Ellie, ma bravo za muža, stvarno, kolko poznam svog i on bi to za mene napravio! Nadam se da će bit neke koristi i od njegovog šarmiranja na odjelu!
Kika, znaci nisi bila kod dr, tak je i mene sestra samo preko telefona smirila...
Sanjarka, Crazy, čim stignu kolica, slikam!
Bruna, u svemu tome što ti se događalo ja ipak vidim barem jednu pozitivnu stvar, a to je da si s obzirom na štitnu ipak brzo dočekala bebicu, imaš super muža koji te pazi i podržava, al naravno da nas one negativne stvari uvijek više zaokupe jer pozitivne uzimamo zdravo za gotovo...
Ellie bravo za muza! Moj neš takvo nebi nikad izveo. Reko bi mi samo nek si to na internetu procitam! Ne brini za ovaj "zastoj" tak je i Dunyi bio zastoj a onda na kraju prava curka. Sve je to u okvirima.
Sanjarka, ja ću izgleda morat iskopat kabel od elektre i precvikat to zlo, jer ovaj moj non stop visi na tim igricama. Cuje me tek iz petog pokusaja kad mi treba pomoc oko malog. I onda kad ga spremimo u krevetic, njemu non stop zvoni mob, pa se frajer javi i prica glasno bez pardona, pa onda pusta neku glupost na youtubu itd. A mali sve čuje i ne moze zaspat, muči se. I sad od meni kao sorry... ma mrš, na mars bi ga katapultirala! Uvijek ista stvar...
Iskreno neznam sto bi ja bez m, sto bi jedno bez drugog.... Bez njegove podrske vec odavno bi poludila od svih problema... Da, aurelija, u pravu si, sve dobro uzimamo zdravo za gotovo, a kad je lose,onda se na to lose i koncentriramo...
Ellie razumijem te u potpunosti... Ostala sam bez oca sa 24 godine,sestra 21.... I od tada sam ja bila nositelj svega u obitelji, sestra nije bila u stanju,uz to jos i fax njen... A mama,ma da i ne pricam,neznam kolko dugo bila na ljekovima.... Znam da sve mi imamo hrpe problema, ali sada mi se nekako najlakse vama izjadat, da jos sa tim mm ne opterecujem...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vecer, citam cijeli dan ali sam malo popamtila 😳
Nisam ba kraju danas bila na pregledu, jucer me sestra nazvala i rekla da danas i sutra nema doktorice i da dodem drugi tjedan. Tako da idem u ponedjeljak ujutro. A vec sam sate brojila da vidim svoju bebulinicu kmeee
Iva sretan ti rockas 🎉🎂🎊
Malamimi drzim fige da sve prode u redu 😄
Ellie ne brini i opusti se, jer i beba osjeca tvoj stres
Bruna tebi se stvarno sve zaredalo 😟
Netko je stavio sliku zutih kolica, preedobre su, svidaju mi se 🙌
Moja malecka je tolko aktivna trenutno da ne mogu zaspati. Vise ne znam na koju stranu da se okrenem. Upire se dolje glavicom da jaucem od bolova. Mm mi govori da se opustim, pokusava maziti trbuh da se mala smiri, a ona jos bolje divlja. Ako misli biti tako pazljiv i smiren na porodu, jedva cekam da idem 👌
Noc
Cure, nadam se da spavate, da niste dezurne ko ja cijele noci... Obisla wc, slozila ves i sad opet u krevetu,molim b da opet zaspim.... Tolko me bole kukovi trenutno da nema teorije zaspat na boku pa-sjedim... 3 jastuka iza leda, onaj putni U jastuk oko vrata... U glavi mi zuji od svih tih stresova... Al bitno da moje 🌞 malo mene lupka... Pa mi lakse ❤️
Lijepo spavajte i dalje,naspavajte se i za mene 😔
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ljetnice 2016 💝
Svibanj
Majadila 16.05.2016. dečko/Denis
Marie4 20.05.2016 cura/Hana
Malamimi 20.05.2016. dečko-dečko
Starim 23.05.2016 dečko/Noa
Sanjarka88 30.05.2016. dečko/Petar
Belle28 30.05.2016. cura
Tynchy 31.05.2016. dečko/Karlo
Lipanj
Ninocka24 03.06.2016. dečko/Han
Cro262 04.06.2016. cura/Maja
Dunyasha 05.06.2016. cura/Nika
Ellie00 05.06.2016. cura/Ena
Zarica 05.06.2016. cura
bettyboop_st 08.06.2016 dečko/Andro
Abies 08.06.2016. cura/Petra
teja4444 11.06.2016. dečko/Leon
MalaKoza 12.06.2016. cura/Emily
Bebacica 12.06.2016. cura/Antonija
-Miki- 13.06.2016. cura/Maris
Jambica 14.06.2016. cura
Sarlina 15.06.2016. cura/Mia
Pupano15 15.06.2016. cura
lunale 18.06.2016. cura/Aria
zumbul 19.06.2016 dečko/Luka
baby♡girl 22.06.2016. dečko/Adrian
deedee01 22.06.2016. dečko
Nessah 23.06.2016. dečko
Iva1989Lea 25.06.2016.decko/David
Curicax3 25.06.2016. cura
Leptirica12 25.06.2016. dečko
Sunshine1 26.06.2016. cura/Tena
Srpanj
Babycoming 02.07.2016. dečko
Pixii 04.07.2016. dečko
Kokolo5 05.07.2016 cura
Bruna257 06.07.2016. cura/Sofia
Točkica1906 09.07.2016.
