Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    21. Travanj 2016. 19:56

Malamimi…bravo za dane iza tebe...odlicno si 'izgurala' bebice...jos koji dan i vi se grlite i mazite💗💕...samo hrabro..sve ce biti dobro..pisi nam...sretno...mislimo na vas troje..❤💙💙

kika832013
    21. Travanj 2016. 19:57

Evo samo da vam se javim da je sve oke, zvala sam ginekologicu i kaze da je to zbog prehlade kako kisem i nos pusem pa je nasta pritisak preko noci i kad je izaslo stalo je. Ako se ponovi onda doci na pregled. 

Abies
    21. Travanj 2016. 20:12

Crazy sto moje ludilo prema muzu preslo na tebe!! 
    Mene popusta. Ne skroz.
    Bas je izbecio oci da cu na sv duh. Uvjeren bio za vinog. I samo v. Jbg mozda grijesim mozda ne. Prvu put sam krivo otisla. Kakva mi je sudbina znat cu.
    Kika - nema slova od tebe??
    Ellie - smiri se. Moja madam je sad bila 2300 al za tj dana jaca. (33+6 odgovara) tu smo negdje po terminima mislim. Oni se drze miligrama. Pa nece sad na kraju bit u 33 tt jednaka beba od 2700 i 4000kg po rodjenju. Tako nekako i ja zbrajam sto je Crazy napisala jos 1kg da ce dobiti. To mi se gadi kod dr isprepadaju a na kraju sve ok. 
    Meni su za malog u ovom periodu pricali da je ogromna beba ko da ce bit 6kg pa je bio 3800 wow normalno. A cimerica imala 4800 bebu to nije bilo veliko?!

Sunshine1
    21. Travanj 2016. 20:21

Pozdrav svima!
    Procitala sve i zaboravila :)
    Ellie drzi se i probaj skrenut paznju na tv,mob,knjigu....to je fascinantno kako su svugdje skrti sa info.
    Malamimi lezi i odspavaj do nedjelje :) 
    Ova zuta kolica su bas zgodna,upecatljiva. Meni su sad moja bas dosadna,a jos ih nisam ni provozala.
    Ja se vratila od ginkica koji me ipak salje drugi tjedan na color doppler da se vidi prohodnost jer je curka mala mrsavica sa 1370 g. Inace je sve ok,ali ima malo usporeniji rast.

url=https://lilypie.com]

Abies
    21. Travanj 2016. 20:25

Dok ja napisem kika se javi... HB da je ok i ne ponovilo se do dana kad treba

Sunshine1
    21. Travanj 2016. 20:26

E drugo,ako se ne varam netko je spominjao skidanje hemangioma,ja danas ujutro bila privatno na drugom misljenju i zenica je tako divna bila, bas smo se napricale :) Nazvala je privatno kirurga u bolnici da me.primi sutra ujutro i da da svoje misljenje ali da bi ona to rezala,a i ja bi. Ja bi sve rezala :) bila bi super kirurg. A ginkic je rekao da sto se tice anestezije da nece nastetit bebi. Vidit cemo sutra,a uz to me i prehlada i alergija muce,oci me peku da jedva gledam.

url=https://lilypie.com]

miska
    21. Travanj 2016. 20:43

Malamimi neka sve prode u redu, cekamo vijesti i prve bebace i to dva odjednom 

Bruna zao mi je zbog svega sto se dogada, valjda dodu takvi periodi u zivotu, kod nas u familiji isto bilo svega u 2-3 godine, od smrti bolesti itd ali sve covjek prezivi! 

Pepe super si ti kolica, bas je dobra ta zuta boja :)

Sanjarka a malo se javila poslje rucka, onda smo isli van i tek sad dosli pa nisam ni imala kad osjetit.

Bili po madrac, kupila sam i aventovu izdajalicu, danas bila na akciji u baby centru za 39 e. I isla po metrazu za sivat posteljinicu i jastucice pa cu se ulovit masine drugi tjedan.

Sanjarka88
    21. Travanj 2016. 20:47

Crnatockica! Pa gdje si nam ti? Kako vas dvi? 😘
    Crazy ja svom u zadnje vrijeme govorim samo : moj odvjetnik ce kontaktirati tvog Hahaha!! 😂
    Sto je napravio?
    Aurelija aaaaa odlicno!! Hoćeš nam nabacit sliku kolica kad stignu? 
    Kika super da je sve ok, joj ! 😊
    Bruna svasta nesto vas dohvatilo, svaka cast na snazi i hrabrosti ❤
    Sunshine curka tvoja sitna kao i moj junior vidim, on je doduse sa 32+2 imao 1600. Mislim da je to sve ok i da su samo sitnije bebe no svakako bolje provjerit 😊
    I nebi bas sve rezala vjeruj mi 😂
    Abies jednodjelni badic ili?😂 Mislim da meni ni jedan drugi ne dolazi u obzir 😠
    Cro virujem da je razlika osjetna u polozaju, moj junior je bio davno na zadak dok je bio jos mali pa nisam toliko osjecala nelagodu. 
    A ja bi radila ko zna do kada dok ne rodim vjerovatno, pokusat cu to sa kavom na rivi u 12h koji dan 😎
    Ellie i tvoja beba ode na zadak? Joj neposlusne neke ljetnice, sve je jos moguce ne brini, sitnija je al nije strasno. I nemoj da bolnica tako utjece na tebe 😘
    Malamimi zaboravih rec da mi se 24.4 jako sviđa za rockas blizica 😍
    Mene uhvatila neka nervoza aaaa! Ne znam dal da udrem po cokoladi ili čemu vec uh!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ellie00
    21. Travanj 2016. 21:02

Hvala cure na rijecima. Malo te sokira kad kaze dr zastoj u razvoju.. I onda dalje nitko nista. 
    Mm bio tu podijelio svima praline iz njegove firme malo sarmirao sestre i bio do sad 😘. Inace danas je bio sam na trudnickom tecaju sve je naucio o dojenju 😀 i pisao mi biljeske. Jel ga se moze negdje nominirat za naj supruga?
    Znam da se moram smiriti i misliti pozitivno al se brinem za bebu... 

Bruna zao mi je.. Pogotovo sto ti se to sada dogadja.. Ja sam ti u 3 god prosla svasta- tumor mozga mama, tata infarkt (preminuo u sec) tumor maternice mama (preminula) s 48. Na to sestra tumor stitnjace i nesto s limfima ne znaju sto... Tako da te razumijem. Budi uz mm. To sad najvise znaci. Samo stisak je nekad vise od milijun praznih rijeci...

Bruna257
    21. Travanj 2016. 21:05

Sanjarka samo ti udri po cokoladi ako ce ti bit lakse.. 🍫🍪🍫 mene mm prisilio da pojedem bar nestle coko kuglice i malo mlijeka... Nemamo apetita,ni jedno od nas... Ma divim se i sama sebi kako sam to sve izdrzala, s tim da sam u obitelji uvijek ja bila ta koja je bila razumna i hladne glave, sestra i mama su bas osjetljive i mekane duse.... Zato me i snaslo ono sranje sa stitnom,kad sam se smirila,ona poludila.... 
    Nego ja vec zadnjih 10ak dana kad spavam(ono malo) imala uzasno ruzne snove... I svaki puta kad mi se to desavalo, sljedila je neka ruzna vijest... Samo sam se bojala tog trenutka... Jer ovo nije bilo prvi puta...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.