Iva...sretan ti rođendanaaac
Ma ne bojim se ja carskog, nego samo da njoj bude sve ok....
Bruna...nisam ja išla na takav wc ko ti noćas ....nego sam se da oprostite prosrala ko grlica...i pustilo me oko 7..
Ellie....joj al te zahebavaju.....
Lidl....iditeee.....super je robica, a i za mame....kupila sam tajice i tuniku, a mrvici hlačice i majice, s tim da moram po još jedne majice jer su ove velike pa ćemo ostaviti za kasnije..baka nam kupila čarapice i kombinezone....sve je slatko...
Idem vas sad dalje čitati...
Sarlina drago mi da te pustilo.... Mene moja mucnina jos nije,bas sam malaksala, sva nikakva... Trebala bi za mm rucak pripremit ali nisam u stanju ni ustat sa kauca! 😞😣😖 bas se lose osjecam... Dobro pa me Sofia lupka po malo non stop...
Zaboravih koja je to spominjala, ali ako si u strahu da je plodna voda, trkom na hitnu... Meni su rekli da kada god imam neku sumnju da dodem,bolje da znam sto je nego da se patim doma i razmisljam.... Idem odmorit jos malo, mozda mi bude bolje 😥
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Peppe kolica su super
Ja danas gledam za bebu imam sve od 62vel,nista 50-56.Moram pomalo pocet nabavljat
Joj Bruna pa ti od početka nemaš mira...koje sranje je to...
Do kraja dana molim samo dobre vijesti....
Ja moram u Lidl...tajice mi prevelike M, a S tunika mi sad taman ok, za 2 tj, previše našpanana, pa ću po veću....a ne volim mjenjati robu uuuuuu...to mi neugodnjak teški...
MM ide košnice i pčelice riktati, pa ćemo Mia i ja vodoravu bacit bar sat vremena...
I da....ljuta sam na ove Banjalučane...kolica tek za 2.5 tj. - zaboravila ona biba naručiti na vrijeme, pa smo ušli u drugu turu...
Drage moje ljetnice, ja cu postati proljetnica i to vrlo uskoro. Evo sve ispocetka...
Sjecate se mojih laznjaka, prehodavanja i tusiranja vrucom vodom. Sve je to nesto nagovjestalo.
Danas sam bila na redovnom pregledu. Tlak idealan, ja cak poletna, u plusu 13 kg i to cini mi se sve trbuh i voda u nogama. Na ultrazvuku sretna vijest jer su se bebice odlucile okrenuti glava prvi, zadak drugi. Al glava prvog je toliko nisko da ju nije mogao ni izmjeriti. Zivahni su, protoci idealni, procijenjeni na 2200g i 2300g.
Zatim me prof. pregleda vaginalno i kaze: O mama, pa vi ste 5 cm otvoreni. Idite se doma odmoriti, pripremiti i cekati trugove, ali pazite da bebice negdje ne izgubite Koji saljivdzija!
Uglavnom, da skratim. Ako ne krene samo, on je u nedjelju u radjaoni i rekao mi da dodem da me porodi. Sve u svemu, u soku sam teskom i sva se tresem od straha, ali to je normalno. Drzite mi fige da izdrzimo do nedjelje u komadu jer bih htjela da mi on bude na porodu.
Citala sam vas, kolica su predivna, uobicajeni bolovi i nesanica su prisutni...
Kike, prekontroliraj to curenje i to odmah!!! Zasto se gristi i muciti, za to postoji hitna!
Sretno ostalima na pregledu.
Malamimi, držim fige da ti i bebice izdržite do nedjelje. U svakom slučaju, želim ti brz i lagan porod,koliko god može biti.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malamimi bit ce sve u redu,poslusaj dokt.i odmaraj,drzim fige da izdrzite do nedelje
Ooo malamimi! Samo laganini! Ne se bojat, pa imaju odličnu kilažu Možeš ti to! Al neka ih još malo unutra ako im je tako lipo
Malamimi sretno, drzim ti palceve... Bit ce to sve ok... 💞
Meni se stanje konacno smirilo malo... Al evo novog soka...mm stigao s posla,javili mu da mu sestra(moja sogorica) ima rak jajnika.... Svi smo izvan sebe,a njega mi najteze gledat kako sam u prazno gleda, izgubljen,zaplakan... Pa kad ce se vise ta sranja prestat desavat?!?!? 😢😥😫😞
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji