Joj malamimi... ono sto je dobro bebice su vec dosta zrele i ne bi smjelo biti komplikacija. Al svaki dan vise tim bolje za sve troje. Najgore sto ne mozes utjecati na to.
Samo imaj nekog uz sebe 0-24 ovih tjedana. Drz se!
Malamimi hb pa se smirilo nakon toplog tusa.... I kako abies kaze,bebe su sada vec velike, al bolje da se one jos buckaju u tvojoj vodi :)
Sto se tice sivanja tetri, zena koja mi prije sivala to vise ne radi,starija je pa ne moze...
Zabice moji ce slj tj u ikeu po kadicu, madrac,lampicu i jos par sitnica pa cu im reci da pogledaju ak ce bit jos ovih jeftinijih.... Na kraju ipak ispada da ce me loline u dm-u ispast najeftinije 10kom za 120kn...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
curke što se tih tetri tiče, nemojte si komplicirat život, ja se isto već dva dana živciram kako ću te od muslina kupit... kad mi palo napamet pa bemu i sve, nije da su ove koje imam tu pod nosom od brus papira, pa ne mora mali na svilu kenjat... kupila sam od bubabe u bubamari za 99kn 10kom, s tim da je utorkom još 10% popusta... kvaliteta je ok, po meni se to isplati.
'Bok cure..
Dunya i Malimimi...HB da ste ok...Dunya bome si nas zabrinula...i nevjerovatno da dr fulala toliko, trebao ju je ovaj drugi dr naprašit za toliko fulanje....jbt pa nije da je 100 g fulala...cccc...mene ljute takve stvari jer uplaše trudnicu da od muke moš dobit trudove...
Malimimi....dan po dan sad....i be ready ...
Uspjela sam kupiti Chicco uloške, maramice za dojke i tufere za dojenje....preko njihovog weba i super...al bome su to pelene
Kupila sam danas zaštitu preko madraca i to za 45 kn u Kretex trgovini...inače koliko vidim znaju biti i 150 kn...ovo je frotir gore, dolje taj najlon i tanko...ionako ide plahtica preko...
Stigle mi još pelenica od Molly i sad sam mirna...čekam još Covere s EBaya...poslikam vam pelene
Mi smo danas 32 tt i idemo na 4d oko 18 h pa držte palce da je Mia zdravai dobra...
UGL. štucanje je počelo...svaki dan oko 17-18 h štuca-kao programirana hahah..presmješno mi koliko stomak skače...
Drago mi je da ste sve mirne radi pregleda...i jedva čekam naše prve ljetne bebe koje će skoroooo....
Bruna nek ti se kuma raspita kod zena koje su nedavno rodile,mislim da nije istina sve za ka bolnicu. Moja vjencana kuma nedavno rodila i bila je u njihovoj spavacici jer joj je to odgovaralo, ali su vecinom bile u svojoj. Ja namjeravam uzet spavacice jer mi se osobno gadi pomisao da one krpe imam na sebi,a i imam osjetljivu kozu. A i uloske cu uzet chicco pa nek se usude prigovorit, kakve gluposti da mi odreduju koju vrstu uloska cu kupit. E i mislim da je ona imala svoja carapice jer joj bilo jako zima tako da eto....
url=https://lilypie.com]
Btw jedno iskustvo moje poznanice,ne znam detalje ali jucer se rodio mali zdravi deckic, 2,4700 i 47 cm u 35+3 tt, noc prije zavrsila u bolnici zbog visokog tlaka...oboje su ok.
Sunshine kuma rodila u cetvrtak, u nedjelju dosla doma... Bila sam joj u posjeti u subotu i bas danas pricale o svim pojedinostima....njoj su tako rekli,drugo neznam... Samo prenosim njezine rijeci... Mozda da ih zamolim,bi mi i dozvolili chiccove uloske...al znam da ni njoj ni frendici u 1.mj ni sestricni prodle god u 8.mj nisu dali da imaju svoje spavacice,nego su bolnicke imale...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Eto svako prica svoju pricu, ja sam ih cula nekoliko potpuno suprotnih od tvojih,mislim uzet sve svoje i ne opterecujem se s tim sta ce mi rec
Crazy ...slažem se s tobom..nisam komplicirala za tetre...imam 40 kom i sve su ok...20 kupljenih na popustu u Magic baby, 10 u DM i 10 sašivenih (kupljeno na metre)...samo moram početi trenirat motanje..ima ko kakav jednostavan link?
Bok cure..evo da vam se javim..redovno vas citam i to obicno u intervalu oko 4ujutro kad me probudi mjehur..nisam pisala ovih dana,mm je nenadano dobia poziv za brod pa sam malo bila oko priprema za bebu, morala sam neke vece stvari obavit dok je on jos tu..sada ja i malac soliramo..osjecam ga svaki dan, staaaalno..spava samo navecer iza 1 zelim svim ljetnicama ugodan ostatak trudnoce 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji