Crazy ti si vec tetrala?
Sarlina imas na fb grupu mpp(moderne platnene pelene), mozes cure sve pitat,zbilja su susretljive :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
eee i daaa zaboravila sam napisat, vidim na netu da je u subotu i nedjelju u svim c&a poslovnicama 25% na sve tako da se toplo nadam da je i na baby dio..pa eto da podijelim i s vama
Proljetnice se opet pokrenule s radanjem,sad tek vidim koliko ih je blizu mene s terminom a ja pobjegla na ljetnice jer su mi sve bile daleko tad ispred mene... sad ce i kod nas krenuti malamimi prva pa ja kako stvari stoje za sada
Ja sam bila kod neurologa i kaze za sada je stanje da mogu rodit vaginalno i da ne bi trebala prelezat trudove niti radat lezeci ali naravno to nije napisao a epiduralnu ne smijem bas zbog leda dakle zakljucak je "crkni stoko" cekala sam 3 sata a preko veze je,sta bi tek bilo da nije...
eto bas se strasno veselim porodu...mrzim nase kompletno zdravstvo
Digla nalaz od streptokoka i ok je HB
Muza sam natjerala da sastavi krevetic,jedina pozitivna stvar danas!!
Idem sad napokon pojest nesto
Sretno svima na pregledima !
Starim...sve u svemu HB je ok...osim epiduralne...e to jbg...možda će ići brzo sve pa neće trebati...
Bruna...u MPP facebook grupi sam , ali tamo je toliko infoa da se pogubim...zato mi lakše ako je netko tetrao da mi napiše kako složiti tetru ...kupila sam i ulje čajevca za našpricat, samo moram naći s čim se miješa i koji omjer...
Ej trudnice evo mene ...čitam vas al nisam imala kad odgovarati ova 3-4 dana...pokvarilo mi se auto a ja na selu,pa sam napokon to jučer riješila...ova dva dana sam s muževom sestrom na trudnickom tečaju i skroz je zanimljivo čak i meni koja sam već rodila...tečaj vode dvije patronazne sestre koje će doc i kad rodimo i stvarno su super ..
Vidim bebice napreduju super...šokirala me dunja i HB da je sve ok...kad sam počela citat strefilo me...baš mi je drago da ste sve ok...malamimi čini se da ćeš ti prva otvorit sezonu tu kod nas...vidim neke ste u kupovini neke u sredivanju gnijezda za naše bebe...pusa svima
jesam tetrala sam već i pokazalo mi se super. Sve dok nije prerastao covere, a ja kupila neke bezvezne od flafija i onda mi to više nikako nije bilo ok... kad sam nabavila nove covere, već je kretao u jaslice, a tamo hoće samo JP.
evo ti link, malo prakse i bit ćeš gotova prije nego da JP stavljaš
https://www.youtube.com/watch?v=uKkJItrBKtQ
Malamimi, izgurat ćeš ti i do 37 tj! kak je to brzo doslo, uskoro nam krecu porodi, nadam se da ce svima ic sve glatko i jedva cekam cut vase izvjestaje s poroda!!
Bruna, Sunshine, hvala za info, nemojte se zamarat s tim, nece vas nitko na silu oblačit/slačit heheh. Ja dobila od šogi 3 paketa vir 80, tako da necu onda ni kupovat chicco, a spavacice mrzim i nemam ni jednu pa cu uzet njihove, vjerojatno inzistiraju na njima jer su sterilne, ja sam ih vec nosila lani i prezivila svoje uostalom zakrvaviš, ko će to oprat! jedino imam svoj ogrtac, kad idem van da nisam polugola hehe... Bruna,porod na stojećki?? Kako to, nisam znala ni da je moguce uopce! znaci ne forsiraju da budes na leđima non stop, to mi je bitno!
Starim, znaci nista od epi, tak je i meni moj dr rekao, bolje ne... nisam sad jedino skuzila sto se tice polozaja na porodu, zasto nije napisao da ne smijes na leđa, koji idiot! Trazi svog dr da ti to negdje napise u trudnicku il digod...
Miska, ja zivim cijeli zivot na granici, mm i ja imamo duplo drz, on radi tamo, ja tu, vjeruj mi jako dobro znam kolko to sve komplicira zivot! Sredi si sve papire u slo cim prije, odjavi se iz hr i uzivaj! Ja bih isto mogla dobit zdr u slo i ic besplatno rodit, al ne zelim se ipak odrec tog porodiljnog... dijete ce nam u slo u vrtic, u hr u skolu, valjda mrrrrrzzzzziiiiim granicu
Crazy hvala na linku :) ja onaj dan krivo napisala,uzela 2covera od bamboolika, super su mi jer po rubovima imaju flis usiven pa su mekani, kao oni od molly flip coveri sa flisom... Velicina kao S ali sa drukerima za produzivanje, jedan sa drukerima gore,drugi sa cickom... Jos cekam 2covera OS i 1ai3 od molly, sve sa flisom po rubovima,da bude bebi mekano oko nozica i buse...
Aurelija da,nisu je forsali da bude na stolu cijelo vrijeme, dosta je setala i na lopti bila i taman dok je setala dosao izgon i na stojecki rodila,onda su je polegli na stol jer su je malo recnuli,pa da zasiju.. Rekla da su sa njom bile 2 babice i nezna,valjda 4-5doktora,nije bilo bas posla taj dan pa svi kod nje u box... :D cak ih molila vode i svake tolko joj dok donosila vodu,a ona od muke svima vikala kak ih mrzi :D uglavnom,nakon 3 sata dripa,dobila svoje trudove,skinuli je s dripa i sve se relativno brzo odvijalo... Inace,ona sebi donjela spavacice ali su joj rekli da sve stvari posalje doma... Samo gacice i carape svoje imala..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Eto mene iz petrove (al 3). Iat neg.
Ellie mahnula sam ti :)
Zumbul nisam te vidjela.
Ma i na jetra mi idu oni portiri, ne bi pustili unutra tih par min...nek i oni se nasecu noseci 10-15kg!
Starim huh epica niks.. mene moj iznenadio da mogu. A sad sve ovisi i o tijeku porodjaja. Mene drzi ideja o akupunkturi... nisam ni znala da toga ima. Thanx cure.
Tetre nemam pojma koje cije...ja imam nekih 15-20. Meni dosta. I mama ima iz lidla. Nisu lose. Samo sad ih nema...
Abies- nisam isla, muz ce pokupit sutra kad ide s posla..
Bruna- te tetra pelene iz fma su blago receno sr*nje...
Meni se sve i jedna ofucala u pranju, sa svih strana vise konci.. a HB pa sam kupila 2 paketa -.-
Kupila sam i u baby centru i te su mi puno bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji