Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    23. Travanj 2016. 22:51

Ajde Sarlina pa ja sam tu rekorder +14 (a 2god mladja). Sad nitko nista ne urla. Nisu ni prvu osim u vinogradskoj. I sve otislo.

Ellie uh taj ctg. Uzmi crni flomic  i saraj po onim valovima. Pa da vise te puste na odmor doma.  Malo zazancije. Popricaj s njima zasto toliko pracenja. Ja se vise ne sjecam koliko redovno ide. Samo onog u 5 ujutro. (Taman bih zaspala i sestre me drmaju, temp tlak ctg). I da probaj prosetat prije ctg da razbudis bebu.

Malamimi neka si se javila. Sretno sutra.
    A ovo te razumijem s mazenjem. Veselim se bebi. I strah me poroda (zapravo je prvi). A totalno mi se srce cijepa da ce tata bit s malim a ja u bolnici. Ili ce bit kod bake i dide. I sama moja psiha poslije, kako ce to moja maza prihvatit i ja - jednog uljeza izmedju nas. Ruzno zvuci, uljez, znam da ce mala bit non stop prikopcana. Kako sinu posvetiti paznju. 
    A tebi jos duplo. Zato mazite se pricajte uzivajte. Klinci iako tako mali puno razumiju. Nama je strah prirodjen valjda
    Mare, Curicax3 pricajte - vi ste to prosle!!!

Sanjarka88
    23. Travanj 2016. 23:16

Ooooo ljetnice ja napokon stala i to u lezeci u krevet. Tek sam sad zgotovila kolac 😂 prvo mi kore nisu uspile pa amo opet nanovo, ugl od 16h sam na nogama i vrtim se oko rucka, kuce, kolaca.... Krepalitis sam totalni 😴

Baby kako mi je drago kad se javis, falis ❤
    A ode muz 😖 drzi se znam da nije lako uh! A pelenice cista slatkoca 😍

Abies veliki je vec tvoj decko iako je maza samo polako sjest ce to sve na svoje, svakako ga ukljucit u sve aktivnosti oko seke i naravno uhvatit malo vremena u danu samo za njega 😘

Malamimi to je to sutra onda! Stizu nam prve bebice uh! 😍 zelim ti svu srecu i da sve prođe lako i brzo 😘
    Ps. Ja sam s 4 prsta otvorenosti cili tjedan gurala dok nije krenilo 😉

Sarlina oooo muzic donio odluku super 👍👍 i super i za kg , koliko znam nitko na temi nije dobio nesto ekstra previse, bravo za nas 😊

IvaLea i je bio dan za izlezavanje 😎

Tpol da da evo svima 🍸🍹🍻🍰 za zavrsetak mog posla, do kad si ti planirala?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Travanj 2016. 23:19

Ellie a bas te maltretiraju... No dobro bolje da provjeravaju nego da ih nije briga, dobit ce jos jedan srednji prst cini se meni 😂

Malakoza nek tm utvrdii gradivo 😎

A sad na spavanje, ln ljetnice 😘

Bruna257
    24. Travanj 2016. 06:35

Jutro cure!

Malamimi sretno danas! U mislima si mi, jos te samo kratko vrijeme dijeli od tvoja dva zlata💞💞😍😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    24. Travanj 2016. 07:24

Jutro curke. 
    A znam Abies zasto rade Ctg cesto- jer je los i onda ga ponavljaju da kao bude bolje al ne bude... Mozda malo se tu i tamo probudi. Probala sam sve- i slatko jesiti i setati prije i sve polozaje.... Ja mislim da je ona samo uspavana od terapije- i meni se stalno spava a kako njoj nece. Sutra dolaze odjelni dr pa veli sestra da cu znato vise. sad preko vikenda su samo ovi leteci iz radjaone

sarilina meni je nas tecaj bio ok- bila nam patronazna sestra i posebno mm je bilo zanimljivo. Kako sam ja zavrsiala u bolnici drugi put je isao sam. Pisao mi je biljeske. 90% tog sam ja vec znala al njemu je bilo korisno.. On isto ide na porod iako i to on govori od prvog dana iako je neki dan sveki okrenula ocima kad smo rekli da ide ba porodd..

Zumbul
    24. Travanj 2016. 07:49

Jutroo ☺
    Ja budna od 5-27 😂😂
    Nemogu spavat.. ali zato mm nadoknadi i za mene, jos spava ko beba

Jucer imali ciscenje po stanu, , pranje itd.. sutra unosimo novi namjestaj ( kad svekar ode za Austriju jer je nemoguc, zasto ovo ovako a ne ovako, treba se stavit tu a ne tu -.- ) 
    I idemo do emmezete po nosac za tv da ga prisarafimo za zid.. i jos par sitnica sto nismo kupili, stolic za boravak i stolice za blagavaonu.. jedva cekam da to sve rjesim, operem, namjestim, da mogu zavrsavat pripreme za bebicu ... 
    Ugl.bas sam se umorila.. noge nateknu u roku sat vremena kako se probudim, ako stojim to cijelo vrijeme.. ali onda kad vise ne mogu legnem na pola sata, noge visoko i splasnu i budu opet onako lijepe tanke i vidim di su mi zglobovi hahaha 😂😂😂

Malamimi- sretno i javi nam se kad ces moc, bit ce sve oke, samo hrabro i pozitivno , saljem poljubac  😘😘

Ellie- sta kazu doktori ? Jel bila vizita ?

Sanjarka88
    24. Travanj 2016. 07:59

Jutro ljetnice 😊

Ja budna od 7h vrtim se po krevetu bezveze, ostatak ekipe spava tj. junior ne spava naravno on je uvijek budan jadna ja ako mu je to karaketrna crta 😂

Mi danas smo danas cili dan na toj festi na selu. Nadam se da kisa nece bas padat kako su rekli pa da se klinci mogu izigrat. 

Jedva cekam dignit se i vidit na sto improvizirani kolac izgleda, sreca nisam nikome najavila da cu ga radit ako zavrsi u smece 😜

Bruna sretno danas na pregledu 😘

Zumbul hajde da i vi sve rijesite pa da mozes u miru dočekat bebija 😊
    Ja ne oticem uopce srecaaaaa

Ellie kakva je cura inace bila vise spavanja ili akrivnosti po trbuhu?

Malamimi ❤❤

Ellie00
    24. Travanj 2016. 08:04

Zumbul evo u iscekivanju vizite sam. Napravila 10 krugova po hodniku.. Jer znam da ce reci- ponovi ctg. I tako u krug cijelo jutro. Informacijama na viziti navecer i vikendom se ni ne nadam... Radnim danom ujutro je to malo temeljitije al i onda zovu u ordinaciju. Al ako nista drugo svi su ljubazni od cistacica do ljecnika... .
    Zumbul vjerujem da ti s tim uredjenjem nije lako- mi smo selili u svoju kucu prije 3 mj i mislila san da ce mi biti gust ti zavrsni radovi ako su me vec gnjavili majstori al na kraju samo cekala da zadnja kutija izadje iz kuce i da mogu od svega odahnut

Ellie00
    24. Travanj 2016. 08:11

Sanjarka ja imam svoju teoriju sto se bebe tice. Kako sam i pisalandobra dva tjedna sam povracala i u to vrijeme je prema uzv bila na glavu. U pon bila nesto jako aktivna i vjerojatno se tad i okrenula. Od tad nemam ni zgaravicu nit povracam...
    A beba bila aktivnija svakako do ovog tjedna... Sad ju manje osjecam al mrda se ona sam ne kad je ctg. Imam osjecaj da je mirnija od kad mi pojacali terapiju. Pitat cu sutra dr da mi bar normabel maknu...

vjeverica8
    24. Travanj 2016. 08:35

Dobro jutro!! 
    Baš sam uzbuđena danas zbog Malamimi!!!  držim fige da prvi malecki još dubi na glavi pa da nema cr!! Sretno!!! 
    Aurelija ta kuća zvuči dobro, javim se i tebi u inbox kad budem više znala da ne zatrpavam ovdje 
    Ellie držim fige za dobre ctg-ove cijeli dan pa da te puste doma tvom divnom mužu! Očito nisu shvatili poruku srednjeg prsta 
    Sarlina bravo za muža! 
    Sanjarka uživaj na fešti danas!!
    Bruna ti danas gledaš Sofiu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.