Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    18. Travanj 2016. 16:29

Bruna ja mislila da je samo meni tako i jučer i danas...a posebno jučer jer sam navukla slušalice na uši i plakala od svega i svakoga ...kaos...
    Sandrich  robica je prediivna a u ormaric sam se zaljubila...predivan je 

Bruna257
    18. Travanj 2016. 16:38

Sandrich ormaric je divota, ja sam do sad decoupage radila samo na ogrlicama/ narukvicama/nausnicama i poklon kutijama... Nikako skupit hrabrosti pa to napravit na nekom komadu namjestaja... Mozda jednog dana :D

Iva bas sam sva nervozna danas.. Jucer puno posla i previse ljudi oko mene bilo, a svi oko mog trbuha.... Vec me debelo pocelo smetat, onda su konacno ljudi krenuli doma.... Jos danas to fuj vrijeme,cekam samo da se vise ta kisa spusti i da budem bolje...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

uykmyjh
    18. Travanj 2016. 16:48

Hvala hvala 

Sanjarka88
    18. Travanj 2016. 17:12

Hej ljetnice 😊
    Mi taman rucali, a raspolozenje mi je u skladu s vremenom vani samo sto jos nisam proplakala 😜 vidim ima nas jos pa je lakse 😂
    Malamimi tebi je definitivno najteze no izguraj jos koji dan i svemu je kraj, a naravno da smo uvik tu ako se trebas pojadat 😘
    Cro shopingirate ha? Kakvi su to produzivaci za bodi? Prvi put cujem 
    Dunya uuuu jos koji dan i svoj ste na svom bas mi je drago da je sve islo po planu,osim toga sta je tm odlucio glumit malo majstora 😂
    Ellie kako je pas? Kad ti ides u bolnicu? Samo polako i bez panike 😘
    Abies wow skoro cura 2.5kg velika je i lipo raste neka neka ❤
    IvaLea sutra je novi dan 😘 proc ce i ova juzina 😎
    Bruna predivne su mi orhideje bas bas 😍
    Sandrich wow svaka ti cast nemam drugog komentara, vrh! ⭐
    Crazy lipo ti na bolovanje! Ne dopusti da ti posao stvara stres!
    Miska neka sveki pjeva...ti i dragi po svom a oni nek samo govore... Pustis da govori i napravis po svom 😂
    Zabice uzivas a a a? 😎
    Mare jel bolje zub? Uh nema gore nego kad on zaboli 😰
    Pregledi:
    Uto: sandrich
    Srij: Dunya
    Cet: Malamimi, bebacica
    Pet: Bruna (sub)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pixii
    18. Travanj 2016. 18:10

Cure kako planirate bebu stavljat spavat? citala sam da je preporuka na leda. e sada nasla sam ovaj jastucic za glavicu http://www.magicbaby.hr/posebne-prilike/roenje-djeteta/babymoov-lovenest-jastuk-za-bebe.html
    ne znam da li ga kupiti izgleda kao korisna stvarcica. sta mislite?

Sanjarka88
    18. Travanj 2016. 18:15

Prvi put vidim ovaj jastuk, necu ga kupovat....

Beba ide bok, malo lijevi-malo desni da glavica ostane lijepa 😁 i nesto uz leda da se ne okrene 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Malamimi
    18. Travanj 2016. 18:19

Nama pedijatar rekao samo na ledja. A glavicu rotiras da se ne zalezi. Tako smo radili s curom...

Bruna257
    18. Travanj 2016. 18:20

ja ju mislim stavljat spavati na bok, kako kaže sanjarka malo lijevi malo desni, da glavica bude lijepa :) pa za to možeš koristiti jastučić za bočno spavanje ako želiš, imaš na fb kod malog anđela za kupiti i još kod nekih dr koji imaju te baby potrepštine.... :) ili jednostavno smotaš ručnik u staviš iza leđa da beba ima potporu.. :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

TPol
    18. Travanj 2016. 18:23

Vidim sve ste aktivne ispisale ste par stranica kao i uvijek! Pozdravljam vas sve!

Sandrich super ti je uradak bas mi se svida 
    bruna prekrasne orhideje kod mene nista ne uspjeva  :D 
    Crazy kod mene na poslu isto katastrofa, sefica navikla da moze racunat na mene, al nije mi jasno kako ne kuzi da sad vise ne moze, i sastavlja tako bez veze planove, stvarno neznam morat cu i ja na bolovanje 
    Slazem se s tobom kad se odseli daleko onda lijepo covijek nauci sve sam, tako sam i ja, od svekra i svekrve nisam htjela pitat ( malo sam ponosna al sta cu ) al na kraju i kad sam pitala nisu mogli pomoc tako da sam morala sama rjesavat ali tako je i najbolje 
    A sta drugi govore ili misle to sam totalno prosla i zaista me bas briga neka pricaju i misle sto hoce uvijek nekom nesto ne pase i ne valja 

Mene su jutros u pola 6 probudili bolovi po trbuhu pa sam setala pa me bolilo da nisam vise mogla ustat i onda me jos bebica pocela lupat a trebala sam i na posao, kisa padala, sve u svemu uzasan dan ! Mene ti bolovi totalno cude pitam se kakvi su trudovi ako me ovo ovako boli hahhaha 😬😬😬 a inace sve u redu po nalazima 😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.