Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    18. Travanj 2016. 12:28

Ej ženske! Evo mi jučer obavili shopping na sajmu, uzeli bočice, produzivace za bodi i u tosami blazinice i jednokratne gaćice za bolnicu. Fale nam još neke stvarčice slike mislim da smo više manje spremni. Ok, osim moje torbe, ali to ću za vikend, ima još vremena :)

Bruna, orhideje su ti prekrasne! 

Abies, zašto ti je ovo bio zadnji pregled u dz? Od kojeg tjedna onda moraš ići u TA?

Bruna257
    18. Travanj 2016. 12:34

hvala vam cure :)

abies da da, imam i lavandu.... hrpu lavande ustvari :D i još sam si zasadila jednu u teglu kod balkonskih vrata :D ove koje su mi vani lavande, nisu zahtjevne, ja ih porežem kad cvtu, tj cvjetove odrežem,  i kasnije je još malo pošišam, čisto da ih oblikujem.... imam jednu lavandu stablašicu, kod nje sam opazim da na ovom stabalcu ispod ne tjeraju izdanci, ako porastu, odrežem ih.... a ovu u tegli treba više puta godišnje pošišati, da nebude prevelika i radi korijena, da se ne širi previše, iako je u velikoj tegli.... jako zahvalna mirisna biljka...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    18. Travanj 2016. 12:43

da cro gdje si uzimala te produživače za bodiće? s obzirom da ću i ja koristiti pp, pa će mi trebati... :)

Cro262
    18. Travanj 2016. 12:48

Produzivace sam uzela na Flafi štandu, zadnja dva komada, bijeli su, ne znam kako im je cijena na webshopu ali bili su 10kn.

Abies
    18. Travanj 2016. 12:52

Cro nemam pojma. Prakticki smo u danu s terminom. 37tt za ta mi je rekao. 
    Jos su rekli tlak i vaga i papiri. 
    Iskreno mi tesko palo jer da sigeta se odvezem parkiram i znam kud idem. A bilo koje rodiliste ima parking za 2 auta :'(

Bruna kako razmnozavas lavandu? Reznice povaljenice? Ili se ne igras s tim?

Bruna257
    18. Travanj 2016. 12:59

abies kupujem ih :D proslu jesen sam u SLO za 4€ kupila 10 malih sadnica u Lidlu.... znaju imati i tamo u Hoferu... a ovu stablašicu i veće grmiće sam kupovala do sada isto u SLO, njihovom lancu  cvjećarnica/sjemenarnica Kalia... ovu zadnju, grmić formirani za teglu sam platila 1,99€..... neda mi se zafrkavat sa reznicama, pelcanjem.... :D

bebacica
    18. Travanj 2016. 13:02

Pozdrav.
    Prijavljujem pregled za cetvrtak popodne.
    Zabica uzela sam vir 90 al je neko malo pakiranje, cini mi se da je u dm-u veci. A gel 👍 najbolja stvar ikad 
    Vidim pricate o svekrvama. Ah moja vidi samo svoju kcer koja je naravno doma. Mene niko ne pita dal ja mogu ili kako mi je. Osjecam se ko pepeljuga za sparetom s trbuhom do zuba. Plakala sam jucer mm da ja vise tako ne mogu i da selim doma k mami.
     A za svadbu pih imamo u 9 mj, beba ce biti stara 3 mj i ona i sogorica mi samo govore kako ce mi biti tesko s malom bebom, a ni jednom mi nisu rekle da ce mi pomoci. A kad smo isli kod maticara prije mjesec i pol odlucili smo napraviti veceru za roditelje, bracu, sestre, bake i djedove i umjesto da nas pitaju dal da nam malo financijski pomognu, kao moji starci koji su nam platili pola, samo je pitala kaj nece biti kolaca. Jebeni kolaci, tako ce bit i sad za veliku svadbu, kolaci najbitniji, nasopat cemo njima svatove  a ostalo manje bitno

Bruna257
    18. Travanj 2016. 13:15

hahahaha vidim da je SVEKRVA neiscrpna tema za razgovor/trač :d hahaha

Abies
    18. Travanj 2016. 13:16

Dobro za znati. Vidjet cu na jesen ima li institut jaska. Ako ne onda u slo kao ti. Sad je vec kasno. A i mislim da bi se porodila sadeci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.