Bruna ja mislila da je samo meni tako i jučer i danas...a posebno jučer jer sam navukla slušalice na uši i plakala od svega i svakoga ...kaos...
Sandrich robica je prediivna a u ormaric sam se zaljubila...predivan je
Sandrich ormaric je divota, ja sam do sad decoupage radila samo na ogrlicama/ narukvicama/nausnicama i poklon kutijama... Nikako skupit hrabrosti pa to napravit na nekom komadu namjestaja... Mozda jednog dana :D
Iva bas sam sva nervozna danas.. Jucer puno posla i previse ljudi oko mene bilo, a svi oko mog trbuha.... Vec me debelo pocelo smetat, onda su konacno ljudi krenuli doma.... Jos danas to fuj vrijeme,cekam samo da se vise ta kisa spusti i da budem bolje...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hej ljetnice 😊
Mi taman rucali, a raspolozenje mi je u skladu s vremenom vani samo sto jos nisam proplakala 😜 vidim ima nas jos pa je lakse 😂
Malamimi tebi je definitivno najteze no izguraj jos koji dan i svemu je kraj, a naravno da smo uvik tu ako se trebas pojadat 😘
Cro shopingirate ha? Kakvi su to produzivaci za bodi? Prvi put cujem
Dunya uuuu jos koji dan i svoj ste na svom bas mi je drago da je sve islo po planu,osim toga sta je tm odlucio glumit malo majstora 😂
Ellie kako je pas? Kad ti ides u bolnicu? Samo polako i bez panike 😘
Abies wow skoro cura 2.5kg velika je i lipo raste neka neka ❤
IvaLea sutra je novi dan 😘 proc ce i ova juzina 😎
Bruna predivne su mi orhideje bas bas 😍
Sandrich wow svaka ti cast nemam drugog komentara, vrh! ⭐
Crazy lipo ti na bolovanje! Ne dopusti da ti posao stvara stres!
Miska neka sveki pjeva...ti i dragi po svom a oni nek samo govore... Pustis da govori i napravis po svom 😂
Zabice uzivas a a a? 😎
Mare jel bolje zub? Uh nema gore nego kad on zaboli 😰
Pregledi:
Uto: sandrich
Srij: Dunya
Cet: Malamimi, bebacica
Pet: Bruna (sub)
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure kako planirate bebu stavljat spavat? citala sam da je preporuka na leda. e sada nasla sam ovaj jastucic za glavicu http://www.magicbaby.hr/posebne-prilike/roenje-djeteta/babymoov-lovenest-jastuk-za-bebe.html
ne znam da li ga kupiti izgleda kao korisna stvarcica. sta mislite?
Prvi put vidim ovaj jastuk, necu ga kupovat....
Beba ide bok, malo lijevi-malo desni da glavica ostane lijepa 😁 i nesto uz leda da se ne okrene 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nama pedijatar rekao samo na ledja. A glavicu rotiras da se ne zalezi. Tako smo radili s curom...
ja ju mislim stavljat spavati na bok, kako kaže sanjarka malo lijevi malo desni, da glavica bude lijepa :) pa za to možeš koristiti jastučić za bočno spavanje ako želiš, imaš na fb kod malog anđela za kupiti i još kod nekih dr koji imaju te baby potrepštine.... :) ili jednostavno smotaš ručnik u staviš iza leđa da beba ima potporu.. :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Vidim sve ste aktivne ispisale ste par stranica kao i uvijek! Pozdravljam vas sve!
Sandrich super ti je uradak bas mi se svida
bruna prekrasne orhideje kod mene nista ne uspjeva :D
Crazy kod mene na poslu isto katastrofa, sefica navikla da moze racunat na mene, al nije mi jasno kako ne kuzi da sad vise ne moze, i sastavlja tako bez veze planove, stvarno neznam morat cu i ja na bolovanje
Slazem se s tobom kad se odseli daleko onda lijepo covijek nauci sve sam, tako sam i ja, od svekra i svekrve nisam htjela pitat ( malo sam ponosna al sta cu ) al na kraju i kad sam pitala nisu mogli pomoc tako da sam morala sama rjesavat ali tako je i najbolje
A sta drugi govore ili misle to sam totalno prosla i zaista me bas briga neka pricaju i misle sto hoce uvijek nekom nesto ne pase i ne valja
Mene su jutros u pola 6 probudili bolovi po trbuhu pa sam setala pa me bolilo da nisam vise mogla ustat i onda me jos bebica pocela lupat a trebala sam i na posao, kisa padala, sve u svemu uzasan dan ! Mene ti bolovi totalno cude pitam se kakvi su trudovi ako me ovo ovako boli hahhaha 😬😬😬 a inace sve u redu po nalazima 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji