Malamimi sretno...da izdrzite do nedjelje i da sve prode super...
Si mozda danas imala na sebi prugastu suknju i bijelu vestu?
Malamimi sretno!!!!
Ubrzale se tvoje bebice. I jos se izvrtile. Pola puta poroda si rijesila.
Svaka cast i za kilazu. Eto ja te sisam +14!
Javi nam se. Detaljno Vjerojatno ce koji dan u inkubator...al zadrzale su se do 36tt sto je super! I za pluca i refleks sisanja sveee
Koliko se sjecam i mene je sibala na kraju t neka energija.
Bruna - nadji breussovu moju terapiju. (Nisam sigurna mozda je brauss). Mojoj mami je (barem tako mislim) je uvelike pomogla. Svasta je jos tu bilo. Teska je, radi se o dijeti sok i cajevi. Drzite se skupa. Šokovi su sogorici i svima vama i uzasan strah. A ti koliko god mozes se smiri zbog bebice...znam da je nemoguce. Moras.
Bruna, uffff, to zbilja grdo zvuci, bubrezi, stitna, sad i jajnici... ne mogu ni zamislit (hvala Bogu) kak se dragi osjeća, a pogotovo ona... pokušaj ne navuć na sebe te negativne emocije sad, imas bebu kojoj se trebas veselit bez obzira na sve...
Malamimi, 5 cm, wow, dobro da te nije odmah spičio u rađaonu i na drip! To je to sad znači, sreeetno!!
Ellie, drži se, nadam se da neces morat do kraja preležat u bolnici! Sto prije doma!!
Maja, momak pravi, odbrojavamo i tebi!
Kika, i meni se to dogodilo, mokre gace, a nisam se naprezala, kihala niti nista slicno... trajalo je jedan dan, poslije stalo, al sad si vec 27-28 tt, zlu ne trebalo, radije provjeri, nista te ne kosta...
Sarlina i Cro, mojoj frendici zakazali carski i beba se tamn okrenula dva dana prije, nije gotovo dok nije gotovo! iako ni cr nije kraj svijeta, mnoge ga žele, a ne mogu dobit
Malakoza, kleopatra, zvuči i izgleda sjajno, nadam se da ce i kod nas tako za koju godinu, iako vec sad imam osjecaj da smo se malo pomaknuli naprijed sto se tice prava i dostojanstva trudnica, u zadnjih desetak godina... mene moj gin pitao hocu li sastavljat plan poroda! Dakle, ni kod nas to nije vise tako bauk, jedino sto nemamo kade, stolcice i sl...
Ivalea, sretan rodendan, tek 27!
Peppe, kolica su pre pre, i oblik, a pogotovo boja!
Sanjarka, bjezi vise na taj porodiljni, pa ti ces se porodit na poslu, imam osjecaj da ti jos jedina ides na posao na ovom forumu! i Crazy isto, al mogla bi i ti malo usporit!
Ne znam tko je vise sta pisao, mislim da sam vecinu zapamtila! Mi do sad nismo skoro nista kupovali, ali zato danas skoro sve poharali ikeu u zg, stizu kolica iz splita - pola drzave sam angazirala da ih dobijem i jos autosjedalica iz slo! E da, i jos sam sangenic kantu za pelene pokupila danas u zg, isto s njuskala... sad lezim, bebačica veselo lupka, valjda se veseli svemu sto je dobila, a mm naravno slaže lego kocke iz ikee! Jel vi imate neke posebne torbe za bebIne stvari, pelene i sl, tj dal imate neki pametan prijedlog di kupit, a da ne kosta 400 kn?!
Aurelija ima u dm babylove torba, djeluje mi dosta veliko, nisam ju otvarala i gledala kakva je tocno iznutra ...kosta 170 kn
A i u magic baby na web shopu znaju imati snizenje torbi
Hello ljetnice 🌞
Ja se taman najela ko malo prase i zalegla ko prase 😂. Danas sam skuhala na brzinu piletinu s tikvicama i njokama.
Vani je predivno vrijeme, steta sto nece dugo! U 19h mi je misa za strica.
Malamimi aaaaaa! To je to znaci odbrojavamo dane a mozda i sate! ❤❤ ne se boj bit ce to sve ok. Jel carski opcija ili? Uuuuuu krecemooooo 😃😃 Svaka cast na +13.
Cro kako znas curkin polozaj? Mustra mala okrenit ce se ona do poroda sigurna sam 😉
Ellie nista ne javljas ima li novosti??
Abies jesu se javili tvoji nakon pregleda?? Nadam se da je sve ok 😘
Malakoza wow koji izvjestaj hvala ti! 👍😘 stavim sliku trbuha obvezno cim tu moju okruglicu lijepo uspijem prikazat na slici 🏀 da ti si i manje od mene ja sam na +5 svi vicu na mene no neznam sto bi ja trebala.
IvaLea pa sreeeetan ti bio! ❤😘🎉 ima li torte? 🎂
Bruna 😭😭😭 neznam sto reci osim zao mi je 😯 iskreno se nadam da ce izici iz te bitke kao pobijednik, uh!
Inaj raste tvoj sinko i neka samo raste 👍😍
Kleopatra ono wow! Kakva radaona 😎
Kika jesi isla na pregled? Javi seeee
Peppe kolica su mrak a boja vrh!!! Svaka cast na izboru 😎
Miska jel se cura aktivirala malo jace? 😊
Crazy a bas to e da je iza posla sve cetri u zrak eh mi žene. ... U svakom slucaju uspori malo 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cureee!!!
Malamimi, pa stizu tvoja djecica!! Samo mirno i pozitivno! Bit ce sve super! Koji te dr gledao?
Crno zuta kolica su mi prekrasna, ne znam sad koja ih je kupila.
Mi se dns selimo konacno, jedva cekam doci kuci.
Inaj, samo cu ti reci hehe, sve znas.
Ja otvorila dns porodiljni i to je to.
Ne mogu sve popamtiti, zao mi je Bruna zbog losih vijesti, drzim fige da sve bude dobro.
Malakoza i Klropatra, uzasno sam ljubomorna na vase radaone... no dobro, bitno je tko te porada, mogu se i u wc u poroditi ako me pazi dobar dr.
Eto, toliko sam popamtila bez salbahtera.
Odoh sad na kavu s frendovima iz srednje.
Uzivajte!
Aurelija evo jos sutra obecajem 😂 bi ja jos al me potjerali haha!
Wow koji shoping ste udrili tako treba! 👍 koja kolica su u pitanju kad iz St dolaze?
Torba def iz dm- super su a daleko najeftinije
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji