Bruna ja mislila da je samo meni tako i jučer i danas...a posebno jučer jer sam navukla slušalice na uši i plakala od svega i svakoga ...kaos...
Sandrich robica je prediivna a u ormaric sam se zaljubila...predivan je

Sandrich ormaric je divota, ja sam do sad decoupage radila samo na ogrlicama/ narukvicama/nausnicama i poklon kutijama... Nikako skupit hrabrosti pa to napravit na nekom komadu namjestaja... Mozda jednog dana :D
Iva bas sam sva nervozna danas.. Jucer puno posla i previse ljudi oko mene bilo, a svi oko mog trbuha.... Vec me debelo pocelo smetat, onda su konacno ljudi krenuli doma.... Jos danas to fuj vrijeme,cekam samo da se vise ta kisa spusti i da budem bolje...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hej ljetnice 😊
Mi taman rucali, a raspolozenje mi je u skladu s vremenom vani samo sto jos nisam proplakala 😜 vidim ima nas jos pa je lakse 😂
Malamimi tebi je definitivno najteze no izguraj jos koji dan i svemu je kraj, a naravno da smo uvik tu ako se trebas pojadat 😘
Cro shopingirate ha? Kakvi su to produzivaci za bodi? Prvi put cujem
Dunya uuuu jos koji dan i svoj ste na svom bas mi je drago da je sve islo po planu,osim toga sta je tm odlucio glumit malo majstora 😂
Ellie kako je pas? Kad ti ides u bolnicu? Samo polako i bez panike 😘
Abies wow skoro cura 2.5kg velika je i lipo raste neka neka ❤
IvaLea sutra je novi dan 😘 proc ce i ova juzina 😎
Bruna predivne su mi orhideje bas bas 😍
Sandrich wow svaka ti cast nemam drugog komentara, vrh! ⭐
Crazy lipo ti na bolovanje! Ne dopusti da ti posao stvara stres!
Miska neka sveki pjeva...ti i dragi po svom a oni nek samo govore... Pustis da govori i napravis po svom 😂
Zabice uzivas a a a? 😎
Mare jel bolje zub? Uh nema gore nego kad on zaboli 😰
Pregledi:
Uto: sandrich
Srij: Dunya
Cet: Malamimi, bebacica
Pet: Bruna (sub)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure kako planirate bebu stavljat spavat? citala sam da je preporuka na leda. e sada nasla sam ovaj jastucic za glavicu http://www.magicbaby.hr/posebne-prilike/roenje-djeteta/babymoov-lovenest-jastuk-za-bebe.html
ne znam da li ga kupiti izgleda kao korisna stvarcica. sta mislite?
Prvi put vidim ovaj jastuk, necu ga kupovat....
Beba ide bok, malo lijevi-malo desni da glavica ostane lijepa 😁 i nesto uz leda da se ne okrene 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nama pedijatar rekao samo na ledja. A glavicu rotiras da se ne zalezi. Tako smo radili s curom...
Nama pedijatar rekao samo na ledja. A glavicu rotiras da se ne zalezi. Tako smo radili s curom…
Ako bljucka puno onda valjda na bok. Nismo imalins tim problema pa ne znam.

ja ju mislim stavljat spavati na bok, kako kaže sanjarka malo lijevi malo desni, da glavica bude lijepa :) pa za to možeš koristiti jastučić za bočno spavanje ako želiš, imaš na fb kod malog anđela za kupiti i još kod nekih dr koji imaju te baby potrepštine.... :) ili jednostavno smotaš ručnik u staviš iza leđa da beba ima potporu.. :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vidim sve ste aktivne ispisale ste par stranica kao i uvijek! Pozdravljam vas sve!
Sandrich super ti je uradak bas mi se svida
bruna prekrasne orhideje kod mene nista ne uspjeva :D
Crazy kod mene na poslu isto katastrofa, sefica navikla da moze racunat na mene, al nije mi jasno kako ne kuzi da sad vise ne moze, i sastavlja tako bez veze planove, stvarno neznam morat cu i ja na bolovanje
Slazem se s tobom kad se odseli daleko onda lijepo covijek nauci sve sam, tako sam i ja, od svekra i svekrve nisam htjela pitat ( malo sam ponosna al sta cu ) al na kraju i kad sam pitala nisu mogli pomoc tako da sam morala sama rjesavat ali tako je i najbolje
A sta drugi govore ili misle to sam totalno prosla i zaista me bas briga neka pricaju i misle sto hoce uvijek nekom nesto ne pase i ne valja
Mene su jutros u pola 6 probudili bolovi po trbuhu pa sam setala pa me bolilo da nisam vise mogla ustat i onda me jos bebica pocela lupat a trebala sam i na posao, kisa padala, sve u svemu uzasan dan ! Mene ti bolovi totalno cude pitam se kakvi su trudovi ako me ovo ovako boli hahhaha 😬😬😬 a inace sve u redu po nalazima 😟

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji