E senilnosti moja... zaboravila sam reći Peppe da mi je predobra boja kolica, baš nekako pozitivna i ljetna! Koliko koštaju u italiji? Jesi ih uopće na kraju tamo uzimala?
Kika, zna i meni pobjeći ali ne baš svaki put kad ustanem i ne jako. Sumljam da ti je baš puknuo vodenjak, ali ja bi vjerojatno od panike otišla doktoru da provjeri je li sve ok.
Bolje ispast budala u hitnoj i mirno spavat. Nego pravit se da nije nista i zakomplicirat.
Daj Boze da je bebica zviznula i legla na mjehur. Pa ti zato pobjegne.
Ps plod voda bi trebala u svim polozajima ici. Iskustva nemam. Samo teorija
Kika , ja bi na tvom mjestu otišla na pregled za svaki slučaj. Pogotovo ako je prozirno i bez mirisa. Nama je još rekla babica da plodna voda zna imat slatkast miris. Isto samo teorija.
Ali kažem, ja bi prekontrolirala
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Polako me panika hvata jer mi se ovo nije nikad dogodilo, normalno sam otisla na wc i do kraja ispraznila mjehur, neki dan kad me bas lupao po mjehuru nije mi ovako bilo. Mozda bi mi bilo najpametnije otici doktorici
Jel moguce da mi ovako pobjegne zbog prehlade jer mi non stop nos curi pa od puhanja da mi pobjegne?
'Dan ljetnice!!
Ni ja bas nisam najbolje spavala pred jutro no imam to u planu nadoknaditi popodne
Bila sam Lidlu jutros, dobro da jesam jer sumnjam da bih ista vise našla da sam išla kasnije gužva, gužva!! Kupila za malog dva kompleta bodica dugih rukava i čarapice
a kao neću mu još kupovati odjeću jer imam u planu poharati ljetna sniženja krajem lipnja
neizlječiva shoppingholičarka
Odjeća za trudnice sva velika, u S bi stale dvije mene valjda.. Skužila sam da jedino HM ima moje veličine, u odjeci CA i Bebenova plivam
Ivalea sretan ti rođendan!!
Malakoza i Kleopatra kao da su su dogovorile, jedna opise a druga odmah sliku lupi hvala na savjetima, porod tamo zvuci sjajno
Zaboravila sam pitati Zumbul, tebi Loline tetre nisu dobre? One koje si opisala da su se ofucala.
Miska i Peppe oba kolica su predivna!! Žuta mi se jako sviđaju kao boja za kolica
Ellie drž' se tamo, sigurno nije ugodno ni zabavno no ja se uvijek tješim mislima "i to će proći", i to brže nego misliš
Cro bas te zafrkava ta tvoja curkica.. Pokazala je da zna kako se okrenuti pa će se onda i za porod namjestiti kako spada
Kika nemam iskustvo s tvojim problemom, može biti ništa, a ja bih na tvom mjestu ipak išla doktorici da te umiri
Kika nakon pregleda javi nam se (racunam da ides)
Akupunktura sv duh. Zvala i bla bla brzinski s dr. Treba uloviti ginek vasilj ili berberovic. Pregled uputnicu ce rec treba li dodatnu. I to je u sklopu istrazivanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji