ellie joj ja mislim da ti je već dopizdilo sve...meni su u 29 tt radili ctg i to dva jer se mali micao cijelo vrijeme i samo bi nestalo otkucaja i nikako ga uhvatit...al na kraju kao to je sve ok za tu dob jer su još mali a imaju još mjesta...
    Bruna javi nam se s izvještajem 
    Zumbul napokon si kraju s uredenjem ...blago tebi...ja imam još posla ...
    Sanjarka zabavi se danas al nemoj pretjerivati hehe pomalo 

Bruna257
    24. Travanj 2016. 10:47

Curke evo mene s pregleda... Dodem u bolnicu i pravo u TA :) nismo danas vidjeli Sofiu ali sam zato bila na ctg, madam se meskoljila cijelo vrijeme, otkucaji stalno oko 140 :) dr zadovoljan bebinom velicinom, aktivnoscu.... Sve ok... Ja tlak 120/70, crvx 2/3cl, uloziv.... Vidimo se za mj dana :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

inaj
    24. Travanj 2016. 12:21

Bruna kolika je Sofija tezina?

mare1989
    24. Travanj 2016. 12:30

Jutro curke
    Malamimi sretno danas,da sve prode kako treba i da budes sto prije sa bebacama

Bruna257
    24. Travanj 2016. 13:16

Inaj nije raden uzv pa neznamo ni mjere... Samo smo ctg i pregled u TA ambulanti radili... Idem kod gin kod koje sam upisana ovaj tj, da mi da uputnice za ogtt, krvnu grupu i neznam sto jos treba... Pa ce ona uzv napravit.... Jer je ovdje sve bilo ok,pa nije uzv ni radio... A i puna TA bila,ko na traci smo bile...
    Inace sam upisana kod druge gin, koja je sada 3god bila na specijalizaciji pa me vodio ovaj kod kojeg sam danas bila(sef rodilista)... Al mi on u bolnici ne moze pisat uputnice za ogtt, i sve ostalo... Bitno da je beba ok, otkucaji su joj bilo cijelo vrijeme oko 140, zivahna,nisko je,zabranio mi jedino da teze radim, ali setnje su mi dozvoljene... On je zadovoljan,rekao mi da slj put ce mi pokazat rodiliste,predradaonu,box, objasnit malo sve,o epi popricat i tako...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

sarlina
    24. Travanj 2016. 13:39

Bruna....super da je sve 5....samo ti šetaj, ne može to naškoditi...bit ćeš u boljoj formi za porod...a ovo koliko je cervix...jel te gledaju svaki put ručno ?
    I vas ostale...kako vam gledaju jeste otvorene? UZV vaginačni ili rukom?
    Jer ja sam sretnica valjda koja nije dirnuta rukom 32 tjedna...uvijek vag.sonda na 15 sek i onda UzV po stomaku...

curicax3
    24. Travanj 2016. 13:42

Malamimi sretnobaš si mi cijelo vrijeme na pameti

Abies, moje curke su samo dvije godine razlike pa moram priznati da je ta prva faza nakon rođenja mlađe super prošla, u sve smo je uključivali i mm je nju skroz preuzeo na sebe i bavio se s njom pa nije bilo pretjerane ljubomore....ali onda je bilo malo ispada kad je mlađa navršila godinu-mm bio na kratko ostao bez posla, ja počela raditi, tako da je on bio kući s mlađom i onda je starija postala ljubomorna. Al sve u svemu ne mogu reći da smo imali velikih problema s njom! Doduše, ona je stvarno oduvijek divno dijete, mirna i poslušna.

E sad, ovaj put me malo strah kako će to ispasti s mlađom, jer ona je totalna kontra-mala zloćkica, tvrdoglava, sve radi po svome, a uz to je veeelika maza. Sad ona kao sve priprema za seku, priča kako će se ona brinuti, ali mislim da bi moglo biti problema!

Ma bit će to sve super, tvoj dečko je već veliki i moći ćeš sve s njim rješiti razgovorom i uključivanjem u pomaganje tebi i seki!

curicax3
    24. Travanj 2016. 13:43

Sarlina, mene uvijek ručno

mare1989
    24. Travanj 2016. 14:17

Abies mene je strah dvoje pustit doma,ja znam da ce se muz snaci,tu je i njegov brat pa ce on pricuvat dok muz bude dolazio kod mene.Ja znam da ce biti sve ok,al opet
    Curica kod me je sin prava moja maza,bas mamin sin

PeppePula
    24. Travanj 2016. 14:38

Evo mene iz popodnevne smjene i to u nedjelju... jedva cekam da odem na bolovanje pred porodiljni pa da se posvetim pripremama....

MalaMimi mislim na tebe i tvoje bebice... nadam se da ste dobro, pisati ces nam kada stignes...

Bruna super za odlican pregled, kako to da jos nisi radila ogtt? Mozda jos budemo skupa setale sa bebicama po Premanturi :) druge godine makar... biti ce vrsnjakinje

Aurelija... moze link za webshop, samo neznam dali dostavljaju u hr?

Sarlina mene isto uvijek rucno pregledava i sa onom metalnom spravom.. nije bas njezna, uvjek me sve boli jos vise od kad nemamo odnose... i onda sa metrom izmjeri ono od fundusa do vrha maternice...uzv mi je radila sve skupa 2 ili 3 puta... jedva cekam da odem u bolnicu... ti si super sta se tice kilaze, ja sam vec na +10 tako da stvarno...

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.