ivf_mommy 11.07.2016. cura/Marina
Anna_Bella 11.07.2016. cura/Leona
Ribi 11.07.2016. cura
Pupoljak 13.07.2016.
Inaj 13.07.2016. dečko/Filip
Silvestrica82 14.07.2016. dečko
SanjaKlokanica 15.07.2016. dečko/Vito
Kleopatra1606 15.07.2016. decko/David
Kika832013 20.07.2016. dečko/David
Aurelija 20.07.2016. cura
PeppePula 22.07.2016. cura/Mara
Marti1711 22.07.2016.
Sandrichx3 27.07.2016. dečko
Miska 30.07.2016. cura/Mila
CrazyPuppet 31.07.2016 dečko/Josip
Kolovoz
Crnatockica 03.08.2016. cura/Tessa
Zabica25 08.08.2016 cura/Hana
Ejic 17.08.2016. decko/Marcel.
Tpol 20.08.2016. cura
Vjeverica8 22.08.2016. dečko
Mare1989 29.08.2016 cura
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hej ljetnice , dobro jutro! Ima li budnih, evo ja se lagano razbudujem cila sam uspavana... 😴
Crazy znaci ukratko ponasa se kao dijete ah! Rezi kabel ako treba ja bi poludila na takvo ponasanje 😠
Bruna bemti vise sve.... Ti ces se bas spasit kad rodis to svoje malo čudo, trebas jos samo 2mj izgurat 😘
Sretno danas/sutra na pregledu! Sigurno ce te to malo razveselit
Ellie zastoj u rastu bio i Dunyi jedan dan a drugi dan dijete Mirka Filipovića....toliko o njihovoj strucnosti ne brini se.
I ti si prosla uzasne stvari nemam rijeci, bas mi je zao 😕
A muzicu def kapa dolje 👍😘
Bebacica brzo ce pon 😊 samo nek cura lupka, mora se gurat glavom prema dole sto će 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hutro ljetnice
Ja jucer cijeli dan na nogama, cistili smo sve zivo, micali namjestaj i taki.. Jos malo dolazi covjek kreciti , pa a imam jos par stvari za maknuti , a i nisam mogla spavati pa sad pijuckam kaficu 😊
Malamimi- ajmeeeeeeee 😇😇😇
Bas sam se stresla kad sam procitala da ces jos malo, bas se veselim 😊 Ti samo smireno ( lako je govoriti, znam ) , ali bit ce to sve okej, vidjet ces 😘
Bruna- zao mi je zbog sogi..
Ali ako ce ti pomoc- prenesi joj da gugla na netu doktoricu Ksenija Pokupec Krajina !
Zena je iz Zga, radi cajeve za maltene svaku dijagnozu sto se tice gin.strane.. vjerovatno radi i za ostalo, ali to nam u obitelji nije trevalo , pa iskreno neznam.
Moja mama je imala miom velicine grejpa na maternici, dr.rekao operacija je jedina opcija.. No modutim, tada smo dobili preporuku za dr.Kseniju, i mama joj je poslala sve nalaze na mail, i dr.Ksenija joj je slozila kuru- Caj, kapi, ulje..
Znaci, mjesec dana nakon koristenja toga , mama ife na kontrolu, MIOMA NEMA !! samo se vidio kao malii mali oziljak , pa je dr.rekao, aha, vidim bili ste na operaciji.. pa je mama rekla, ne- prirodno sam se izljecila.. Dr.je bio u soku !
Imam i slucaj u obitelji sa HPV virusom, Cin 3 i Cin 1, sve su izljevile sa njezinim cajevima..
Policisticne jajnike itd...
Stvarno ti ju preporucam... Neka proba, pa nek vidi, ali sigurno ce joj pomoci, odmoci joj ne moze....
Lidl- ja jucet nisam imala auto uopce, pa sam mamu zvala da skokne, a ona meni- taman sam ti kupila 2 paketa kratkih bodija, paket hlacica, paket majcica, paket pidamica , i carapice 😂 pa me pokupila i otisle smo kod bake 😊
Jucer sam ujutro posto sam se ustala u 6 -.- , oprala posteljinu za kindac, jastuk za izlazak iz bolnice i ostatak tetri sto sam kupila..
Iduci tj cu prat robicu sto mi je ostalo sareno i sto sam jos kupila bijelo, i rucnike i dekice, i onda sam gotova 😀 torba za rodiliste je maltene spremna, samo jos skoknut moram po jednu spavacicu 😀
Vjeverice- da, te tetre iz dm-a su mi uzas.. em su tanke , em mi se svaka ocufala u pranju.. Nexnam.. A budala pa sam kupila 2 paketa- odnosno 20 tetri 😂 nema veze, posluzit ce..
I jos koliko sam baksuz- one male tetra krpice za bljuckanje- prvr kojr sam kupila isto iz dma , popucale na coskovima, i kupim u nekom beby ducanu- ne sjecam se kojem- jos jedan paket tih malih- i pogodite sto ?? Ne da su se smanjile nego su maleee koo 😂 ja neznam hahaha valjda kad cu ih peglat pa ce se rasirit 😂
Zuta kolica ? Neznam ko je kupio- ali super boja 😀 bas i ja volim te vesele boje.
Prvo sam htjeka skroz crvena kolica ali onda si mislim- ako obucem dijete u zeleno-narandasto- i crvena kolica.. pa sam odustala , i kupila crna sa bijelim tockicama 😀😊
E da, muz jucer podignuo nalaz u Petrovoj- nisu pronadena antieritrocitna protutijela , nalaz uredan 😀 mozda je malac moj RH faktor.. 😊
Uzivajte mi zenske , idem pospremit ostatak da covjek kad dode moze radit svoj posao kak spada 😘
Ljubim vas ❤❤
Jutro zenske!
Mi nakon 6 tjedana nocas konacno spavali doma u svom krevetu... Zavrsna ciscrnja su u tijeku a onda se bacam na pripremu svega za curu.
Moram cekat da mi prematalica stigne (frendica mi posuduje nekoristenu), kinderbet je na putu (isto posudili neki wow), tako da mi, zapravo, osim kolica, robice (koju cu isto dobiti hrpu od frendice) i ovih sitnih potrepstina i nismo imali nekih velikih troskova..
Buduci sam smirena sto se tice preranog poroda (zatvorena ko cep), necu zuriti s tim spremanjem, tamo iza 37 tt ce sve biti spremno a do tad laganini.
Ellie, zeno u kojoj si ti bolnici da te tak ignoriraju? Vici, pitaj, zahtijevaj informacije, pa to je tvoje dijete pobogu!!!
Crnatockicaaa, pa tebe nema uopce!! Kako ste ti i Tessa?
Sanjarka, porodiljni ne ide automatski na komplikacijr nego se komplikacijr zatvaraju i otvara porodiljni. Ispunjava se zahtjev na hzzo i to je to. Tako da sam ja od dns sluzbeno na porodiljnom!!
Odoh se nahraniti, uzivajte cure!
Dobro jutro cure...hvala vam svima na čestitkama... Stari se hehe...
Mi smo super...David mlati ko boksač
Ellie draga drži se...
Bruna baš te sad sastavilo sa svih strana...
Zumbul pomalo ,bitno da ste kraju s radovima ....
Sortiraj odgovore
Najstariji