Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    21. Travanj 2016. 09:26

Jutro cure
    Iva sretan rodendan
    Ja sam ovih dana odmarala jer su me zubi bas namucili,bar je napokon prestalo da boli

Abies
    21. Travanj 2016. 09:40

Baby samo hrabro. Znam da ti je tesko kad dodje poziv. A mora doci. Veseli me da si napisala da neces bit sama. 
    Ja cekam da mi se moji jave s pregleda. Uh sva sam nikakva. Jb bolesti i strahove. Trudim se mislit o pozitivnom (zbog madam koja se rasteze) al ne ide bas tako lako. Nadam se onda da cu mirno i ja do lidla. One haljine su mi fora.

zabica25
    21. Travanj 2016. 10:01

Ej...

i ja danas budna od 5:40 kad je muž išao na posao...i nikako zaspati. 

sarlina, i mene ti ujutro znaju uloviti grčevi i trk do WCa...barem to, a ne zatvor i hemići. Super za pregled...

MalaKoza, hvala na predivnom objašnjenju...ovo za željezo me posebno zanimalo jer je meni spušteno. Prava beba je to već..kao i Majina... SUPER 

Elie, ja sam bila u Lidlu. Uzela si haljinu i majicu, a Hani bodiće i čarapice. U Kauflandu sam uzela jastuk i poplun i jednu krevetninu za kindač. Do kad ćeš biti u H? Pa ne valjda do kraja trudnoće ili?

iva, SRETAN ROĐENDAN!!!! 

kleopatra, ova tvoja bolnica je super...ja idem 5.5. da vidim gdje će mene smjestiti...da je barem tako, ali niti približno. 

miska, tvoja bebica je umorna, a moja skroz aktivna. Baš me zanima čije gene ima..ne može biti ni minutu mirna.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Bruna257
    21. Travanj 2016. 10:23

Evo mene u krevetu... Bas se lose pocela osjecat... Opet mucnina neka blesava, uzasno izmorena,spava mi se, i srce mi se full uzlupalo..a mirujem cijelo vrijeme... Ni kavu danas nisam popila... Pita me mama kak cu ja izdrzat do kraja t kad me non stop nesto muci..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

PeppePula
    21. Travanj 2016. 10:25

Jutro cure... mi jucer narucili kolica konacno :) Ici cemo po njih za nekih mjesec dana...
    Izbor je na kraju pao na Fopapedretti 3 chic sa zutim bojama... Muz je zamislio neka tamno plava, ali meni su ova zakon... crni okvir, zuto gore... kao pcelica Maja, a beba unutra buba Mara :) Imam zeleni auto, i zutog psa... sve je kod mene tako veselo pa moraju i kolica...jedva cekam da stignu pa da im operem navlake i zakacim igrackice...

Idem vas sada citati... :)

Peppe

kika832013
    21. Travanj 2016. 10:36

Dobro jutro/ dobar dan cure,
    prvo da se ispricam sto vam ovako upadam al imam jedno pitanje. Posto mi prva trudnoca nije prosla dobro sad sam malo u strahu, jutros kad sam se digla normalno sam otisla u wc i obavila sto sam imala, kad sam dosla u dnevni dok sam stajala osjetila sam da mi nesto curi medu nogama al nisam isla za tim jer mi uvijek po malo ide iscjedak, kad sam pogledala bila sam mokra kao da sam se upisala. I sad mi je tako svaki put kad se ustanem ili kad idem sjesti, jel to samo zbog pritiska na mjehur ili? 

zabica25
    21. Travanj 2016. 10:47

Pepe, kolica su fora...jako mi se sviđa ova žuta boja.

kikach, moguće da je mjehur u pitanju...zna pobjeći zbog pritiska

Bruna, tebe stvarno muče mučnine u T...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Cro262
    21. Travanj 2016. 10:47

Ej ženske,  bas mi je drago za sve dobre preglede, već su to velike bebe i termini su sve bliže, uf...

IvaLea, sretan ti rodendan, lijepo provedi dan! 

Malakoza, baš si dobila korisne info na tečaju, razlika je u odnosu na hr rodilišta...

Kleopatra, ovo izgleda kao soba za wellness, a ne rodilište :D 

Ja se evo svadam sa malom, dva dana je dubila na glavi i sad opet na zadak...kao da to njeno okretanje mene ni malo ne boli, prasica jedna. Jutros bila u Petrovoj, duže sam tražila parking nego što sam čekala na red, nalazi gotovi u utorak.

Abies
    21. Travanj 2016. 10:49

Kika stavi crno ili tamnu krpu i nakaslji se. Ako je mokro trk u bolnicu.... mkzda nije lose svakako do doktora da napravi test da nije plod voda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.