Neznam, mene bi bilo strah na leđa zbog bluckanja, povracanja.... No Malamimi mozda sad preporuke jesu spavanje na leđima, davno moja djevojcica bila beba 😊
Tpol o nek sefica skuzi malo kako to ide ili ti lipo na bolovanje 😎
Zao mi je zbog tih bolova ja se stvarno nemogu pozalit...
A kako trudovi bole ah necemo o tome 😁
Neznam kako vasi malci na ovo vrijeme no moj se bas umirio zadnja dva dana.... E sad jel to zbog vremena ili ovo famozno umirivanje pred termin vidit cemo...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka u bolnicu idem u srijedu. Tlak mi se normalizirao (barem nemam velike skokove) iako je jos visi nego bi trebao biti... Plus pocela opet povracati...
Pas je dobro, reagira na suskanje hrane (vrecica i slicno) i to je kod njega znak da je zdrav.
Ma kad on uvijek izgleda glaldno i pojest ce bas sve sto mu das. Ove njoke sto je ispovratio bili su jos citavi- znaci on ih nije ni prozvakao... Eh retriveri
Jel tko od vas kupovao/ planira kupovati njihaljku/ lezaljku? Mene teta iz CH "gnjavi" da joj kazem sto da mi kupi i mislila joj reci da uzme ovu lezaljku http://www.magicbaby.hr/hranjenje-hr/tiny-love-lezaljka-cozy-rocker-napper.html. Ostalo stvarno sve imamo, ako joj kazem da nek kupi sto hoce kupit ce mi hrpu odjece i slicno pa bolje da joj ovo napisem? Ili ima netko prijedlog za neku drugu njihaljku ?
Spavanje se preporuca na leđa zbog SIDSa. Ja sam imala problema s time svime, cak mi je mali imao malo zalezanu glavicu neko vrijeme. Pokusavala sam s onim jastukom za bocno spavanje, on bi se samo nazad prevalio na leđa bez obzira na jastuk. Onda sam kupila isto ovaj neki jastuk kao da drzi glavicu, to je uvijek zavrsilo na drugoj strani krevetica. Glavicu mu nisam okretala jer nije bio neki spavač, i puuuno se budio i po noci i svašta pa sam samo Boga molila da spava, bilo kako, samo da spava. Glavica se kasnije ispravila sama od sebe kad se sam poceo okretat na bok...
Ellie reci teti nek mu kupi nesto za kasnije kad bude vec imao 1g ako sad sve imas... ili neku vecu AS ili hranilicu... ove lezaljke sam isto cula da se ne preporucaju, nego je puno bolje stavljat bebe na pod na prostirku ili babygym(HB na tom babygymu - meni je to zakon) tako im se bolje razvija motorika nego kad sjede zavaljene u tu njihalicu
Sanarka da 2300... iskreno ocekujem oko 4kg al radije bih da urani u terminu da bude koji gram manje...treba to izac van. A sad kakve sam srece cu saznati. Netko jedva 2.5kg rodi a netko 5 kg bez frke.
Jastuk hm zanimljivo izgleda. Al ne kanim kupovat. Bok ledja i ono satandard na trbuhu al najvise na mami i tati. Da ga dobijem na poklon koristila bih ga valjds.
Njihaljku ne vidim stranicu. Mnogi rekli da je prakticno. Nemam ju pa ne znam. Putni kinderbet imala i hranilicu koja ide u lezeci polozaj. Sto manje toga, jednostavniji zivot. Kad je malac poceo sjedit puzat onda smo pod tepih stavili spuzvu. Da bubne na mekse
Ma kupit ce ona meni (bebi) i za godinu dana opet .
Baby gym smo vec dobili tako da to ne trebamo... Znam da su dobre za motoriku i planiramo ju puno koristito.
Mislila sam ovu da kupi jer je 3 u 1. Ne znam nisam pametna vise- veli mi frendica da je njen obozavao njihaljku i da ju je to spasavalo kad je trebala nesto obaviti po kuci...
Razmislit cu jos, hvala na savjetu
Abies mislila sam na ovu- Tiny love Lezljka Cozy Rocker Napper. Eto sad bi nam svi nesto kupovali pa smo u brigama. LOL. Mi se pozurili i pokupovali sve sami... Ko nam kriv.
Crazy sve si super napisala. Osobito za ovaj babygym. A i za razvoj ih je bitno staviti na trbuh da dizu i vjezbaju glavicu (kas su budni)..prvih mj dva spavaju cicaju spavaju cicaju. Tek onda pocnu komunicirati sa svijetom.
Ellie sretno s tlakom. I javi nam se. Nadam se da im se neces tamo na odjelu svidjati pa ce te brzo stjerat doma. A ovo povracanje - da nije virus. Kod mene u vrticu je bio tjedan povracanja i sl. A ja sam jako solidarna sa sinom...mi svaku virozu dijelimo
A ovo hranjenje kasicama u polulezecem...no thanx. Moj se non stop gusio. Trebalo mi i da se opametim da ga ne vezem u hranilici nego nabijem onu dasku max. Sva se i sad najezim kad se sjetim toga
Abies povracala sam vec tako jednom u komadu oko Uskrsa 10etak dana. Neovisno o tome sto sam pojela. Nije mi bilo mucno ili nesto kao u prvom tromjesjecju nego mi pola sata nakon obroka dosla kiselina, pocela sam se kao podrigavat i povratila sve... Nisam isla dr. jer su me svi uvjeravali da je to kao normalno. Na kraju sam ipak otisla dr al tad se vec polako sve smirilo i poslao me na krvne pretrage i bile su ok..
Sad opet ista stvar. Al od sri sam u bolnici pa cu valjda vise znati...
Cula sam da je taj odjel u Petrovoj skroz sredjen i da je osoblje ok i da mogu dolazit posjete na vise sati... Mozda mi i nece biti lose... Salim se. Samo da ja dodjem cim prije kuci svom muzu.
Sad mi i sestra javila da mora i ona u bolnicu na pretragu... Opet je dobila osip po cijelom tijelu. Prosle godine je lezala 2 mj na dijagnostici na Rebru i na kraju joj operirali tumor na stitnjaci ali i dalje ima problema s limfnim cvorovima... A nema dijagnozu, treba joj dr.House. Bas nas krenulo
Pricaj mi Ellie. Bas su mamu zvali da treba na pregled. Psihicki pad cijeloj kuci. Samo zdravlja zelim svima. Pokusavam od svega ne misliti i posvetiti se svojim klincima. Cisti su lijek. Lako reci tesko izvesti. I glavu gore
Sortiraj odgovore
Najstariji