Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    20. Travanj 2016. 21:02

Bok cure!

Da i ja podnesem prijavak s privatnog pregleda, otisla sam tako da mogu jos malo odgoditi odlazak u TA. 
    Sve po peesu, bebot ima izmedju 2800 i 3000g, plodne vode dovoljno, cerviks skracen i smeksan, ali zatvorena. Posteljica 0/1 stupanj zrelosti, rekao mi je da mogu ocekivati i da cu presisati sluzbeni termin. Tako da mirne duse nastavljam sa svojim ritmom, jos smo par tjedana u komadu sigurno. 

Ellie, sretno!
    Malamimi, izdrzite jos malo!

Pozdrav svima, vidim da je vise manje sve pod kontrolom, bas mi je drago

MalaKoza
    20. Travanj 2016. 21:58

Kratko javljanje. 
    Cura je dugačka ali manekenske građe. Nije se baš ubuckala previše.  U mjesec dana je dobila 700 grama, i točno toliko i ja. Lijepo je kad znaš da hrana koju jedes ne ide na tvoje bokove nego bebine :D
    Sada ima 1825 grama. Glavica je još uvijek dolje ali leđa s druge strane trbuha sto znaci da se u međuvremenu izvrtila. 
    Ja sam još super zapecacena, željezo mi se popravilo,  ginekologica me izgrdila zbog premalo kila i pitala jel sam na dijeti. Podsjetila sam ju da povracam par puta tjedno pa je rekla da je onda kilaža ok s obzirom na to. 
    Dobila sliku facice, mala je isti tata. Tata ponosan do neba. 
    Pišemo se sutra! Laku noć i ugodne snove vam želim 😙

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Ellie00
    20. Travanj 2016. 21:58

Abies nista mi nisu rastumacili. Bila sestra i jedan mladi doktor i samo je rekao sestri da napravi jos jedan ctg. Sestra ga je kasnije odnjela doktoru ali nista nitko pa.. Sutra cu biti pametnija nadam se jer vidim da imam hrpu pretraga. 
    Radi sutra i frend koji je tu ali na drugom odjelu tak da cu i s njim vidjet. 
    Miska meni su lijepa crna- ja sam na kraju izabrala crno ljubicasta. 

Laku noc svima

Sanjarka88
    20. Travanj 2016. 22:21

Uuuu blazeni moj krevet zeeeen! Postao mi najdrazi dio dana kad legnem navecer u njega 😅 
    Obavila sam sve sto sam trebala i sad malo na čitanje.

Trbuh mi je totalno i definitivno iskocio naprijed, sad izgleda kao kosarkaska lopta 🏀 ooooo! 
    Probadajuca bol opet krenula prije, sreca u lezecem je nema. Netko je spominjao da i njega probada trbuh mene ne probada trbuh nego gospođica dole u biti nesto put nje....neznam kako da drugcije objasnim

Dunya stvarno te na ovom putu pratila predivna dr. 😊 sigurno ti je zao sto je ovo bio zadnji pregled kod nje, no idemo jos malo po svoje smotuljke 😘 kosica kazes? 😍
    Jesi zatvorena? Kako s kg stojis? Kad ce nalaz na streptokok?
    C&A kazey ha? 😂

Majoooooo koje si ono jednokratne gacice kupila u baby centru?  Koja marka?
    Ja dobila neke no name al L veličina bojim se da ce mi to bit ogromno 😕
    3kg kazes? Mladunce totalno komad covjeka 😍 znači sve po ps-u i ne ocekujemo jos iznenadenja, kad ides u ta?

Malakoza manekenka mala ha? 😘 nek je ona nama zdrava lako cemo za kilazu. Koliko si ti u plusu kad te vikalo?

Ellie mrzim kad nitko nista ne govori, nadam se da ces sutra nesto konkretnije saznat

Miska predivnaaaa! Što drugo rec 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    20. Travanj 2016. 22:29

Ellie ma te popodnevne vizite su nikakve u usporedbi sa jutarnjim. Osobito ponedjeljkom. Onda zna bit i hrpa studenata i stazista. 
    A za akup kad pitam saznam, prenesem. Koliko imam saznanja tko je probao, nije pozalio (opcenito ne porod). Ako ide, zasto ne probat.
    Super za preglede. 
    Maja lijepo da si se javila. 
    Kad krenemo s porodima tko zna kakav ce redoslijed biti. Samo da svima budu bez truna komplikacija. 
    Slatko sanjajte (i puno/dugo)

sarlina
    20. Travanj 2016. 22:30

Večer...
    Bili smo na pregledu, da detaljniji nije moga biti, sa svim dijagramima i mjerenjima:
    Ugl ; 1950 g, sve mjere za 32+2 , no na zadak je sa pupčanom omotanom oko vrata....to me sad zabrinulo iako je dr rekao da su protoci super, sve je ok, nije zategnuto i da se ona ponaša prirodno i ne divlja i lupa prejako..zijevala je, mljackala, ima kosice i obraze na mene...ima vremena za okrenuti se iako kaže dr ako se za 2 tj. ne okrene, niti neće jer je u takvom položaju-kud na zadak tu i "preklopljena" - nožnim prstićima po glavi mlati ako i rukicama...taman je zaspala kad je uzv počeo i fino dr sve izmjerio, a kad je pokrete trebao gledati-e onda ju je budio 20 min...treskao mi povremeno stomak, a ona zjevne pa se umiri, pa se protegne, pa stne...eto kaže - zenuta mala od starta....znači najvjerojatnije carski...
    Ellie...nadam se da je sutra pametnije...i da će netko nešto reći..kretenskog li ponašanja joooj
    Dunya...super za pregled i sad mirno do  kraja...
    Idem napraviti MMu i sebi Čokolešnik...da se malo smirim..ln drage moje

Majadila
    20. Travanj 2016. 23:12

Gaconi su Tosama. Ja sam sebi uzela L, tebi ce to biti veliko. 
    TA za deset dana. Nema vise iznenadjenja! 
    Da, komad covjeka.  Vec ima 51cm, ako cemo se ravnat po bedrenoj.  
    Nisam dobila sliku lica jer je vec nisko, zabijen facom u maternicu, i ko da to sve nije dosta, jos ga i rukama skriva. Zato sam dobila sliku jajara. 

Majadila
    20. Travanj 2016. 23:14

Sarlina  Kako zajebavaju ta djeca vec u trbuhu. 
    Ovo zvuci kao da bi stvarno mogla ostati na zadak. :/

TPol
    20. Travanj 2016. 23:19

Super za preglede i vase bebice bas mi je drago da se sve odvija po planu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.