Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ellie00
    20. Travanj 2016. 18:06

Abies hvala na mahanju 😀. Kako je proslo? Portir se neda- mi redovno parkiramo na kvatricu u garazu. Danas me mm ostavio pred bolnicom i otisao parkirat. 
    Radili su mi ctg danas i sestra je nesto pronrmljala da nije bajan i da ce ga ponoviti.. Sad cekam vizitu da vidim sto je jer ja tamo nista ne vidim... Jos mi se i zavrtilo pa sam trazila da mi izmjere tlak i naravno da je bio visi od 140. 
    Tako da cekam vizitu nestrpljivo... 

Vani sunceko. Sad bi ja s Maxom u Leggiero na cizkejk.. Zeljice... Al budemo uskoro Ena, Max i ja na kolace samo da sve dobro prodje...

Bruna257
    20. Travanj 2016. 18:15

Zumbul koje su to pelene iz baby centra? Vidjela sam na njihovom webu(preko moba doduse) samo tetre s uzorkom.... Toto su 23kn/kom sad na akciji, neke roza pipi ili kako vec su 8kom 169kn....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    20. Travanj 2016. 18:31

Citala sam vas dok se rucak kuhao i sad nakon rucka kao idem napisat nesto i uopce se vise ne sjecam sto sam procitala lol 😂 ide to mene..
    Evo mi rucali, junior skace na sve strane a ja malo zalegla na kauc. Nema dugo ceka me sredit sude, složit robu sa susila, oprat kosu pa odvest curu na gimnastiku
    Dunya, Malakoza kako su prosli pregledi?? 
    Sarlina sretno! ❤
    Malamimi ti si nam sve blize i blize svojim andelima joooj meni 😘
    Starim super za streptokok! A ovo drugo ah sto reci... 😞 Ima li laznjaka?
    Ellie kakvo je stanje? 😊
    Abies ljuti te muz? 😠
    Zumbul super za guk profil ! 👍 nadam se da ce mama bit dobro
    Babycoming hello! 😊 kad se tm vraća s broda?
    Bruna bravoooo za dobru noc nek svaka sljedeca bude jos bolja 😎
    Kleopatra joj ja se jos mislim zaepiduralnu, kao stav je mogu ja to a to sam mislila i prvi put pa pozalila skroz...kad je bilo kasno 😕
    Crazy o da jos 2 dana 😅 kad ces ti?
    Zabica super za kavicu! Prenesi curama velike pozdrave ❤
    Vjeverice ooo kako ce ta djevojačke bit dobra, totalno zavidim 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    20. Travanj 2016. 18:36

Ellie ova popodnevna vizita je za k..linac. 
    Ispitaj ih maksimalno. 
    Vise se ne sjecam. Gore je bebac. Dolje tvoji trudovi. Otkucaji iznad 120 i aktivnost... mislim jedna na 10min a i kockica je minuta. I koliko ide val za jacinu otkucaja. Tako nekako... pitaj nek ti malo rastumace da i mi znamo koju vise.
    Tak su i mene cimnuli u 5 ujutro. Iduci ctg je bio ok... a u 5 ne znam ko je bolje hrkao sin ili mama. 
    Tlak...koncentriraj se na nesto, knjigu krizaljku igricu na mobitelu.. uznemirena si gdje si i kad ti kazu da nesto bas i nije bajno. E pa bit ce super, think pink!

Dunyasha
    20. Travanj 2016. 19:07

Ej cure! 
    Bila ja dns na zadnjem pregledu prije poroda kod svoje divne doktorice. S obzirom da sam jcr pregledavana na sd, dns je samo pogledala srce i neuromotoricki razvoj (gutanje) i sve je super. Gledala sam curu kako guta i sisa (kaze dr-ona vec zna dojiti), ima moja usta i nos, i kosicu.
    Napravila dr bris na betahemoliticki streptokok, otvorila mi porodiljni, rekla da porod nije puhanje u maslacak i pozeljela mi srecu.
    O i rekla je da nece Nika biti prevelika beba, tako da eto...
    Sve je super.
    Ellie, ne uzrujavaj se oko cga jer oni na njemu vide sve. I kad beba primi pupcanu vrpcu prekine joj se dotok kisika i pada puls bebi. To se i inace dogada, ali oni to na ctgu ne vole vidjeti. Meni doslovno tako jcr rekla sestra na sd. I moja je to napravila par puta. Donja linija tvoji trudovi. 
    Ne uzrujavaj se, sve ce biti dobro.
    Uzivajte cure, nisam uspjela popratiti koja je sto pisala, osim ovog popusta u c&a, mozda se zaletim. Po jos robice. Buhahahahah!
    Uzivajte, saljem svima pozdrave!
    Malamimi, drzte se!!

miska
    20. Travanj 2016. 20:12

Helooo, mi konacno obavili onaj najvazniji soping-kolica 😊
    Jedva cekam da stignu i da ih provozam pa makar po stanu jos neko vrijeme. 

Bila jos i u sparu, imaju 35% popusta na djecje pa sam za 14 e kupila 6 bodica (konacno uzela i vece brojeve) i bas su mekani i kvalitetni.

Abies mislim da sam procitala kod tebe da razmisljas o akumpukturi. Samo da te upozorim da ti nije bas ugodna kao sto prikazuju one nasmijane zene s iglama u glavi. Ja sam bila za stitnjacu i mislila sam da ce mi ruka otpast koliko je neugodan osjecaj boli..

Abies
    20. Travanj 2016. 20:36

Seka je radila ak za alergiju i pomoglo joj je. Miska nadam se da je i tebi. Do neki dan nisam ni znala da to postoji u rodilistu. Super na upozorenju! Imat cu na umu

Abies
    20. Travanj 2016. 20:40

Kolica - ma sva su mi fora. Ja sam vec napisala sto je kod mene presudno bilo - auto i sklapanje. Nadam se da ce posluziti koja sam uzela.

Aurelija
    20. Travanj 2016. 20:56

Abies, ja sam isto bila na akupunkturi, nisu me bolile sve iglice, 1 od 5 je jace malo, pogotovo kad ju zavrti... no u mojoj percepciji boli sve je to nista u usporedbi s porodom! Ako imas prilike, probaj pa javi jel pomoglo!
    Miska, sviđaju mi se kolica, ali zasto crna, joj meni su taaako super neka zive boje  

Nego, hoce netko uzimat dianatal gel od vas sto trebate skoro rodit?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.