Cure, hvala vam na podrsci. Malo sam optimističnija nakon jutrosnjeg pregleda i zabranjujem sebi više gledat po netu-nista dobro nema od toga, samo naletim na neke crnjake! Izvinite na plahti od posta i ako sam nerazumljivo pisala, morala sam se ispuhat...
Bruna, vidim da ni tebi nije lako ovih dana...žao mi je zbog toga sto se događa sa šogi ali izgleda da je ona prava mačka sa 9 života, koliko je toga prošla...neka bude jaka i za ovu bitku, od srca to želim!
Aurelija sobica je bombon!
Malamimi stizu nam prve bebice, jeeej! Bit će sve u redu, to su praktički već terminske bebe! samo hrabro!!! i nestrpljivo očekujem dobre vijesti!
Vidim imamo puuuno super kreativnih mamica tu-svaka čast cure, skidam kapu!
Sanjarka slaviš zadnji radni dan? :)
Babycoming još jedna žena pomorca...znam kako ti je...drži se!
Dunya vidim i ti si imala porciju šokova...sad se lipo opusti u svom preuređenom gnijezdu i u miru čekaj svoju mezimicu!
Ellie nadam se da će te uskoro pustit kući i da će i kod tebe sve bit u najboljem redu!
Žabice super što i vaše rodilište ima dane otvorenih vrata! I ja imam namjeru ić u Dubrovnik pogledat (splitsko sam već vidila, a i koliko vidim, oni to neće ni održat) Ima na FB stranici https://www.facebook.com/Hrvatska-komora-primalja-156040638564/?fref=nf popis rodilišta koji će to organizirat.
nisam stigla još sve pročitat, ovo je onako što sam uspjela popamtit, nadam se da se nitko neće ljutit-prevrijedne ste s pisanjem!
Kokolo drzi se i samo pozitivno, i bez gledanja po internetu 🙈🙈
Elie drzi se i ti i sigurno je sve super s bebicom vidis kako ona njima odma srednji prst sta je diraju i zafrkavaju 😀😀
Malamimi super jos malo pa su bebice vani, koje uzbudenje !!! 👏🏻👏🏻👏🏻
Kokolo strasno mi je bilo iti procitat tvoju pricu a kamoli se zamislit u tvojoj glavi i kozi..nemogu ti rec nista pametnije osim da ne citas previse po netu,samo ce te jos vise iznervirat sve to..bebica je ok, protoci su ok i mislim da je to jako dobar pokazatelj..i da, super je sto ti muz dolazi, bit ce ti lakse 😍
Malamimi sretno ti bilo, cini mi se da ste svi troje spremni 😊
Hvala svima na podrsci, bas ste drage... Svaka od nas ima svoj kriz ocito, samo neciji je laksi a drugi tezi... Tako nam valjda mora biti...
Malamimi znaci jos samo malo i drzat ces u rukama svoja dva zlata 💞😍❤️ Pomolit cu se za sve vas.... 🙏
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Da, stvarno ste divne cure-pametnije mi je bilo tu pisat s vama, nego čitat sve i svašta i bedirat se!
IvaLea sa zakašnjenjem-sretan rođendan!!! nadam se da si ga super provela!
Ellie a mislim, stvarno-šta je s tim doktorima da tako bubnu neke dijagnoze, na osnovu čega? običnog nagađanja...bar s trudnicama bi trebali promisit što govore i kako to djeluje- i neka im je mala pokazala prst! tako im i treba!
Malamimi uuu, to je to znači! kreće polako!!! bas se veselim- sretno draga i mislim na vas!
Bruna jesu bubaba su. Meni se čine skroz ok. Moj štuca na dane, nekidan je trajalo preko 10 min i u malim razmacima pa sam se prepala da mu nije dobro :/ al nije mu niš, isteže se i lupka redovito
Vjeverica vraga kreativka, to da mi dani prođu šta prije hoću slikat ću, sad ću par dana tražiti materijal
. Ja ne šijem za sebe, samo prekrojim, jedino šta sam si sašila je bila torba za na more jer su me vec dva puta opljačkali pa da me ne košta vise. Lijena sam šivati, zna potrajati pa se iznerviram
Ali sad su me baš inspirirale ove životinjske kapice...
Tpol haljinica je savršena :)
Kokolo ajme grozno :( nadam se da će sve biti u redu. To sam i ja zaključila, od interneta ništa dobro. Svugdi piše drugačije... To su većinom neki nadobudni no-life-eri koji švrljaju na osnovu pretpostavki ili su načuli od baka i djedova >< Ja taman čitam članak na klokanici kako je dobro raditi kegelove vježbe za zdravu trudnoću, a svugdi do sada sam samo čitala kako je bolje ne, da je lakši porod ako se mišići opuste. Pa ti sad biraj kome virovat
Ellie mrzim kad nas tako plaše, bas su bezobzirni. Neka im je dala srednji prst :)
Malamimi sretno!!!!!
E da, jeli još kojoj bježi pupak u jednu stranu? Meni više nije centriran, više je na desnoj strani. Pretpostavljam da je to od spavanja, uvijek spavam na lijevom boku.... Ali skroz glupo izgleda
Sortiraj odgovore
Najstariji